Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın. dün yoktum ayşecim merak etmişsin teşekkür ederim.
anıl çok ateşliydi. 40 a kadar çıktı. wc ye bile göndermedi beni işe gidecem diye. yorulup bırakıncada gayii kannım çok ağrıyor diye kucağıma geldi. ama çığlık çığlığaydı.2 gecedir gözümü kırpmadım. başım çatlıyor ağrıdan. şimdi yine 39 muş ateş. mahfoluyo ateşliyken titremekten çığlıklarından morarıyor. ne yapcam bilmiyorum.
öyle yorgun halsizim ki....

:1hug::1hug: cnm çok geçmiş olsun çok ateşleniyor bu ara neden acaba dr ne dedi peki
vucütta enfeksiyon felan mı var acaba ?

gaye aşşağıdasında neden cvp vermiyorsun bize
küstün mü yoksa :teselli:
yok canım küsermiyim size. dün yoktum ya işler yığılmış bi yandan onları topluyorum.

:1hug::1hug: cnm çok geçmiş olsun çok ateşleniyor bu ara neden acaba dr ne dedi peki
vucütta enfeksiyon felan mı var acaba ?
canım çok üstüne düşüyoz sanırım. en ufak bişiyde boğazlar şişiyor. özele bile götürüp herşeyine baktırdım. boğaz enfeksiyonu ama çektiği acıyı bi görsen. halini görünce ağlayamıyorum boğazım kitleniyor. offf

Fıstıklarrrr öpüyorum sizi.....
Günaydın hepinizee Hayırlı Cumalar olsunnnn...
Benim için dualarınızı eksik etmeyin zor bir dönemdeyim olur mu....
dualarımız seninle. allah yardımcın olsun inşşş.
gayecim çoooook geçmiş olsun canım. dr ne diyo niye ateşlenmiş kıyamam yavrum Allah şifa versin insanın ömründen ömür gidiyo çocuğu hastalanınca
sorma geceki çığlıkları yalvarmaları hala kulağımda. gayiii üçüyom gayii. yolulsun yıkama meni gayiiii. çok yoluldum ucakından indilme meni gayiii. allahım çıldırmamak elde değil. ateşliyken morarıyor titremesinden diş seslerini duyyuorum. zangır zangır. allah başkadert keder vermesin.

selam kızlar herkese hayırlı cumalar..
gülden beni keseceksin ama ben 88.2 çıktım yuh diyorum kendime dünya kadar kilo almışım yaaa(özür diliyorum tüm takımdannn

bazen hepimize oluyor. verirsin nasıl olsa. iş ki sağlık olsun. ilk önce sağlık. kilolar nasılsa gider. bu arada çokk geçmiş olsun sanada

selam kızlar herkese hayırlı cumalar..
gülden beni keseceksin ama ben 88.2 çıktım yuh diyorum kendime dünya kadar kilo almışım yaaa(özür diliyorum tüm takımdannn
akannehirakannehir
kızlar 85,0 im.
alkisalkisalkisa.s.
tüm çocuklar hasta olunca çok üzülüyorum
onlar hasta olmasın canlarım bnm:ecrin_bebek:

slmmmmm
güldencim uyanamadım ancak şimdi girebildim canım(gece bekçiliği yapınca ) ama malesef artıdayım 73.5 çıktım,üzgünüm kızlar ama hakettim..:tomato:
bn daha fazla bekliodum
ama olsun oklavayı hak etmişin klava:

bnde artı bekliodum
ama eksi 500gr gitmişzemuszemus

azra_sila 116,5 hedef kilo : 112,5 ilk hafta 116,0 a.s.
SEHERYILDIZI 86,5 hedef kilo 82,5 ilk hafta 80,5 a.s.
rukiye38 99,2 hedef kilo 96,2 ilk hafta 99,7 klava:

çokoprens 56,2 hedef kilo 55,0 ilk hafta 55,3 klava:
AySeCeYlİn 61,6 hedef kilo 58,5 ilk hafta 61,5 a.s.
nightwinglover :89,3 hedef kilo 78 ilk hafta 87,8 a.s.
asutaha : 81,4 hedef kilo 78,5 ilk hafta 83,0 klava:

handerya : 73 hedef kilo 69.9 ilk hafta 73,5 klava:

ugurlucum : 85,6 hedef kilo 75,0 ilk hafta 83,8 a.s.
elimphia : 85,2 hedef kilo ??? ilk hafta 88,2 klava:

kızlar tabloya bakın düşünn kararı verin kilo veremeyenler için diorum
nihalim hedeff kilo vermeyen bir tek sensin sana zahmet cnm

canım benimki yanlış olmuş. düzelttim.

kızlar şunu görüyorum ne kadar hzılı kg verirseniz o kadar hızlı ve çok kg alıyorsunuz.bence en ideal haftad 500 yada 1 kg.
dün tv de bi kadın gördüm 105 kg dan 61 kg inmiş 2 sene içinde.asla diyet listesi vermemiş diyetisyeni.abur cuburu kesmiş. yemek tabagını 4 bölmüş et,tahıl sebze yoğurt olarak.herşeyi normal miktarda tüketmiş 45 kg vermiş.kısacası beslenme şeklini değiştirmiş yapılması gerken bu bu listeler yok şu diyeti yok bu diyeti bunlar çok yanlış ve sonrasında fazlasıyla kg olarak dönüyo.
şu monti beslenme alışkanlığını değiştirmek için süper bi yöntem uygulaybilene tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…