• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yeni yıla istedimiz kilolar ile giremedik bunun için dişimizi sıkıp istedimiz kiloyu vereceğiz ben geçen hafta izinli olmama rağmen yediklerime dikkat ettim ama cumadan bu yana hiç dikkat etmedim.
Bir an önce diyete devam edeceğim bugünden başladım arkadaşlar sizler ne yapacaksınız

Denedim ama sonuç hiç de iç açıcı değil :27: Yenilecek türden bir şey değil. Birkaç ısırık aldım ama ağzımın tadını bozmaktan başka işe yaramıyor :25:

Yediklerine dikkat etmene sevindim, grupça toplanmaya ihtiyacımız var zaten :34:

Azracım sanırım görmedin ama Lunaazul nickli bir arkadaş grubumuza katılmak istiyor. Kendisini başka bir başlıktan tanıyorum. Takımımızda güzel paylaşımlar yapacağına eminim. Mesajını görmedin sanırım :26:
ay cnm okudumda cvp yazmadım
söle hmn gelsin yazmaya başlasın

Günaydın kızlar.nasılsınız bakalım.
Yıl sonu olduğu için bir hafta filan yoğun olabilirim ama yine buralardayım.
Hepimiz için güzel başlangıçlar olur inşallah....
modem oldu mı gaye:27:
günaydın kızlar
:54::54::54:
yeni yıla istedimiz kilolar ile giremedik bunun için dişimizi sıkıp istedimiz kiloyu vereceğiz ben geçen hafta izinli olmama rağmen yediklerime dikkat ettim ama cumadan bu yana hiç dikkat etmedim.
Bir an önce diyete devam edeceğim bugünden başladım arkadaşlar sizler ne yapacaksınız
nerdesin bakem sen:47:
İyi günler herkese :)

2 tane yumurta beyazı 0,3 x 2

1 tane simit 25

Toplam: 25,6 kb oldu.

Şu an ne yesem karar veremedim. Dil peyniri ya da tavuk eti yiyeceğim. :86:

wingcim bu saate kadar bu kadar mı az değil mi :26:
bn yazmayım ozmn:52:

selam kızlar...ben iyice diyetten koptum...akşama kadar herşey yolunda gidiyor...akşam yemeğini aşırı kaçırıyorum...sopayı hakettim...

Akşama kadar neler yediğini ve ne kadar sıklıkla yediğini söyler misin? Sabahtan akşama kadar az yiyiyor olabilirsin ya öğünler arasında çok fazla zaman geçiyor olabilir. Bunlar etkiler diyetin gidişatını.

Akşama kadar neler yediğini ve ne kadar sıklıkla yediğini söyler misin? Sabahtan akşama kadar az yiyiyor olabilirsin ya öğünler arasında çok fazla zaman geçiyor olabilir. Bunlar etkiler diyetin gidişatını.

canım ben sabahları 1 dilim ekmekli kahvaltı yaparım, öğlen sebze yemeği yoğurt yerim bazen az miktarda pilav ekleniyor, akşamları çorba salata yoğurt yerim...aralarda yeşilçay ve etiform 2 tane...

ancakkk bu akşam pırasa yemeği yedim. ama dayanamadım lahana sarması hüplettimm:57::57:..böyle kaçamaklarım oluyor:26:...

kilomu sormuşsun en son 55.7 idim..bu sabah 56 yı aşmışım...55.00 olmadan çizelge yapmıyacağım

verilecek kilo az olunca zor gidiyor:59:...yazın bir buçuk saat spor yapaarken şimdi hiç canım istemiyor :50::50:..

takımdan ayrılman hiç iyi olmaz canım yaa..istikrarlı giden sen varsın...bizi tetikleyen sensin...sen de gidersen iyice dağılırız:18:...:77::78:

canım ben sabahları 1 dilim ekmekli kahvaltı yaparım, öğlen sebze yemeği yoğurt yerim bazen az miktarda pilav ekleniyor, akşamları çorba salata yoğurt yerim...aralarda yeşilçay ve etiform 2 tane...

ancakkk bu akşam pırasa yemeği yedim. ama dayanamadım lahana sarması hüplettimm:57::57:..böyle kaçamaklarım oluyor:26:...

kilomu sormuşsun en son 55.7 idim..bu sabah 56 yı aşmışım...55.00 olmadan çizelge yapmıyacağım

verilecek kilo az olunca zor gidiyor:59:...yazın bir buçuk saat spor yapaarken şimdi hiç canım istemiyor :50::50:..

takımdan ayrılman hiç iyi olmaz canım yaa..istikrarlı giden sen varsın...bizi tetikleyen sensin...sen de gidersen iyice dağılırız:18:...:77::78:

İştahını kesecek şeyler yiyebilirsin. Tarçın şekeri dengelediği için iştahı keser. Aralarda çayına ya da suyuna ilave ederek tüketmeye çalış, bakalım işe yarayacak mı?

Ben de ara vermek istemiyorum canım ama maalesef böyle de olmuyor. Aslında iradeli ve düzenli olduğum da yok. Sürekli diyete başlıyorum ama çok geçmeden bırakıyorum. Böyle bir sonuca ulaşamam ki :97: :43:

selam kızlar nasılsınız....okuldan geldim çok yorgunum...akşam da öğretmen arkadaşta toplanacağız:6:...umarım irademe hakim olurum:78::18:....

nighthing tarçınımı duydum ama denemedim...önerini dikkate alacağım canım...

kaçak kız bu sefer pek güzel gidiyorsun...umarım cuma günü güzel sonuçlar alırsın..

güldennn sen nerelerdesin....

Son düzenleme:
Back