benimde canım sıkılmaya başladı 2 haftadır kaçamaklı da olsa çok dikkat ediyorum ama sabitim perşembe de sabit olursam iyice sevkim kaçacak 60 ın altına düşemeyeceğim sanırım
sabah:
1 yağsız tost
ara:
1 tane minik muz
çok mutsuzum ya iştah falan kalmadı
bugün dr gittim ellerim egzama olmuştu krem verdi ama strestten kurtulmadığın sürece geçmez dediyani tek nedeni stresmiş :26:
aman kızlar kafanıza hiç birşey takmayın.stres bütün hastalıkların başı!
bu diyet bana makarnanın illa bir paketten olmayacağını bir taabak civarı çıkan makarna ile de doyulabileceğini ve yağsız direk tencereden tabağa üzerine yoğurtla yinen makarnanın ne kadar lezzetli olabileceğini de öğretti
ve tabi eski zayıf günlerime dönebilmenin ne keyif verici olduğunun hayalide güzel
anlıyorum canım takmamak lazım herşeyi ama insanın elinde değil.sen altlı üstlü oturuyordun sanırım en iyisi uzak olmak aslında ne kadar iyi olursa olsun uzak olmak en güzeli
ben en az haftanın 4 günü 15 dk bisiklete biniyorum yorucu bir tempoda ama sonuç aynı sadece biraz incelme var kg aynı
evet altlı üstlü oturuyoruz maalesef
keşke imkanım olsada taşınsam bu evden ama İstanbul'da ev almak maalesef çok zor..
Ayşecim listende proteinin baskın olması lazım kilo vermenin tekrar hızlanabilmesi için...
Birazcık protein ekliyorsun listene ama bu yeterli değil
Stresin nedeni nedir?
Kilo verememek, yeni bir işe başlamak... ?
Nedeni her ne ise fazla kafaya takmamak lazım, sonra böyle sonuçları olabiliyor
Hem stres olunca sorun da ortadan kalkmıyor, daha da büyüyor.
Daha önce kilo verdin mi ya da zayıf olduğun zamanlar oldu mu?
Benim hiç olmadı da
Kendimi hayal edemiyorum o yüzden, motivasyon eksikliği yaratıyor bu durum :)
istanbul dışı imkanınız yokmu mesela daha rahat edebilirsiniz
çok mantıklı ama ben ailemi özlerimne yapacağımı bilmiyorum ya pffff
2arada kalmak sanırım en zoru olsa gerek bende öyle diyorum hep evlenirsem ne eşimin ne de kendi ailemin olduğu şehirde olsun farklı bir şehirde olayım ki ne tartışmalarımız ailelerimizi üzsün ne de böyle durumlarla karşılaşayım en azından arada bir gelip biraz bizde kalsınlar hatta sık sık gelsinler aman boşver bana kalsa evde kalcam sanırım 24 yaşındayım herkes şu kişi diyo devamı gelmiyor hatta görücü gelmesi nasıl bişey onu bile bilmiyorum sadece söylemekten öteye gitmiyorlar ben bişekilde konuşsam o zamanda iş farklı boyutlarda gözükecek aman ya of bilemiyorum benimde bir derdim bu iştedaha var çözemediğim problemlerim ve size tavsiyem kesinlikle kafanıza takmayın benim gibi, ben bu yüzden bu kadar kilo aldım ve hatta safra kesesindeki sorunlarımda bundan oldu hep içime atarım ben ve böyle 2 ameliyat oldum evlenmeden doğurmadan allah beterinden saklasın diyerek kendimi telkin ediyorum ve daha ne zararlar verir bu huyum bilemiyorum
papatyacm aileyle otrmak gerçekten çok zor bilirm.. her harcadığına her bir yere gitmene karışlır laf ederler vsvs.. istanbul artk beylkdüzü tarflarına kaymaya başladı aslnda.. belki düşüneblrsn beylkdüzü trflarndan.. az bi peşinatla taksite bağlıyorlar falan... gerçi söyylemesi koaly dimi.. en güzeli eşinle konuş sana ne kadar sıkntı verdiğini bilsin bu olaylarn.
ben yine dün meyveler mayonezli havuç salataları derken 200 gram eksik kalkmışım61.7 yi gördüm sevndm baya arasıra bozmak iyi geliyor sanrım
bugün saat 2 de kalktım.. dün gece 4 bçkta yattığm için... 2 bçkta 'kahvaltı' ettim. 2 yada 2 bçk kibrik kutusu bütüklüğünde yağlı peynir yedim (peynire bayılırım da) 1 domates bir çarliston ve bir dilim normal ekmekle tamamladm. akşamada tavuk yicem sanırm. 9 gibde bi meyve yedmmi tamamdır
ilk defa acıktım hemde makarnadan sonra
bir tabak makarna beni bu kadar tutabiliryormuş
şimdi portakal suyu içeyim bari birazdan da yemeğimi yerim erken kapatırım günü
sorma ya o temizlik işi bendede var 11 gün sonra yatılı misafirler geliyor yandık ya heryer heryerde bir çoğu bitse bugün ne güzel olacak bol portakal suyuna yer vereceğim bugün menümde akşama ne yesem diye düşünüyorum şeker koyarak içtiğim için tutuyor beni bide ara da maydonoz suyu yaparım yine sularla biircem günü herhalde
teşekkür ederim batuhanım
hadi kızlar ya artık takım olarak alalım bir birincilik
kolay gelsin canım ..ev hanımlığı zor zanaat
ben temizliği yeni bitirdim ,şimdi lıght süt eşliğinde forum da geziyorum :) kuzum uyanınca bende alışverişe çıkıcam
8. takımın değerli üyelerine :)
Cuma yarışmasına katılan takımlardan birinin hesaplamalarında yanlışlık vardı. Bu yanlışlığın düzeltilmesi neticesinde yeni sıralamada 3. yüz
Ayrıca bireysel sıralamada Haticekar arkadaşımız büyük bir başarı göstermesine rağmen bir hata yapılmıştı.
Yeni sıralamaya göre HATİCEKAR bireysel sıralamada 1. olmuştur
Hem takımımızı hem de Hatice arkadaşımızı çok tebrik ediyorum
çok güzel sonucunu merakla bekliyorum canım.tavuk ciğeri sote güzel olurBugün Neler Yedim?
2 tane kivi, 1 tane muz ve 1 bardak sütten oluşan karışım
Spor öncesi gerekliydi.
>>>
1,5 saatlik tempolu yürüyüş
>>>
Sucuklu yumurta (tereyağlı / 3 yumurta ve çeyrek kangal sucuktan)
2 bardak şekersiz çay
1 avuç karışık kuruyemiş (badem, fındık, ceviz)
>>>
1,5 tabak tavuk ciğer (tereyağlı / bir sürü baharat ekledim)
Yediğim ve sevdiğim bir şey değil ama bu kadar baharatla yenilebilir hale geldi :)
1 kase yoğurt (yine baharatlı)
1 kaşık yoğurt, 1 çatal ciğer şeklinde yemeye çalıştım
Roka salatası
>>>
6 tane orta boy köfte (tavuk-hindi bonfile karışımından çekilmiş kıyma ile)
1 kase süzme mercimek çorbası
Daha önceleri de mercimek çorbası yapardım ama süzme işleminden geçirmezdim, artık mecburen yapıyorum :)
1 kase yoğurt
>>>
Salçalı mantar sote
Ispanak salatası
bugün proteini baya arttırdım uruzcum
sabah
kıymalı yumurta
4 dilim k.ekmeği
peynir
azıcık domates salatalık
öğlen
1 elma
arada
2 bardak ayran yarım avuç kaju
akşam
1 tane orta boy közlenmiş patlıcan ve 1.5 yemek kaşı kıymadan alinazik
nasıl olmuş mu canım yoksa çok mu fazla
bir ısırık çikolata kızımdan kaldı bide yarım dilim k.ekmeği yedim.bana çok fazla geldi ben 55 olamayacak mıyım neÇok güzel bir liste olmuş, hiç de fazla değil :)
1-2 hafta bu şekilde beslenirsen fark olacaktır mutlaka
Aifyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?