Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende yağ aldırıp kurtulsam mı
Paraya acımam ama masada kalan o kadar çok kişi var ki, korkuyor insan
Yoksa daha yarın gidiyorum :)
1 defada en fazla kaç kg yağ alabiliyorlar acaba?

Tartıda gram oynama olmamasının nedeni büyük ihtimalle az kalori alman nedeiyle oluşan insülin direncidir.
İnsülin direnci yağ yakımını engeller.
Uzun süreli 1100 kalori veya altında diyet yapınca olabiliyor.
Kilona göre aldığın kalori az, bir an önce sağlıklı seçeneklerle kalori miktarını biraz arttırmalısın.

Arada öyle kaçamaklar olur, önemli olan çok ara vermeden telafi etmek :)
Afiyet olsun

Sana siyah saçın yakışacağından emindim :)
Güle güle kullan mı denir böyle durumda, bilemedim

Listen bana çok kabarık ve fazla kalorili gelmedi.
Hafta sonunda o kadarcık olur elbet, afiyet olsun

selam kizlar gün boyu oglumla ugrastim
cocuk 1.5 yasindan beri kabizlikla ugrasiyo ne yapacagimi sasirdim
simdi malesef arkadan bi sivi verdim onunla azda olsa yapti
cocuk afedersiniz kakasi geldiginde bar bar ediyor geri itiyor yapmak istemiyor
3.5 yasinda su an ama icim aciyor resmen ya hastanedemi yatmadik neler yaptim ama
bir türlü geciremediler ay fenalik geliyor bana ya

Her zamanki gibi listeni çok beğendim, aynı şekilde sporunu da

destegin icin cok tesekkür canim inan bana senin etkin cok büyük
azda olsa senin bilgilerinden yararlaniyorum
inan bana verdigin bilgilerin hepsine uysam daha da iyi sonuc alacam ama malesef
irade felan yok fazla

tabiki var canim 1 hafta öncesi ve sonrasi sislikten dolayi 2-3 kiloya kadar fazla gösterebilir tarti

evet bunu herzaman belirtiyorum light felan olmuyorla malesef hatta o tatladiricilar sekerden bile tehlikleli

tünaydın kızlar nasılsınz bn kardeşimdeyim mobilyaları geldi
ibrahim tatlısesi duydunuzmu duymuşsunuzdur çok üzüldüm walla
acil şifa versin sevdiklerine bağışlasın ALLAH

oo ne güzel ay yeni ev kurmak ne güzel bisey
insallah güle güle mutlulukla otururlar icinde
evet bende pek sevmem kendisini ama üzücü gercekten
dün acunun programinda duydum daha vuruldugu an haber verdi
icim hemen burkuldu ve cocuklari aklima geldi
allah onlara bagislasin insallah

Gerçekten haklısın. Benim eşimde içiyor kolayı, ama kardeşim kadar bağımlı değil.Ben tam 2 yıldır kola içmiyorum. Ve bende severim normalde gazlı içeceleri. Aşırı derecede istersem 1 tane meyveli soda içiyorum. Onunda çok sağlıklı olduğu için değilde gidersin diye. Eşimin bir arkadaşı bu işlerin tam ortasında. Evlendiğimiz zaman gelmişti Eskişehir den. Bende ona tatlı falan ikram ettim yemekten sonra. Yanında meyve suyu verdim. Cola vermekten son anda vazgeçmiştim. Ve meyve suyunun hangi marka olduğunu bir yudum içince söyledi. Meğer çok doğru bir karar vermişim. bu işe başladığı zamandan beri cola içmiyormuş ve içtiği tek meyve suyu markası var. Buradan yazmam doğrumu bilmediğim için markaları yazmadım. Bazı şeyler anlattı bizede. Ve o günden sonra bende birdaha cola içmedim Ama eşim hala vazgeçmiş değil

Evet geldim
Yoğurt çorbası ve diğer yemeklerden 2-3 kaşık alırsan toplam 200-250 kalori eder :)

hmm listemi yazayım

sabah

3 dilim ekmek tareyağlı

2 çatal sucuk

&&&&&&&&&&

sütlaç

&&&&&&&&&&

sütlaç

&&&&&&&&&&

adaçayı

&&&&&&&&&&

maydonoz suyu

&&&&&&&&&&

yoğurt çorbası 1 kase

bamya 2 kaşık

taze fasulye 2 kaşık

ekmeği bırakmaya karar verim

&&&&&&&&&&

form çayı

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım, ayrıca Allah kolaylıklar versin hem sana hem de ona :26:
Onun için de kolay bir durum değildir, ne kadar zorlandığını Allah bilir...
Herhangi bir çözüm bulunamadı mı ya da nedeni anlaşılamadı mı?

Son düzenleme:

kıyamam ya çok geçmiş olsun uruzcum benim listemi hesaplayabilirmisin niye açılmıyor anlayamıyorum neyse çok fazla kaloti çıkarsa pilav yemekten vazgeçeceğim yoksa 2 kaşık pilav alabilirmiyim utanıyorum sana hesapla demekten :78:

Etten bıkmış durumdayım :)
İştahım konusunda, iradem konusunda hiçbir problem yok ama karbonhidratların ardından alışık olmadığım et grubuyla haşır neşir olmak yordu beni
Bu sabah 76.8 kg olarak uyandım, tartıya çıkmayacaktım ama diyeti bozma fikri kafamda dolanmaya başlayınca dayanamayıp çıktım ve sonuç tatmin ediciydi.
Bugün biraz kendi havamda takılıyorum, tdd ye uyasım yok, bari bugün kalori miktarımı aşmayayım :)

senin adına sevindim bende 86.4tüm ve artık sabahtan menü hazırlayıp yatana kadar bozmak istemiyorum

Bende yağ aldırıp kurtulsam mı
Paraya acımam ama masada kalan o kadar çok kişi var ki, korkuyor insan
Yoksa daha yarın gidiyorum :)
1 defada en fazla kaç kg yağ alabiliyorlar acaba?
canım forumda estetik bölümünde görmüştüm liposakşın mı deniyodu o neydi lazerli yöntemi çıkmış yağı ertitip çekiyolarmış küçüçük delikten.çok yaptıran vardı zararı da yokmuş herhalde

Sana siyah saçın yakışacağından emindim :)
Güle güle kullan mı denir böyle durumda, bilemedim

Listen bana çok kabarık ve fazla kalorili gelmedi.
Hafta sonunda o kadarcık olur elbet, afiyet olsun
teşekkür ederim canım.2 hafta 1 mutluka gidiyoruz dışarı yemeğe değişiklik oluyo ne yapayım artk o kadar olsun.
diyetinin sonucu süper çok sevindim senin adına inş. bende sonuç alırım artk

batuhanım testler bişey çıkmadıysa bu büyük olasılıkla pskolojiktir.çoçukta gizli kaygı(anksiyate) bu gibi şeylere neden oluyor.genellikle 1-1.5 yaş arasında ortaya çıkıyo.sabiha paktuna keskinin kitapları var bende orada bununla ilgili bir çok örnek var canım.okuyunca daha iyi anlayabilirsin.çok geçmiş olsun canım

Listeyi hesapladım bile :)
İşte listen

3 dilim ekmek tereyağlı tereyağın miktarına göre değişir ama ortalama 430

2 çatal sucuk 20 gr hesaplattım, 2 çatal tahminimce o kadar yapar :) 90
sütlaç x 2 400
yoğurt çorbası 1 kase Yapılış tarzına göre değişiyor ama ben insaflı davrandım 200
bamya 2 kaşık Bamya ve fasulye 50 kalori yapar tahminen...
taze fasulye 2 kaşık

toplam: 1170 kalori

cok tesekkür ederim kizlar onun icinde tabiki zor bi durum ama anne olarak bende cok zorlaniyorum onun o halini görmek beni kahrediyo
biz nekadar güzel gidiyoruz wc ye o gidemiyor diye oturup bide ben agliyorum
tabiki ilac felan verdi doktorum ama onlari icmeyide reddediyor napacami sarisdmi durumdayim

haklısın canım kalorilerim hep az ama yerken çok yiyormuşum gibi geliyor akşam hesapladığımda düşük olduğunu görüyorum geç saattede akşam kalori almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…