azram iş o iğneyi vurdurmakta zaten ondan sonrasını hissetmiyorsun sen nasıl doğum yaptın bacımkafamçokkarıştıgünaydın
dünkü uyuşukluğun üzerine iyi bir uyudum
şuan da hafif ağrı var ama ki bn çektiremem
dün dr a bile iğneyi zor vurdurdum
5 yaşında ki, çocukmusun dedi bana :kedi:
azram iş o iğneyi vurdurmakta zaten ondan sonrasını hissetmiyorsun sen nasıl doğum yaptın bacımkafamçokkarıştı
canın çok tatlı desenekaydirigubbakcemile3ondan sonrsı uyuştu ama yine yaptıramam
bnm doğum mu :jeyyar: aman hatırlatma
bni öldürün öyle alın diyen kişiyidim
epidural anestezi yaptırdımkafamçokkarıştı
canın çok tatlı desenekaydirigubbakcemile3
benimde sipinal oldu ben güle oynaya girmiştim konuşa konuşa güle güle doğurdumkaydirigubbakcemile3dr da şaşırmıştı korkmuyo musun çok rahatsın diyeşakkıdı
gunaydınn güzel hanımlarrrrr opuyorumnanaktan
günaydın ablam nasılsın
pek göremiyorum bn seni bu aralar
yerini kızına mı devrettinbayanssulusmile
ablam sensiz olmazolumunekankayizsmilegunaydınn azracımm bılgısayarın başına oturamıyomm sıkılıyom nıye bılmem soğudumm daha alışamadımm yazın ara verdımm ondan mı ne daha adepte olamuyom dahaopuyorumnanaktan
Gunaydin kizlar,
Azracim canim hamilelik cok iyi gidiyor, ilk 3 ay biraz zordu benim icin, cok yiyemedim yediklerimi cikarttim, surekli uyudum ama simdi tadini cikariyorum, hersey yolunda cok sukur.
cinsiyetini daha ogrenmedik 4 ekimde randevum var canim o zaman ogrenecez ama icimdeki ses erkek olacak diyor, ustelik kiz dusunen biriydim. Allahim hayirli saglikli bi evlat nasip eder insallah onemli olanda bu degilmi zaten.
Cok fazla nete giremiyordum canim ama aklimdasiniz olumunekankayizsmile
Sanada cok gecmis olsun canim dis agrisi kadar kotu bise yok dikkat et kendine.
opuyorum hepinizi...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen bni görsen bir
morfin yan etki yaptı vucuduma kaşıntı yaptı
bn yoğun bakım odasındayım gözümün önünden kebaplar tavuklar neler neler geçiyor,
yok yok gerçekten bn bir pisboğazım
millet o an canını düşünür bn boğazımıbilmiyorumkismile
7 . aya dolduruna kadar gececek en güzel aylardasın en enerjik olacağın dönemdesin.Gunaydin kizlar,
Azracim canim hamilelik cok iyi gidiyor, ilk 3 ay biraz zordu benim icin, cok yiyemedim yediklerimi cikarttim, surekli uyudum ama simdi tadini cikariyorum, hersey yolunda cok sukur.
cinsiyetini daha ogrenmedik 4 ekimde randevum var canim o zaman ogrenecez ama icimdeki ses erkek olacak diyor, ustelik kiz dusunen biriydim. Allahim hayirli saglikli bi evlat nasip eder insallah onemli olanda bu degilmi zaten.
Cok fazla nete giremiyordum canim ama aklimdasiniz olumunekankayizsmile
Sanada cok gecmis olsun canim dis agrisi kadar kotu bise yok dikkat et kendine.
opuyorum hepinizi...
Merhaba,
Takıma yeni üyeler kabul ediliyor mu acaba?
Tekrar merhaba,
Başarılı bir kilo verme döneminden sonra uzun bir boş verme dönemine girdim. Boş verme sürecini sonlandırmak, tekrar kilo vermeye başlamak için bir takımda yer almanın motive edici olduğunu düşünüyorum. Boyum 1.70 cm, kilom da bugün itibariyle 91.8 kg. Sağlıklı bir diyet listesi eşliğinde sporla kilo vermek istiyorum. Takım üyelerinin aynı listeye uyma gibi bir zorunluğu var mı? Şayet böyle bir zorunluluk varsa bilmek isterim .
öncelikle hoşgeldiniz a.s.
sorunuzu cvplayım
hayır tabii ki de
çünkü herkes kendisini bilir her kişi aynı dietle zayıflayamaz her bünye farklıdır
bnm sizden ricam
1-Bol paylaşım
2-Her cuma en geç saat 11 e kadar kilo bildirimi( sabah aç karnına wc ye girip çıktıktan sonra)
3-Diet spor egzersiz yürüyüş bol su içme
şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım
kabul ediyorsanız tekrr hoşgeldinz
Bu şartları kabul ediyorum. Hoşbuldum a.s Sıcak karşılamanız için ayrıca teşekkür ederim a.s.
başarılı bir kilo verme dönemi demişsinz
kaçtan kaça düştünüz ki
birde neden kilo aldınız, stres,doğum yeme bozukluğu vs....
Diyete 101 kg ile başladım. Yaklaşık 1 ayda 92 kilo olmayı başardım. Daha sonra ailevi sebepler nedeniyle düzenli beslenme ve egzersiz yapma şansım olmadı. Bütün bunlara stres de eklenince kendimle pek ilgilenemedim. Neyse ki bu dönemde vermiş olduğum kiloları korudum, verdiklerimi geri almadım. Şimdi kısa zamanda 68, zamanla da 60 kg olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?