xetra canım +da olsan liste de kal canım bu takımda uzun süredir biri olarak ve kaptan yardımcılığı yapmış biri olarak söylüyorum. + çıktım ben listeden çıkayım haftaya girerim gibi düşünce yanlış.gerçekten tatile ihtiyacın vardır bir süre ara verirsin listeden çıkarsın yada geçerli başka bir nedenden dolayı ara verirsin takıma ama bu hafta çıkayım haftaya girerim düşüncesi yanlış. sakın yanlış anlama söylediğimi canım sen ve diğer arkadaşlarımda yeni olduğu için herkese söylüyorum bunu
sakın uzaklaşma bizden xetrax ...
Hanımlar kimse listeden çıkmıyor
Kaç kilo almış olursanız olun listeden çıkmayın lütfen, ben geçen hafta listeden çkma talebinde bulundum çünkü yeni bir diyete başlıyordum ve motivasyonumun bozulmaması için ayda yalnızca bir kez tartılmam gerekiyordu ama gördüğünüz gibi dayanamadım ve her gün tartı üstündeyim
Takım olarak başarı elde etmemiz çok güzel ama her zaman derece alacağız diye bir kaide yok, bu bir ekip işi ve zaman geldiğinde iyi sonuçlar zaman geldiğinde de kötü sonuçlar alacak ve hırslanacağız.
Ayşe sonuna kadar haklı. Sırf bu hafta + rakamları gördünüz diye listeden çıkmak yok
Şimdi Etra, Şenay ve Elif'ten kilo bildirimi bekliyorum :)
Bu hafta ben de bir daha çok gerekmedikçe listeden çıkmamak üzere geri dönüyorum.
Canim arkadaslarim.. hepiniz birbirinizden tatli... bambaskasiniz vallahi.. takimdan ciktigim filan yok kesinlikle buradayim. Sizleri coookkk özledim Vallahi eve gelir gelmez ilk isim bilgisayari acip buraya gelmek ve yazmak.
Yogunlugum dolayisiyla diyetime özen gösteremiyorum malesef. Sagolsun öyle bir cevrem ,komsularim arkadaslarim var ki yogunsun yemek yapmaya vaktin yok diye her aksam bir dolu yemek getiriyorlar.Yiyeceklerin fazlaligindan dolabimda cürüyor bir cogu . Kabul etmedigimde begenmedigimi düsünüyorlar , yemesem de ayip etmis gibi oluyorum.
Bu böyle gitmeyecek birseyler yapmaliyim kendim icin... Kendimden ,diyetimi devam etme istegimden umudumu kesmis degilim.. buraya ugrayamiyorum ama aklim hep sizinle vallahi.. Listeden cikayim derken sunu düsünmüstüm : kilo bildirimi yapamayacagim icin takimin yüzdesini etkilemeyeyim en azindan demistim.. haftaya yine listede olurum diye düsündüm. Kaptan yardimcisi olmama ragmen bu detayi cok iyi düsünmemisim..
Dedigim gibi kesinlikle listeden filan cikmiyorum.. sizden uzaga gidemem hepinizi cok seviyorum cünkü Sizleri ihmal ediyorum ama inanin bunu telafi edecegim.