kızlar sizden bir ricam olacak ..madem birkaç kişi hedefleri belirledik o zaman liste yapmayı bilen bir arkadaşımız bir liste oluştursun ,isimleri ve 1 haftalık hedefleri yazsın ..o listede olan kişiler hergün düzenli olarak bugünkü görevimi yaptım veya yapmadım diye hergün yazsın ..1 hafta sonunda görevlerini tamamlayanlar ve yapamayanlar diye ayrılsın ..ne dersiniz ??
evt biraz fazla hesaplıyorum fazla yemeyeyim diye cnmListe çok güzel ama kalorisi fazla hesaplanmış gibi geldi bana :26:
Bazı kalorileri isteyerek mi fazla tuttun?
bende aynı durumdayım iştahımda açıldı ama yemiyorum cnm sen de dayanabilirsinmalesef benimde regl haftam, oldum olucam nerdeyse, acaba diyetime ve sporuma ayni sekil devam etsem bisey olurmu, illa seker cikolata ihtiyaci duyuo vucut ama bunu yenebilirim. bisey olmaz insallah.
Ceza ve odul kismina gelince aklima tek gelen sey isimlerimizin altindaki yaziyi degistirmek
ceza ornegi ' cok sisko'
odul ornegi herkez isminin altindaki yere ' tebrikler, harikasin, supersin .........(kisinin ismi)'
gibi yazabilir. aklimi cok kurcaladim ama baska bisey gelmiyor
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnkimler galatasaraylımaç başlıyorrrrr
hepimizinki aynı haftaya denk geliyo demekkislm kızlar sekzinci olmşz ama toparlıcaz inşallah... benmde regl dönemim.. tatlı krizlerimin önüne geçmeye çalışıyorm... aldığm kalorileri birisi hesaplarsa çok sevncem.. çok yedim bugn ya..
sabah bir sandvç ekmeği arasnda 3 nuggets birz ketçap (bir tatlı kaşığı kadar) ayran
öğle ayvalık tostu, ayran, orta şekerli kahve
akşam 4 köfte azzcık bi patates kızartması(5 adet fln) 6-7 tane badem ve domates
biraz öncede bir çatal framboğazlı pasta yedim..
hepimizinki aynı haftaya denk geliyo demekki
çok değil yediklerin bence yani +olarak dönecek kadar çok değil
slm kızlar sekzinci olmşz ama toparlıcaz inşallah... benmde regl dönemim.. tatlı krizlerimin önüne geçmeye çalışıyorm... aldığm kalorileri birisi hesaplarsa çok sevncem.. çok yedim bugn ya..
sabah bir sandvç ekmeği arasnda 3 nuggets birz ketçap (bir tatlı kaşığı kadar) ayran
öğle ayvalık tostu, ayran, orta şekerli kahve
akşam 4 köfte azzcık bi patates kızartması(5 adet fln) 6-7 tane badem ve domates
biraz öncede bir çatal framboğazlı pasta yedim..
Regl dönemi için gayet güzel ve kaçamaksız bir liste diye düşünüyorum :)
Kalori toplamın da 1000 kalori civarı, endişeye gerek yok
çok sağol uruzcum bitanesin biliyosn dimi
kızlar sizden bir ricam olacak ..madem birkaç kişi hedefleri belirledik o zaman liste yapmayı bilen bir arkadaşımız bir liste oluştursun ,isimleri ve 1 haftalık hedefleri yazsın ..o listede olan kişiler hergün düzenli olarak bugünkü görevimi yaptım veya yapmadım diye hergün yazsın ..1 hafta sonunda görevlerini tamamlayanlar ve yapamayanlar diye ayrılsın ..ne dersiniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?