• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menü çok güzel, kalorileri de fazla fazla hesaplamaya devam :9:
Arada ben de öyle yapıyorum, hem fazla yememiş oluyorsun :)

slm kızlar bugün
sabah
2 dilim k.ekmeğinden 2 tost
akşam üstü
mercimek çorbası, 2 lahmacun salata ayran
arada
çilekli activia
toplam 1585 kl

Nasıl bir diyet bu?
İçeriğinden bahseder misin? :82:

1. Gün : 5 adet haşlanmış yumurta (tuz, biber, baharat, limon kullanılabilir)
2. Gün : 5 adet meyve ( 5 adet elma, porsiyona göre ayarlanmış kiraz,karpuz vs.)
3. Gün : 5 adet haşlanmış patates (tuz, biber, baharat serbest)
4. Gün : 5 kase (çorba kasesi) yoğurt
5. Gün : 5 bardak süt

bu diyeti bir arkadşm yaptı nasıl verdiğini sordum bu diyeti söyledi. 5 günde 3.8 kilo verdi. 1 hafta geçti kilo almadığını söylüyor.(hala dikkat ediyor tabii yediklerine) yani şöyle bi kilo versem sonra bir hafta koruma faslına geçsem fena motive olck.:27:

1. Gün : 5 adet haşlanmış yumurta (tuz, biber, baharat, limon kullanılabilir)
2. Gün : 5 adet meyve ( 5 adet elma, porsiyona göre ayarlanmış kiraz,karpuz vs.)
3. Gün : 5 adet haşlanmış patates (tuz, biber, baharat serbest)
4. Gün : 5 kase (çorba kasesi) yoğurt
5. Gün : 5 bardak süt

bu diyeti bir arkadşm yaptı nasıl verdiğini sordum bu diyeti söyledi. 5 günde 3.8 kilo verdi. 1 hafta geçti kilo almadığını söylüyor.(hala dikkat ediyor tabii yediklerine) yani şöyle bi kilo versem sonra bir hafta koruma faslına geçsem fena motive olck.:27:

yaa elif bilmemki dayanabilecekmisin ?? oldukça zora benziyo ...

Diyeti o kadar uç boyutlarda bozmadım çok şükür, sadece azıcık ucundan bozmuş oldum :1:

ELİF Bahsettiğin 5 günde 5 kilo diyeti değil mi?
Bana oldukça zor gelmişti, hem 1 haftada olmasa da 2-3 haftada geri alınır o kilolar.
Hem niyetin sadece tartıda eksiyi bir an önce görmekse kendini bu kadar hırpalamana gerek yok.
Doktorlar 1 hafta boyunda tuzu kesin 2-3 kilo verirsiniz, zaten o kadar su kaybedersiniz diyor.
Mesele rakamlardan çok yağların gitmesi, bence sen en kısa zamanda gerçek bir yağ ölçümü yaptırıp yağ kaybı üzerinden ilerlemelisin artık.
Ben 60'lı rakamları bir göreyim o şekilde devam edicem.

GÜLŞEN Bugün spor yapmışsın çok güzel :)
Aslında çok fazla kilon yok, sıkı bir spor programıyla kısa vadede hallolur bence :66:

Son düzenleme:
Diyeti o kadar uç boyutlarda bozmadım çok şükür, sadece azıcık ucundan bozmuş oldum :1:

Bana oldukça zor gelmişti, hem 1 haftada olmasa da 2-3 haftada geri alınır o kilolar.
Hem niyetin sadece tartıda eksiyi bir an önce görmekse kendini bu kadar hırpalamana gerek yok.
Doktorlar 1 hafta boyunda tuzu kesin 2-3 kilo verirsiniz, zaten o kadar su kaybedersiniz diyor.
Mesele rakamlardan çok yağların gitmesi, bence sen en kısa zamanda gerçek bir yağ ölçümü yaptırıp yağ kaybı üzerinden ilerlemelisin artık.

Aslında çok fazla kilon yok, sıkı bir spor programıyla kısa vadede hallolur bence :66:

yağ ölçümü nerede yaptırılıyor
spor yaptıktan ve sıkılaştıktan sonra hiç gerek yok rakam değişmesine
ben hergün tartılıyorum ne oluyor süper sonuçlarım var size fotosunu çekip koyayım mucize gibi:52:
kaçamak yapman o kadar sorun deil sen dengelemeyi başarabilirsin
ayrıca yarına kendime kaçamak bombasına izin verdim
askere gitcez poaça ve kek götürcez biraz yiyim artık didim:63:sonra da son gaz devam:8:
eve gelince bol spor:8:
size bir göbek hareketi söyleyim
yere uzanın koltuğun altındaki boşluğa ellerinizi sokun

iki ayağınızı birden kaldırın popo bel oynamıcak günde 100 tane 3 haftada gözle görülür incelme:52::8:
ben başlıcam şimdi

Yine mi asker ziyareti ???
Asker ziyareti de mevlit de misafirlikte bitmiyor desene :) :1:

Yarın 100 tane olmasa da 50 taneyle denemeye başlarım hemen, çok teşekkürler :66:

yağ ölçümü nerede yaptırılıyor
spor yaptıktan ve sıkılaştıktan sonra hiç gerek yok rakam değişmesine
ben hergün tartılıyorum ne oluyor süper sonuçlarım var size fotosunu çekip koyayım mucize gibi:52:
kaçamak yapman o kadar sorun deil sen dengelemeyi başarabilirsin
ayrıca yarına kendime kaçamak bombasına izin verdim
askere gitcez poaça ve kek götürcez biraz yiyim artık didim:63:sonra da son gaz devam:8:
eve gelince bol spor:8:
size bir göbek hareketi söyleyim
yere uzanın koltuğun altındaki boşluğa ellerinizi sokun

iki ayağınızı birden kaldırın popo bel oynamıcak günde 100 tane 3 haftada gözle görülür incelme:52::8:
ben başlıcam şimdi

Hanımlar kumbara modelinden bahsetmek istiyorum sizlere.
Bilerek ya da bilmeyerek uyguladığımız bir yöntem bir bakıma.
İzlenecek adımlar şöyle:

1- Günlük harcadığın kalori miktarını hesaplıyorsun.
2- Günlük ne kadarlık bir kısıtlamaya gideceğine karar veriyorsun.
3- Günlük kalori miktarını 7 günle çarpıyorsun.
4- Çıkan sonuç senin kumbarandaki paran oluyor. 1 hafta boyunca bu kaloriyle idare edeceksin, ister 1 gün 4000 kalori ertesi gün 800 kalori alrsın, istersen tasarruflu bir şekilde harcarsın.

Örnek:

Benim günlük ortalama kalori ihtiyacım 1800 kalori ( 1. adım)
300 kalorilik bir kısıtlamaya gidiyorum = 1500 kalori ( 2. adım)
1500 x 7 = 10500 haftalık bonusum (3. adım)
1 hafta boyunca her gün aldığım kalori miktarını bu toplam bonustan düşüyorum. Mesela bugün 4000 kalori aldım diyelim, diğer 6 gün için 6500 kalorilik bonusum kalmış oluyor.

Bu şekilde " nasılsa kaçamak yaptım, hadi bütün diyet güme gitsin " psikolojisine girmiyorsunuz. Nasılsa telafi için önünüzde ekstra ekstra günler oluyor. Ben bu yöntemi çok seviyorum, hem beni motive ediyor :81:

yaa elif bilmemki dayanabilecekmisin ?? oldukça zora benziyo ...

ben aç kalsamda veremeyenlerdenim kızlar.. ki.. bana ya hiç bişy yedirmiceksn yada bişyler yiyince sınırm olmayınca hepten sapıtıyorm. denemekten zarar çıkmaz diyerekten düşnmüştüm.. ama bilmemki ya.. kendime bir dur demem lazm....:26:

Batuhanım hedefim 90 kilo olmak yazmışsın. Şuan kaçtı kilon?

93.1 canim :))

Hanımlar kumbara modelinden bahsetmek istiyorum sizlere.
Bilerek ya da bilmeyerek uyguladığımız bir yöntem bir bakıma.
İzlenecek adımlar şöyle:

1- Günlük harcadığın kalori miktarını hesaplıyorsun.
2- Günlük ne kadarlık bir kısıtlamaya gideceğine karar veriyorsun.
3- Günlük kalori miktarını 7 günle çarpıyorsun.
4- Çıkan sonuç senin kumbarandaki paran oluyor. 1 hafta boyunca bu kaloriyle idare edeceksin, ister 1 gün 4000 kalori ertesi gün 800 kalori alrsın, istersen tasarruflu bir şekilde harcarsın.

Örnek:

Benim günlük ortalama kalori ihtiyacım 1800 kalori ( 1. adım)
300 kalorilik bir kısıtlamaya gidiyorum = 1500 kalori ( 2. adım)
1500 x 7 = 10500 haftalık bonusum (3. adım)
1 hafta boyunca her gün aldığım kalori miktarını bu toplam bonustan düşüyorum. Mesela bugün 4000 kalori aldım diyelim, diğer 6 gün için 6500 kalorilik bonusum kalmış oluyor.

Bu şekilde " nasılsa kaçamak yaptım, hadi bütün diyet güme gitsin " psikolojisine girmiyorsunuz. Nasılsa telafi için önünüzde ekstra ekstra günler oluyor. Ben bu yöntemi çok seviyorum, hem beni motive ediyor :81:

süpermis valla nerden bulursun böyle seyleri valla helal olsun
ben arastrma firsati bulamiyorum pek ya:(((

selam kizlar bugün giremedim cok özür
cocuklar rahatsiz biraz
oglumda yine kabizlik napacam sasirdim
özür dilerim ama diyetimi bozmadim onu biliyorum en azindan :))

sabak tost yedim sekersiz cay ile
öglen tarhana corbasi yesil salata ve yumurtali ispanak yedim
aksam izgara tavuk ve 1 kase yogurt yedim
3 litre su ictim ve 1.5 saat yürüdüm

Ama uygulama konusunda mükemmelsin, ilk geldiğini günü hatırlıyorum, o günden bugüne hep iradeliydin.

Zaten güzel sonuç ortada, ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin ve ne kadar büyük bir şeye imza attın :65:

süpermis valla nerden bulursun böyle seyleri valla helal olsun
ben arastrma firsati bulamiyorum pek ya:(((

Back