Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekipteki bu sessizliğin nedeni ne? Ayşecim misafirlerle uğraşıyor ama ya diğer arkadaşlar? Başlıkta nerdeyse hiç paylaşım yok :85:
wing bnm cnm sıkkın
bıktım artık dietten kilodan bu laflredannn
ne yapcam bilmiyorum
evet zayıf olmak istiyorum
ama olmuyor olmuyor
bu boğazıma dur demediğim müddetçe olmuyor
O bezginlik hali sık sık bende de oluyor. Yıllarca çırpın, didin ama bir arpa boyu bile yol gitme. Kısır döngü, uğraşıp uğraşıp tekrar aynı yere dönüyorsun. Dediğim gibi sana kısa vadede iyi kilo verdirecek bir diyet lazım ki kendine gel, motive ol, tekrar şevklen. Verdikçe daha iyi konsantre olacaksın. O zaman sağlıklı beslenme planına geçersin. Ne dersin? :26:
varmı öyle birşey ?
Karbonhidrat diyeti iyi bir seçenek olabilir. İstersen bir bak.
nere bakayım cnmm
az bi anlatsan :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-karbonhidrat-diyeti-deneyimlerimiz-1618.html
Bu başlıkta birçok paylaşım var, faydalı olabilir :)
Kısaca bahsedeyim. Yediğimiz her şeyin belli bir karbonhidrat değeri var. Karbonhidrat demek şeker demek. Yağların etkin bir şekilde yakılabilmesi için insülinin belli bir seviyede tutulması gerekiyor. Gün için çok fazla karbonhidratlı gıda alırsan yağlardan veremiyorsun. Esas olarak bu kurala göre hazırlanmış bir diyet. Her yiyeceğin bir karbonhidrat değeri var. Günlük 40-50 değeri aşmadığın sürece her şeyi yiyerek diyet yapıyorsun. Sınırı aşmazsan çok güzel kilo verebilirsin :)
slm kızlarr..
neredeyse 10 gündr yatılı misafirlerim vardı üzerine de yılbaşı eklenince hiç kiloyla falan ilgilenemez oldum ve yılbaşı yemeğinden sonra(ertesi gün kankam aşerdi diye onu künefeciye götürdüm bir de,yemesem olmazdı:78:)
derkennnn bir baktım 73,5 gösteriyor tartı yani +2kg offf nasıl kızdım kendime nasıllll..
ama çok şükür bugün 71,5 gördüm yine meğer ödem,regl falan hepsi birleşince artmışım o kadar..size yazmaya utandım valla ondan yazamadım kaç gündür ama artık aynı kaldığım yerden devam..
Wing nereye yaa? yok olmasss bırakmayız hep beraber takımca düzene gircektik unuttun mu yaaa erteleme zayıflama sevdanı..
Güldencim o karbonhidrat diyetini ben de çok duydum veren çok ark. var ben de bi bakacam sararsa beraber yaparız..benim 2 ayda en az 6 kg vermem lazım yaparım dimi kıslarr? (düğün var )
çokonun dediği gibi bir kaç kg gitse etraftan güzel yorumlar gelse çok güzel motive olursun güldencim ben face de zayıflamışsın dedikçe çevremdekiler daha bir gaza geldim şimdi mesela..tam gaz devammmm!
selam kızlar...sabah bir dilim ekmekli kahvaltı, öğle makarna az, bir kaç haşlama patates...okul menüsü...aç kalmamak için yedim
akşam da bir küçük karnıyarık, brokoli salatası ve yoğurt yedim...
kızlar herkes menü yazsın lütfen...menüleri görünce yediklerimizi kısıtlarız bence..dün plates yaptım...birazdan yine yapacağım...