bir ısırık çikolata kızımdan kaldı bide yarım dilim k.ekmeği yedim.bana çok fazla geldi ben 55 olamayacak mıyım ne
aslında makarna tok tutar ama çok mu enerjiksin :90:
cnm ne yapayım bir fark görmek istiyorum artk.sonuç almak istiyorum emzirirken ne güzel diyet yapmadığım halde zayıflıyordum şimdi ise poffff inş. perşembe günü tatmin olacağım bir sonuç alırımAyşecim bence önce olumsuz düşünmeyi bırakmalısın :)
yok ya o kadarı tok tutarmı beni 3 tabak olmalı en az ama nesse sonrası pek hoş olmadı
akşam yumurtalı ekmek yedim çok değildi ama yağlı işte of ya:84::84:
cnm ne yapayım bir fark görmek istiyorum artk.sonuç almak istiyorum emzirirken ne güzel diyet yapmadığım halde zayıflıyordum şimdi ise poffff inş. perşembe günü tatmin olacağım bir sonuç alırım
8 kg var cnm eskisi gibi olmak istiyorum 55 olmak istiyorum:84: eski resimlerime baktım yani 2.5 sene önceki hallerime 52-55 arası da bi kg daydım ne güzeldiAsıl hedefine ulaşmak için toplam kaç kilon kaldı?
albüme önceki ve şimdiki halimi ekledim kızlarben yine öyle olmak istiyorum şu 8 kg vermek istiyorum
teşekkür ederim canım ekledim arkadaş olarak seniresimlerini arkadas olmadigimiz icin göremiyorum sanirim ama eminim
cok güzel görünüyorsundur
ve en yakin zamandada istedigin kiloya ulasacaksindir
albüme önceki ve şimdiki halimi ekledim kızlarben yine öyle olmak istiyorum şu 8 kg vermek istiyorum
teşekkürler canımŞu anda çok da güzelsin
slm arkadaşlar ben 9. takımdanım.. orda kimse yok haftasonu odlugu için :) bende bi bakayım dedim. neler yapıyorsunuz diye :)
hoşgeldin canımslm arkadaşlar ben 9. takımdanım.. orda kimse yok haftasonu odlugu için :) bende bi bakayım dedim. neler yapıyorsunuz diye :)
Hoşgeldin Mütedeyyin :)
Nasılsın bu hafta sonu?
hoşbulduk :) ya bu haftasonu daha dogrusu bugun pek iyi geçmedi menü olarak :26: ama diğer yönlerden süperdi. uruz ben salı günü gidiyorum inş. şu kaptanlık işini ne yapacaksın? bak bişi diyeyim sana. bizim takım pek pc den anlamıyo.. anlayanlarda işte oluyorlar tam giremiyorlar.. ben gelene kadar sen yada baskası orasıylada ilgilense olurmu? ben her cuma kilo bildirimi yapmaya calısacagım ama belli olmaz :26: çünkü gidecegim evimi yerleştir, net ne zaman baglanır bilmiyorum. nasıl yapalım?
bugünki menümüde yazim
sabah
kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1 kepek ekmegi
1 kupa tek sekerli cay
ara
yesil elma
öglen
et sote 3 kasik
bulugur pilavi 3 kasik
1 kase yogurt
ara
4 kayisi
3 ceviz
aksam
1 kase mercimek corbasi
yumurtali ispanak 1 tabak yagsiz
1 kepek ekmegi
ara
portakal yerim
su 3 litre
spor 60 dakika
30 saat yürüyüs
etti 90 dakikka :))
menünde çok güzel spor da yapmışsın günü süper bitirmişsin cnmbugünki menümüde yazim
sabah
kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1 kepek ekmegi
1 kupa tek sekerli cay
ara
yesil elma
öglen
et sote 3 kasik
bulugur pilavi 3 kasik
1 kase yogurt
ara
4 kayisi
3 ceviz
aksam
1 kase mercimek corbasi
yumurtali ispanak 1 tabak yagsiz
1 kepek ekmegi
ara
portakal yerim
su 3 litre
spor 60 dakika
30 saat yürüyüs
etti 90 dakikka :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?