Elif'in fotoğrafına baktıkça canım pasta çekiyor
Hiç aklımda yokken aklıma getirdi ya :)
Elif'in fotoğrafına baktıkça canım pasta çekiyor
Hiç aklımda yokken aklıma getirdi ya :)
İltifatların için teşekkür ederim Etracım, o senin güzelliğin ve şirinliğin :)
Körler, sağırlar birbirini ağırlar durumu gib oldu sanki
Sana nasıl hitap edeceğimi bilemedim, Etra demek daha kolay geliyor bana, umarım sorun değildir senin için :)
Beslenmene söylenecek söz yok, her şey yerli yerinde, liste çok güzel.
Önümüzdeki haftalarda daha güzel sonuçlar alacaksın inş
aynen ya bende senin gibiyimbelim çok ince o yüzden göbekim gitsin istiyorum
beni görenlerde iyisin diyor ama ben kendimden memnun değilim şöyle aynaya bakınca kusursuz olmak istiyorum
merhabalarrrrrr bugün sabah 1 bardak çay peynir yarım salatalık 1 dilim kepek ekmek arada 1 portakal öğle 3 adet ızgara balık 3 kaşık salata 2 adet küçük köfte 1 dilimde ekmek yedim arada 1 portakal akşam 1 kase yoğurtlu çorba ve 2 kaşık sebze yemeği bir lokmacık kepek ekmek arada 1 portakal ve 1 mandalin 40 dk yürüyüşş bugnlük bukadarrrrr
ya sorma bende iki haftadır hasret kaldım!!! yüzümdeki mutluluğu görebiliyorsun dimi... zayıflayıp tekrar öyle mutlu etcm işte kendimi. ama kaldırıym istersn başka foto koyuym?
Etra de hayatim nasil istiyorsan öyle hitap et hic sorun degilSayende önümü görerek ilerliyorum.. bu hafta dedigin gibi iyi kilo veremedim ama elimden geleni yaptim sorun bende degil , vücudumun savunma sisteminde haftaya bende kendimden umutluyum en azindan 64 ü görmem diye umut ediyorum..
Yok canım ne değiştirmesi, bu gayet hoş
Sorun benim irademde, yeter ki yemek isteyeyim kapı - duvar her şeyi yemek olarak görebilirim :)
Bundan sonra Etra diyorum o zaman :)
İnş haftaya sen 63'ü görürken ben de 79'u görürüm
günaydın kızlar
ses gitti bnde sanırım hasta olcam
insallah canim insallah.. canimiz sagolsun bizim hepsini veririz insallahsenin isin biraz daha zor olacak biliyorum aile ortamindasin yemesen olmaz cogu zaman.. ama sabredebilirsen, mücadele edebilirsen süper bir mutluluk olacak ben yalniz yasadigim icin zor olmuyor diyetim. kafama eseni yiyorum. Annem yanimda olsa su son hafta boyu yediklerimi görse döve döve yemek yedirirdi walla seni cok iyi anliyorum hayatim Allah isini kolaylastirsin... gel benim yanima beraber diyet yapalim
günaydın kızlar
ses gitti bnde sanırım hasta olcam
Slm kızlarr...
güldencim geçmiş olsun o ses kısıklığını geçtiğimiz günlerde yaşadığım için acısını biliyorum benim ki antibiyotiksiz geçmedi ama aklında olsun şu kabuk tarçınlardan suda kaynat ve suyunu hiç bir şey ilave etmeden iç canım iyi geliyormuş saraçoğlu formülü..
sonuncu olmuşuz,yani önümüzdeki hafta yine birinciyiz dimi kızlar biz de ortası yok
Xetraxcım leslie teyzeyi denedin mi yada duydunmu bilmiyorum ama ben geçen sene etkisini çok görmüştüm hem eğlenceli hem de yormadan spor yapmış oluyorsun toplamda 5 mil yürümüş oluyormuşsun onun da topiği vardı leslie sansone ile evde yürüyüş diye sanırım..
calleneticsi indirmiştim geçen sene ama çok sıkıcı gelmişti bana belki indirdiğim video sıkıcıydı bilemiyorum üzerine leslie süper gitmişti..
dün ne yedim yazayım hemen
sabah patatesli omlet(oğlumdan arda kalanlar)domates,3 zeytin,biber
ara form+yeşil çay karışımı
öğlen şinitsel+1 dilim ekmek+bir kaç parça pancar turşusu
ara neskafe
akşam corn flakes
portakal+yarım elma
ama spor yine yok kızlar
saol cnmmGünaydin canim.. gecmis olsun ,hemen kuvvet veren pekmez ,ceviz ,portakal filan ye de hastalanma. toparlarsin kendini hemen..
Slm kızlarr...
güldencim geçmiş olsun o ses kısıklığını geçtiğimiz günlerde yaşadığım için acısını biliyorum benim ki antibiyotiksiz geçmedi ama aklında olsun şu kabuk tarçınlardan suda kaynat ve suyunu hiç bir şey ilave etmeden iç canım iyi geliyormuş saraçoğlu formülü..
sonuncu olmuşuz,yani önümüzdeki hafta yine birinciyiz dimi kızlar biz de ortası yok
Xetraxcım leslie teyzeyi denedin mi yada duydunmu bilmiyorum ama ben geçen sene etkisini çok görmüştüm hem eğlenceli hem de yormadan spor yapmış oluyorsun toplamda 5 mil yürümüş oluyormuşsun onun da topiği vardı leslie sansone ile evde yürüyüş diye sanırım..
calleneticsi indirmiştim geçen sene ama çok sıkıcı gelmişti bana belki indirdiğim video sıkıcıydı bilemiyorum üzerine leslie süper gitmişti..
dün ne yedim yazayım hemen
sabah patatesli omlet(oğlumdan arda kalanlar)domates,3 zeytin,biber
ara form+yeşil çay karışımı
öğlen şinitsel+1 dilim ekmek+bir kaç parça pancar turşusu
ara neskafe
akşam corn flakes
portakal+yarım elma
ama spor yine yok kızlar
Günaydın canım :)
Bu aralar hastalık kol geziyor her yanda, şimdiden takviye alarak kendini güçlendirmeye çalış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?