günaydın güzeller ayten canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim, aysimacık çok korkuttu bizi
bayanlar düyet yöntemleri bölümünde karbonhidrat diyetini okudum çok mantıklı geldi yarından itibaren başlıcam, bugün sabah kahvaltısını bayaaaaa bir abarttımda ben(((
bugün benim melek kızımın doğum günü var, akşama herkesler bizde kocaman pasta siparişi vermiş eşim hadi bakim dayan pınar nasıl dayanacaksan zaten tartıda + gördüm moralim sıfırladı, bugünü inşallah bir atlatim, ayrıcana ehliyet yazılı sınavını geçtim, pazar günü direksiyon sınavına giricem benim için dua edin kızlar
GÜNAYDIN GÜZELLER .......
liliş ablam kan vermek için önce örnek alıyolar .. 1 sonra belli oluyo kanı alıp alamaycakları ..
ve muhsin bey heber veriyo kanın uyup uymadıgını ...
.ve size uygun bir zamanda randevuyla alıyolar . çünki uzun bi işlem kan yavaş alınıyo onun için 1.2 saatte kanı anca verebiyosun ..
OGLUŞ ONA GÖRE GİTSİN ....
günaydın güzeller ayten canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim, aysimacık çok korkuttu bizi
bayanlar düyet yöntemleri bölümünde karbonhidrat diyetini okudum çok mantıklı geldi yarından itibaren başlıcam, bugün sabah kahvaltısını bayaaaaa bir abarttımda ben(((
bugün benim melek kızımın doğum günü var, akşama herkesler bizde kocaman pasta siparişi vermiş eşim hadi bakim dayan pınar nasıl dayanacaksan zaten tartıda + gördüm moralim sıfırladı, bugünü inşallah bir atlatim, ayrıcana ehliyet yazılı sınavını geçtim, pazar günü direksiyon sınavına giricem benim için dua edin kızlar
Anladım ablam zor biraz uzak ben bile 1 dolmuş 45 dk yürüyorum .....a.s dua edelim bol bol elimizden gelen bu :Saruboceq:iyileşirde tedevisine başlarlar umarım abisinin iligi uyyomuş beyzaya . kanaması geçsin nakil olaçakmış ..:Saruboceq:aşamalarını çok iyi bildiğim için zaten tereddütlendim aaben :çok üzgünüm:
tamam gel dediklerinde çocuk uygun olurmu acaba
gündüz gölbaşındalar ankarılısın bilirsin ankarayı
gece yurtta 11 dedimi giriş çıkış yasak :sm_confused::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?