Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benimde canım sıkılmaya başladı 2 haftadır kaçamaklı da olsa çok dikkat ediyorum ama sabitim perşembe de sabit olursam iyice sevkim kaçacak 60 ın altına düşemeyeceğim sanırım

Ayşecim listende proteinin baskın olması lazım kilo vermenin tekrar hızlanabilmesi için...
Birazcık protein ekliyorsun listene ama bu yeterli değil

Stresin nedeni nedir?
Kilo verememek, yeni bir işe başlamak... ?
Nedeni her ne ise fazla kafaya takmamak lazım, sonra böyle sonuçları olabiliyor
Hem stres olunca sorun da ortadan kalkmıyor, daha da büyüyor.

Daha önce kilo verdin mi ya da zayıf olduğun zamanlar oldu mu?
Benim hiç olmadı da
Kendimi hayal edemiyorum o yüzden, motivasyon eksikliği yaratıyor bu durum :)

evet altlı üstlü oturuyoruz maalesef
keşke imkanım olsada taşınsam bu evden ama İstanbul'da ev almak maalesef çok zor..

hepsinden biraz olursa böyle patlak veriyor işte..
hayat güzel değmez ağlamaya diye boşuna dememişlerdir di mi ???

çok mantıklı ama ben ailemi özlerim ne yapacağımı bilmiyorum ya pffff

2arada kalmak sanırım en zoru olsa gerek bende öyle diyorum hep evlenirsem ne eşimin ne de kendi ailemin olduğu şehirde olsun farklı bir şehirde olayım ki ne tartışmalarımız ailelerimizi üzsün ne de böyle durumlarla karşılaşayım en azından arada bir gelip biraz bizde kalsınlar hatta sık sık gelsinler aman boşver bana kalsa evde kalcam sanırım 24 yaşındayım herkes şu kişi diyo devamı gelmiyor hatta görücü gelmesi nasıl bişey onu bile bilmiyorum sadece söylemekten öteye gitmiyorlar ben bişekilde konuşsam o zamanda iş farklı boyutlarda gözükecek aman ya of bilemiyorum benimde bir derdim bu iştedaha var çözemediğim problemlerim ve size tavsiyem kesinlikle kafanıza takmayın benim gibi, ben bu yüzden bu kadar kilo aldım ve hatta safra kesesindeki sorunlarımda bundan oldu hep içime atarım ben ve böyle 2 ameliyat oldum evlenmeden doğurmadan allah beterinden saklasın diyerek kendimi telkin ediyorum ve daha ne zararlar verir bu huyum bilemiyorum

Son düzenleme:
papatyacm aileyle otrmak gerçekten çok zor bilirm.. her harcadığına her bir yere gitmene karışlır laf ederler vsvs.. istanbul artk beylkdüzü tarflarına kaymaya başladı aslnda.. belki düşüneblrsn beylkdüzü trflarndan.. az bi peşinatla taksite bağlıyorlar falan... gerçi söyylemesi koaly dimi.. en güzeli eşinle konuş sana ne kadar sıkntı verdiğini bilsin bu olaylarn.

ben yine dün meyveler mayonezli havuç salataları derken 200 gram eksik kalkmışım 61.7 yi gördüm sevndm baya arasıra bozmak iyi geliyor sanrım

bugün saat 2 de kalktım.. dün gece 4 bçkta yattığm için... 2 bçkta 'kahvaltı' ettim. 2 yada 2 bçk kibrik kutusu bütüklüğünde yağlı peynir yedim (peynire bayılırım da) 1 domates bir çarliston ve bir dilim normal ekmekle tamamladm. akşamada tavuk yicem sanırm. 9 gibde bi meyve yedmmi tamamdır

Son düzenleme:

canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.henüz 24 yaşındasın daha önüne ne kısmetler çıkar üzülme.ummadık bir anda çıkacak karşına ve nasıl olduğunu anlamadan evleneceksin bu yüzden anın tadını çıkar
dediğim gibi stres sadece kendine zarar veriyor karşındakine değil..
içini ferah tutmaya çalış.tek derdimiz kilo vermek olsun onuda hep birlikte desteklerle vericez yazın da salına salına gezicez

uygun fiyatlar ama annemler bana 1 otobüs uzaklıkta şimdi orda tek başıma yapamam.
olmadı kaynanamla konuşacağım yoksa eşimin aramızda kalmasını istemiyorum

eriyorsun resmen tabi mide de küçüldü

ay bitmiyorki sorma ya valla bunaltiyor beni artik
camasir dag gibi yika ütüle as kurut ayyyyyyy
sinir krizi gecirecem :))

teşekkür ederim batuhanım
hadi kızlar ya artık takım olarak alalım bir birincilik

kolay gelsin canım ..ev hanımlığı zor zanaat
ben temizliği yeni bitirdim ,şimdi lıght süt eşliğinde forum da geziyorum :) kuzum uyanınca bende alışverişe çıkıcam

insallah birincilikte alacaz canim ama bireysel zaten birinciliklerimiz var buda cok güzel

hadin tebrik ediyorum takimida hatice arkadasimizida

Bugün Neler Yedim?

2 tane kivi, 1 tane muz ve 1 bardak sütten oluşan karışım
Spor öncesi gerekliydi.

>>>

1,5 saatlik tempolu yürüyüş

>>>

Sucuklu yumurta (tereyağlı / 3 yumurta ve çeyrek kangal sucuktan)
2 bardak şekersiz çay
1 avuç karışık kuruyemiş (badem, fındık, ceviz)

>>>

1,5 tabak tavuk ciğer (tereyağlı / bir sürü baharat ekledim)
Yediğim ve sevdiğim bir şey değil ama bu kadar baharatla yenilebilir hale geldi :)
1 kase yoğurt (yine baharatlı)
1 kaşık yoğurt, 1 çatal ciğer şeklinde yemeye çalıştım
Roka salatası

>>>

6 tane orta boy köfte (tavuk-hindi bonfile karışımından çekilmiş kıyma ile)
1 kase süzme mercimek çorbası
Daha önceleri de mercimek çorbası yapardım ama süzme işleminden geçirmezdim, artık mecburen yapıyorum :)
1 kase yoğurt

>>>

Salçalı mantar sote
Ispanak salatası

bugün proteini baya arttırdım uruzcum
sabah
kıymalı yumurta
4 dilim k.ekmeği
peynir
azıcık domates salatalık
öğlen
1 elma
arada
2 bardak ayran yarım avuç kaju
akşam
1 tane orta boy közlenmiş patlıcan ve 1.5 yemek kaşı kıymadan alinazik
nasıl olmuş mu canım yoksa çok mu fazla

çok güzel sonucunu merakla bekliyorum canım.tavuk ciğeri sote güzel olur

Çok güzel bir liste olmuş, hiç de fazla değil :)
1-2 hafta bu şekilde beslenirsen fark olacaktır mutlaka
Aifyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…