ay cnm okudumda cvp yazmadımDenedim ama sonuç hiç de iç açıcı değilYenilecek türden bir şey değil. Birkaç ısırık aldım ama ağzımın tadını bozmaktan başka işe yaramıyor
Yediklerine dikkat etmene sevindim, grupça toplanmaya ihtiyacımız var zaten
Azracım sanırım görmedin ama Lunaazul nickli bir arkadaş grubumuza katılmak istiyor. Kendisini başka bir başlıktan tanıyorum. Takımımızda güzel paylaşımlar yapacağına eminim. Mesajını görmedin sanırım :26:
modem oldu mı gayeGünaydın kızlar.nasılsınız bakalım.
Yıl sonu olduğu için bir hafta filan yoğun olabilirim ama yine buralardayım.
Hepimiz için güzel başlangıçlar olur inşallah....
günaydın kızlar
nerdesin bakem senyeni yıla istedimiz kilolar ile giremedik bunun için dişimizi sıkıp istedimiz kiloyu vereceğiz ben geçen hafta izinli olmama rağmen yediklerime dikkat ettim ama cumadan bu yana hiç dikkat etmedim.
Bir an önce diyete devam edeceğim bugünden başladım arkadaşlar sizler ne yapacaksınız
İyi günler herkese :)
2 tane yumurta beyazı 0,3 x 2
1 tane simit 25
Toplam: 25,6 kb oldu.
Şu an ne yesem karar veremedim. Dil peyniri ya da tavuk eti yiyeceğim. :86:
SABAH YUVARLAK KEPEK EKMEĞİ KÜÇÜK şekersiz çay ve domates,öğlen üç kaşık kadar kurufasülye biraz yoğurt ve salata birazda karnıbahar yemeği yedim
şimdi çok açımm
selam kızlar...ben iyice diyetten koptum...akşama kadar herşey yolunda gidiyor...akşam yemeğini aşırı kaçırıyorum...sopayı hakettim...
selam kızlar...ben iyice diyetten koptum...akşama kadar herşey yolunda gidiyor...akşam yemeğini aşırı kaçırıyorum...sopayı hakettim...
Ben geri dönmek üzere ayrılmak istiyorum. Ayrılık ne kadar sürer bilmiyorum ama geri döndüğümde 79 kiloyu görmüş olmalıyım
neden wingcim yaaaa
gitme:5:
Akşama kadar neler yediğini ve ne kadar sıklıkla yediğini söyler misin? Sabahtan akşama kadar az yiyiyor olabilirsin ya öğünler arasında çok fazla zaman geçiyor olabilir. Bunlar etkiler diyetin gidişatını.
canım ben sabahları 1 dilim ekmekli kahvaltı yaparım, öğlen sebze yemeği yoğurt yerim bazen az miktarda pilav ekleniyor, akşamları çorba salata yoğurt yerim...aralarda yeşilçay ve etiform 2 tane...
ancakkk bu akşam pırasa yemeği yedim. ama dayanamadım lahana sarması hüplettimm..böyle kaçamaklarım oluyor:26:...
kilomu sormuşsun en son 55.7 idim..bu sabah 56 yı aşmışım...55.00 olmadan çizelge yapmıyacağım
verilecek kilo az olunca zor gidiyor...yazın bir buçuk saat spor yapaarken şimdi hiç canım istemiyor ..
takımdan ayrılman hiç iyi olmaz canım yaa..istikrarlı giden sen varsın...bizi tetikleyen sensin...sen de gidersen iyice dağılırız:18:...:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?