bugün
sabah
2 dilim ekmekten karışık 2 tost
öğlen
nohut yemeği 1 porsiyon yanında 2 bardak ayran
arada biraz leblebi ve fındık
akşam
haşlanmış brokoli yanında 150 gr yogurt,meyveli soda
ilerleyen saatler çilekli activia yiyeceğim
toplam 1510 kl
30 dk da bisiklete bineceğim en az 5 dk da twist yaparım 20 tane de mekik
slm kızlar oyum evt bölünmesini istiyorum.
dün aşkam yumurtalı çiğ köfte geldi eşimin arkadaşı yapmış ayranla ondan yedim biraz marul ile ama günlük harcamam gereken koloriyi geçmedim eminim
bugün 2 poaça 2 dilim kek yedim sabah ve yarım saat öncesine kadar canımı çıkaran işlerim vardı sızlıyor her tarafımdiyet hak getire bugün yani bişeyde yiyemedim şimdide 1 poaça1 bardak meyvesuyu yarım dilim ekmekle sucuk yedim spor yapacak halim yok maalesef yarın toparlanma günü
evet canım yaza kadar istediğim kg da olmalıyım.bu kalori sayma işi çok hoşuma gitti bu sayede kalorisi yüksek ve vucuda zaralı bir çok şeyden uzak duruyorum.mesala cips yada çikolata yiyeceğime karnımı doyuracak yemek yerim mantığıyla bakıyorum. ve 3 haftadır doğru düzgün tatlı çikolata yemediğim için artık canımda pek istemiyo üstelik regliyim.tek dayanamayacağım şeyler hamur işleri onları da yapmamaya çalışıyorum ve iradeli davranıyorum.böyle çok mutluyum istediğim kg insem bile böyle beslenmeye devam edeceğim inş.çok sağlıklı hissediyorumAyşecim maaşallah, nazar değmesin bu aralar çok formundasın, tam gaz devam ediyorsun
BUGÜNKÜ LİSTEM
4 bardak şekersiz çay
2 ısırık su böreği
yarım gözleme
yarım tabak salatalık
50 gr kadar peynir
2 tane portakal
1 tabak ton balıklı salata
1 kase çorba
Bol bol salata
1 tane elma
Spor: 11.200 adım attım bugün
Bugün evde her türlü zararlı şey vardı; börek, çörek, gözleme, tatlı vs hak getire.
Sabah her birinden azar azar yemeye çalıştım ama baktım ki bütün gün boyunca böyle gitmeyecek ton balıklı salata yaptım kendime, mutfakta yedim
Akşam da sadece çorba ile salata yedim, diğerlerine dokunmadım bile
Ben iradeliyim
evet cnm vazgeçtim bu yolda böyle devamSenin adına çok sevindim Elif :)
Bu demektir ki şok diyetten vazgeçtin
OYLAMA (Nickler alfabetik sıraya göre sıralanmıştır)
Not: Şenay'ın kısa vadede girmesi mümkün olmadığı için listeye yazmadım ama girdiği an oy hakkı vardır.
AySeCeYLin
AzraSılam
batuhanım => EVET
elif190
gerbera1987
gulsenbasak
handerya
haticekar
lamamma
papatya89
sevgilim_benim
xetrax
uruz
bu gidişle olmaman imkansız canmkim liste yapıyordu beni de ekleyin
bu haftaki hedefim günde 2 litre su + 10 dk twister +1 saat hareketli müzik eşliğinde dans
veeeeeeee 1 kg vermek istiyorum yani 61.5 olucam (inşallah) :103:
elifcim benim kavistasyon işe yaradı sanki yani kız bana daha seanslarım bitmeden göbek falan kalmamış dedi
uruz canım benden de EVET :))
bu gidişle olmaman imkansız canm
kalçada da işe yararmı acaba... dışardan bişyler yapıolar dimi.. öle soyunup yatıyomusnsaçma sorular dimi idare et
hehehe inşallah canım bir an önce verelim de rahat rahat istediğimizden yiyelim tabi abartmadan :90:
şu an basene de gidiyorum onu pek anlamadım zaten kızda en zoru basenden gider dedi.tabi üstünde sadece iç çamaşırı olacak
Xetrax bugün yorgunluktan tükendi bitti iyice... eve yeni geldim ayakta duracak halim kalmadi. Uruzcugum canim kaptanim cok iyi bir kaptan oldugundan süphem yoktu artik hic süphem yokbize harcadigin emek icin tesekkür ederim... oyumu kullanmama gelince.. ben simdi güzelce bir dus alip uyuyayim sabah kalkip yazdiklarini saglikli kafayla okuyup cevaplayacagim tüm yazilanlari okudum ama bu yorgunlukla tam dikkatimi veremedim galiba kafam karisti.
Ayrica burdan Gülsencigime selam eder el sallarim :79: bende seni özledim canim arkadasim.. inan su yogun dönemimi nasil atlatacagim bilemiyorum.. Bugün kac kez basim döndü gidip geldim.. bir yere yigilip kalacagim diye korkuyorum. insallah hersey daha iyi olur..
bugünkü yediklerimi yazayim,hazir yazmaya baslamisken.
Sabah : 1 tabak limonlu salata
Ara : 1 bardak tarcinli,karanfilli cay
Ara : 1 bardak beyaz cay
Ara : 1 bardak sütlü nescafe
Ara : 1 bardak sütlü nescafe ve 1 tane krapfen
malesef fazla su icemedim bugün.. toplamda yarim litre su ictim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?