Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar..
dün tüm gün kk da bakım vardı giremedim..
nasıl keyifler?
2 saat yazdım sizlere yanlışlıkla kapattım gitti
güldenim miden naısl oldu geçti mi?sakın doğumgününde kaçak yapayım deme..
ayşecim ceyline çok geçmiş olsun...
ben yokken yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz diyorum..

şuan ii cnm saol
yapmamaya çalışacam inşallah:78:

Benim diyet devam ediyor :) Eskisi kadar iddialı hedeflet koymuyorum kendime, sadece aldığım kaloriye dikkat ediyorum. Biraz da yürüyorum. Artık ne kadar zamanda ne kadar kilo giderse kabulümdür :86:

Yediklerim:

Kahvaltı tabağım: 390 kalori

Az önce de yarım yağlı sütle sıcak çikolata yaptım : 180 kalori

Toplam: 570 kalori

Günde 1200 kaloriyi aşmıyorum, demek ki daha 630 kalori hakkım var. O yüzden döner yicem

dr gittik geldik teşekkür ederim kızlar
biraz bogazı kızarmış kuzumun
yarın büyük gün ben umutlu değilim şişim hala

geçmiş olsun tekrar canım..
bugünkü menüm:
sabah kalkınca sıcak su(taze zencefilli)
2 kuru kayısı
1 dilim ananas
1 portakal
ara:1 salatalık
öğle:domates salatalık
1 etimek
1 zero
ara:1 yeşil elma
activia
akşam için de kararsızım genelde tok oluyorum greyfurt suyu içerim sanırım...belki 1 etimek..

nihalcim aç geziyorsun resmen canım

ayşecim aç kalmıyorum canım ya alıştım artık..ben bir güzellik merkezine gittim ok ucuza radyofrekans seansları aldım (15 seansı 95 e aldım)ordaki diyetisyen sadece iki haftalık bu diyeti verdi. metobozlimayı hızlandırma diyetiymiş..bu p.tesiden itibaren normal diyete geçircek..ilk 3 gün resmen aç gezdim o ayrı çok zorlandım ama artık alıştım..
bu arada benim mesai bitti nihal kaçar..öptüm kızlar sizi..haftasonu 3 gün kalmalı eğitimim var yarın da Dedikodulu Meyhanede işyri yemeğimiz var akşama...bu aralar yoğunum..spor da yapabilsem süper olcak..
hoşçakalın kaçaksız kalın..

dr gittik geldik teşekkür ederim kızlar
biraz bogazı kızarmış kuzumun
yarın büyük gün ben umutlu değilim şişim hala

geçmiş olsun canım...umarım çabucak iyileşir...

bu arada haftanın ilk kilo bildirimini yapayım...artı değilim çok şükür..uzun zamandır 56.6 da takıl ibre kıpırdadı 56.2 yim bu hafta...55 leri görmek istiyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…