günaydın larrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız iyisiniz inş. işlerimden giremedim özür.
ay varyaaaa ben verdiğim kilonun rehavetiyleeeeeeeeeeee
anamm bi yedim hafta sonuu bi yedim bi daha yedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm(((
ay kendimi çok kötü hissediyorumm
hemen alıyorum ipleri elime hemennnnnnnnnnn...
beni alah napmasınnn hıhhhh
günaydın canım. kuzum senin resmin yokmu bi eklesende bi görsem seni. her meajında gülümsetiyosun beni. ye anacım ye şifa olsun...
ablam saol güzel oldu rengi bal köpüğü ayşeminkinden bir ton açık zemuszemusgunaydın azracımm nasılsın tatlım sende kuaföre gıttın nasılsın oldu sacını boyatacaktın tatlım :1hug:
sositosositosositosositosositosositogüldenim o nasıl foto canım acayip kahve istedi valla..artık bir yerimin şişme riskini de göze alamayız:)
haklısın güldenim can sıkmak yok..
:gitme::gitme::gitme:kızlar bugün bir denetim firmasındna biri yanımda oturucak yazamam kapatıyorum şimdi siteyi haberiniz olsun öptüm sizi..
uğurlucuk lütfen senden ricam vargünaydın larrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız iyisiniz inş. işlerimden giremedim özür.
ay varyaaaa ben verdiğim kilonun rehavetiyleeeeeeeeeeee
anamm bi yedim hafta sonuu bi yedim bi daha yedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm(((
ay kendimi çok kötü hissediyorumm
hemen alıyorum ipleri elime hemennnnnnnnnnn...
beni alah napmasınnn hıhhhh
ŞenizŞeniz hasret giderin bakayım sizaklinialirimsmileslm kızlar bugün koçişim evde ugrayamam pek öpüldünüz
anlat bakalım bnde merak ettim senisempatiksalakcinnicanım cım malesef bu pc de yok. antikadır arkadaş yükleme şansıda yok ihih
ben sana annatırımmbayanssulusmile
diş ağrısı deme banadelikafaduldendiş ağrısından delirmek üzereyim. koluma vuruyo şu a felakwetim. bide yetmezmiş gibi bi kahve içim belki sıcaktan geçer dedim koluma kaynar su döküldü. offfff allahımmmm...
nerdesiniz kızlar. çok canım yanıyor yaaa
azracım hayırdır neden etin olmeycek...
diş ağrısından delirmek üzereyim. koluma vuruyo şu a felakwetim. bide yetmezmiş gibi bi kahve içim belki sıcaktan geçer dedim koluma kaynar su döküldü. offfff allahımmmm...
azracımm gule gule kullan saclarını canımm resım koyda bakalım tatlımmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?