tünaydın kızlar nasılsınz bn kardeşimdeyim mobilyaları geldi
ibrahim tatlısesi duydunuzmu duymuşsunuzdur çok üzüldüm walla
acil şifa versin sevdiklerine bağışlasın ALLAH
bir ara bende bağımlıydım yarım litre içiyordum ama bıraktım.çok cnm isterse meyveli soda içiyorum.haplarla kremlerle zayıflansaydı çalışıpta şişman olan herkes zayıflardı.ameliyat olsan yağ aldırsan bile iradene hakim olamazsan yine kg alıyorsun.en basit örneği sibel can ne kadar inkar etsede yağ aldırdı bir çok kere ama hep geri aldı.kardeşin keşke ikna olsa yaşı küçük metebolizma canlı iken kendini tutsa biraz canım.
kızlar dünkü menüm
Sabah
[1] Kuru kayısı 2 adet 36
[2] Muz 1 ADET 100
Kahvaltı- Öğlen Yemeği
[3] Uno Light Ekmek 2 DİLİM 96
[4] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
[5] Tulum Peyniri 50 GRAM 128.5
[6] Zeytin (Siyah) 30 GRAM 62.1
[7] Domates 0.5 ADET 7
[8] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
Akşam
[9] Kıymalı Pide 1 ADET 498
[10] Coca Cola Light 0.5 kutu 3.3
Toplam : 1035.9 kal.
yine dengesiz bir hafta sonu menüsü sabah tartıda 85.2 kg geldim yani 1 haftadır gram oynamadı. Bu hafta regl olucam etkisi var mıdır acaba
hepinize iyi haftalar kızlar
2 gündür gelemedim burayaAma bir mutlu oldum şimdi. Uruzcum çok tşk
Ama cuma akşamı ve cumartesi biraz kötü geçti. 3 gün ardarda anneme gittik, ama pazar birşey yapamadı. Aniden baskın yaptık öünk. Demekki bir daha biz geliyoruz diye aramak yok. Listelerimi paylaşayım hemen
Cuma akşam,
Bizim bir su böreğimiz var. Mataz (çerkezce) diyoruz biz. Patesli olarak ondan 7 tane yedim. Su bardagı ile yuvarlak kesilmiş bir hamur içine patates yerleştildiğini düşün. Ve suda kaynatılıyor.
Cumartesi;
Bizim serviste her cumartesi sabah koca bir tepsi su böreği geliyor. Ondan 1 dilim yedim.
Öğlen 1 elma
saat 3 te 1 de halka tatlı yedim :18:
akşam
1 kanat ve 1 but yedim soslu
Pazar
Sabah 2 dilim kızarmış ekmek
2 kibrit kutusu yağsız beyaz peynir 6 tane zeytin
Akşama kadar hiç birşey yemedim. Çünkü akşam alt komşumuz yemeğe davet etti.
Akşam
1 kepçe çorba
1 tane paçanga
1 tane sarma kadayıf tatlısı yedim
ev ÇOKKKK UTANIYORUM KENDİMDEN
günaydın kızlar dün diyet kalmadı malesef eşim illa dışarda yiyelim dedi
sabah
2 tane sandeviç ekmeği içine peynir kaşar salam domates
akşam
karışık kebap,yarım pide,ayran,3çatal künefe
sacımı boyadık dün çok begendim siyah rengi güzel oldu
Her zamanki gibi listeni çok beğendim, aynı şekilde sporunu da
kızlar dünkü menüm
Sabah
[1] Kuru kayısı 2 adet 36
[2] Muz 1 ADET 100
Kahvaltı- Öğlen Yemeği
[3] Uno Light Ekmek 2 DİLİM 96
[4] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
[5] Tulum Peyniri 50 GRAM 128.5
[6] Zeytin (Siyah) 30 GRAM 62.1
[7] Domates 0.5 ADET 7
[8] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
Akşam
[9] Kıymalı Pide 1 ADET 498
[10] Coca Cola Light 0.5 kutu 3.3
Toplam : 1035.9 kal.
yine dengesiz bir hafta sonu menüsü sabah tartıda 85.2 kg geldim yani 1 haftadır gram oynamadı. Bu hafta regl olucam etkisi var mıdır acaba
slm kızlar daha pek uğrayan olmamış.bişey paylaşacağım bugün dr umda gürkan kubilay vardı. kızlar cola,gazoz vs. ligt olanları tercih etmeyin bende bir ara iyi dadanmıştım ligt diye ama o kadar zararlıymışki içerisine koydukdukları tatlandırıcı miktarı aşırı derece de fazlaymış zaten bana ligt kola normal koladan daha tatlı geliyodu demek bundanmış.hergün 1 bardak ligt kola için birnin ileri yaşlarda felç geçirme olasılığı %55 civarında artıyormuş. dayanamayıp içsek bile normal olandan ara bir içmek en mantıklısı
tünaydın kızlar nasılsınz bn kardeşimdeyim mobilyaları geldi
ibrahim tatlısesi duydunuzmu duymuşsunuzdur çok üzüldüm walla
acil şifa versin sevdiklerine bağışlasın ALLAH
ya kola demeyin bana cinler tepeme çıkıyor kardeşim kola bağımlısı hergün bir lt. kola bitiriyor almayıncada kıvranıyor evde kola diye vazgeçiremiyorum zararlı olduğunu kabul etmiyor napacağımı şaşırmış durumdayım herşeye tepkili ne söylesem ters anlıyor sağlığını ve kendisini düşündüğümü anlayamıyor ve küçükte değil 20 yaşında en iyi zararı göbek yağlanmasından başlıyor diyoruz ve aşırı yağlanmasıda var basen göbek simit oldukça rahatsız olmalıyken ben iyiyim böyle çalışınca haplar kremler alırım kilom çok deil gibi şeyler söylüyorkilosuda 74 civarı nesi çok değilse ben şişko olunca şişmanlıkta ben baz alınıyorum yok çalışınca yağ eritiyorlar ya çeşitli yöntemlerle güzellik merkezlerinde anında zayıflarım ihtiyacım yok kısıtlamaya falan diyor .. bıktım cola dan offf yani sofrada tiksiniyorum artık kola görmeye evde ondan başka içende yok tek başına .. evde sadece benim bağımlılığım yok herkes bir yandan bağımlı babamda içki sigara annemde sigara kardeşimde kola bende hepsinden çiksinir bir vaziyetteyim:84::84:kaçacak delik arıyorum evde:83::84::83:
Evet geldim
Yoğurt çorbası ve diğer yemeklerden 2-3 kaşık alırsan toplam 200-250 kalori eder :)
selam kizlar gün boyu oglumla ugrastim
cocuk 1.5 yasindan beri kabizlikla ugrasiyo ne yapacagimi sasirdim
simdi malesef arkadan bi sivi verdim onunla azda olsa yapti
cocuk afedersiniz kakasi geldiginde bar bar ediyor geri itiyor yapmak istemiyor
3.5 yasinda su an ama icim aciyor resmen ya hastanedemi yatmadik neler yaptim ama
bir türlü geciremediler ay fenalik geliyor bana ya
Çok geçmiş olsun canım, ayrıca Allah kolaylıklar versin hem sana hem de ona :26:
Onun için de kolay bir durum değildir, ne kadar zorlandığını Allah bilir...
Herhangi bir çözüm bulunamadı mı ya da nedeni anlaşılamadı mı?
Etten bıkmış durumdayım :)
İştahım konusunda, iradem konusunda hiçbir problem yok ama karbonhidratların ardından alışık olmadığım et grubuyla haşır neşir olmak yordu beni
Bu sabah 76.8 kg olarak uyandım, tartıya çıkmayacaktım ama diyeti bozma fikri kafamda dolanmaya başlayınca dayanamayıp çıktım ve sonuç tatmin ediciydi.
Bugün biraz kendi havamda takılıyorum, tdd ye uyasım yok, bari bugün kalori miktarımı aşmayayım :)
canım forumda estetik bölümünde görmüştüm liposakşın mı deniyodu o neydi lazerli yöntemi çıkmış yağı ertitip çekiyolarmış küçüçük delikten.çok yaptıran vardı zararı da yokmuş herhaldeBende yağ aldırıp kurtulsam mı
Paraya acımam ama masada kalan o kadar çok kişi var ki, korkuyor insan
Yoksa daha yarın gidiyorum :)
1 defada en fazla kaç kg yağ alabiliyorlar acaba?
teşekkür ederim canım.2 hafta 1 mutluka gidiyoruz dışarı yemeğe değişiklik oluyo ne yapayım artk o kadar olsun.Sana siyah saçın yakışacağından emindim :)
Güle güle kullan mı denir böyle durumda, bilemedim
Listen bana çok kabarık ve fazla kalorili gelmedi.
Hafta sonunda o kadarcık olur elbet, afiyet olsun
Etten bıkmış durumdayım :)
İştahım konusunda, iradem konusunda hiçbir problem yok ama karbonhidratların ardından alışık olmadığım et grubuyla haşır neşir olmak yordu beni
Bu sabah 76.8 kg olarak uyandım, tartıya çıkmayacaktım ama diyeti bozma fikri kafamda dolanmaya başlayınca dayanamayıp çıktım ve sonuç tatmin ediciydi.
Bugün biraz kendi havamda takılıyorum, tdd ye uyasım yok, bari bugün kalori miktarımı aşmayayım :)
batuhanım testler bişey çıkmadıysa bu büyük olasılıkla pskolojiktir.çoçukta gizli kaygı(anksiyate) bu gibi şeylere neden oluyor.genellikle 1-1.5 yaş arasında ortaya çıkıyo.sabiha paktuna keskinin kitapları var bende orada bununla ilgili bir çok örnek var canım.okuyunca daha iyi anlayabilirsin.çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım, ayrıca Allah kolaylıklar versin hem sana hem de ona :26:
Onun için de kolay bir durum değildir, ne kadar zorlandığını Allah bilir...
Herhangi bir çözüm bulunamadı mı ya da nedeni anlaşılamadı mı?
Listeyi hesapladım bile :)
İşte listençok teşekkürler
3 dilim ekmek tereyağlı tereyağın miktarına göre değişir ama ortalama 430
2 çatal sucuk 20 gr hesaplattım, 2 çatal tahminimce o kadar yapar :) 90
sütlaç x 2 400
yoğurt çorbası 1 kase Yapılış tarzına göre değişiyor ama ben insaflı davrandım 1kaşık unla yoğurdu çırpıp lapanın içine koyup karıştırıyorum yağını dökmeden alcam içinden200
bamya 2 kaşık Bamya ve fasulye 50 kalori yapar tahminen...
taze fasulye 2 kaşık
pilav yemekten vazgeçtim 300 kalori eklemeyim üstüne boşu boşuna
toplam: 1170 kalori 2400lerden bir anda düşüş yapmak mideme bayram ettirecek
Tartıda gram oynama olmamasının nedeni büyük ihtimalle az kalori alman nedeiyle oluşan insülin direncidir.
İnsülin direnci yağ yakımını engeller.
Uzun süreli 1100 kalori veya altında diyet yapınca olabiliyor.
Kilona göre aldığın kalori az, bir an önce sağlıklı seçeneklerle kalori miktarını biraz arttırmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?