Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üçüncü ağrıkesici içtim ama banamısın demiyor..çok fenayım yaa.başım pek kötü..
biraz takılim geçer belki
allah şifalar versin cnm mevlam anneni size bağışlasın tez zamanda düzelir inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:iyi akşamlar kızlar dün gece annem saat gece 1 de rahatsızlında
sırt ve kalp ağrısı acile götürdük muayneden sonra yoğun bakıma aldılar
kalp krizi geçiriyormuş
yarın anjio yapılacak büyük bir ihtimalle dünden beri hastanedeyim
eve çamaşır almak için geldim size haber vereyim dedim
beni aynı yazarsınız kızlar duanıza ihtiyacım var
annem her şeyim allahım yardım etsin bize :Saruboceq::Saruboceq:
Herkese merhaba bugün sabah çok kötü bişey yaşadım düşündükçeiçim acıyor ve ağlıyorum..
sabah uyandık oğluşumla..biraz yatakta oynadık..sonra onu aldım mutfağa indik beraber.onu anakucağına koydum.dolaptan kendime bir süt aldım içmeye başladım..biraz sonra bir gürültü koptu ve oğlumun çığlıkları..oğlum anakucağından düşmüştü.üstelik anakucağı masanın üzerindeydi ve oğlum yere düşmüştü..ben de bir çığlık attım annem diye..kucağıma aldım nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor..sesimi duyan kayınvalidem yan taraftan koştu geldi.ben ağlıyorum oğlum ağlıyor..kayınvalidem aldı kucağına ama çok zor sakinleşti.sonra sağını solunu kontrol ettik kayınvcalşdemle bişey yoktu..ben kafasını çarpmasından ve beyin travması filan geçirmesinden çok korktum..şU ANA kadar çok iyi çok şükür..ama ömrümden ömürler gitti..üstelik anakucağı yana doğru değil geriye doğru devrilmişti.nasıl oldu anlamadım bir anlık bişeydi..
iyi akşamlar kızlar dün gece annem saat gece 1 de rahatsızlında
kalp krizi geçiriyormuş
sabah yemedim öğleyin yemedim :1no2:
tüm gün koşuşturdum
akşam yemeğinde
bir kase çorba
üçbeş çatal göveç
bol bol brüksel lahanası karışık salata
ve malesef bir porsiyon cevizli kadayıf :1no2:
Herkese merhaba bugün sabah çok kötü bişey yaşadım düşündükçeiçim acıyor ve ağlıyorum..
sabah uyandık oğluşumla..biraz yatakta oynadık..sonra onu aldım mutfağa indik beraber.onu anakucağına koydum.dolaptan kendime bir süt aldım içmeye başladım..biraz sonra bir gürültü koptu ve oğlumun çığlıkları..oğlum anakucağından düşmüştü.üstelik anakucağı masanın üzerindeydi ve oğlum yere düşmüştü..ben de bir çığlık attım annem diye..kucağıma aldım nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor..sesimi duyan kayınvalidem yan taraftan koştu geldi.ben ağlıyorum oğlum ağlıyor..kayınvalidem aldı kucağına ama çok zor sakinleşti.sonra sağını solunu kontrol ettik kayınvcalşdemle bişey yoktu..ben kafasını çarpmasından ve beyin travması filan geçirmesinden çok korktum..şU ANA kadar çok iyi çok şükür..ama ömrümden ömürler gitti..üstelik anakucağı yana doğru değil geriye doğru devrilmişti.nasıl oldu anlamadım bir anlık bişeydi..
edicim kızının doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı uzun ömürler
asicim kızının iyiolduğuna sevindim canım alah hepsini korusun
özlemcim sıcak suyu neden içiyorsun kaçırmışım sanırım
lili ablacım bu kan olayı nedir onuda kaçırmışım
başım acayıp ağrıyor sabah işlerim vardı epey yorulmuşum pc yede bakamıyorum başımın ağrısından
üçüncü ağrıkesici içtim ama banamısın demiyor..çok fenayım yaa.başım pek kötü..
biraz takılim geçer belki
kalp krizi geçiriyormuş
arepcim sana gelince kusum evet sismanınm ve sexy hatunum :)))) aksini iddea edeni yakarımmPP kuzum bu toplumda illa saygınlık için 38 kanunu yok buna kara verdim bence beni kilom yüzünden elestirilere maruz bırakanlar kendi aciz hastalıklı fikirlerini ruhlarını ortaya koyuyor yani ben abes değilim onların cismleri ve fikirleri abes:))))
:roflol::roflol::roflol: aynen katılıyorum Asicim zaten aksini asla iddia etmem tehdit var çünküsırnaşık şey
canım aralıklarla içtim acillik olmamak için..eşimde işteydi çünkü..küçücük çocukla rezil olmamak için ama çareyi yatmada buldum akşam 7:30 olmadan yattım..iyiyim şimdi şükürhayırdır cnm ya niye öyle oldun sen üç tane ağrı kesici çok değilmi cnm dikkat et kendine
kalp krizi geçiriyormuş
oh oh ne güzel pilavlar tatlılar bir arada kuzucum kilo almak için değil vermek için uğraşıyoruz sen bu ay 4 çarpı alcan anlaşılanklava:canım gecmiş olsun benimde öyle baş agrım tutunca bende cok ilac icerim a.s. tinki canım senin annenede gecmiş olsun acil şifalar annelerimize uzun ömüra.s. kahvaltı biraz ekmek peynir öglende bir kepce corba bir kepce nohut yemegi biraz tavuklu pilav akşam üç tane kemal paşa tatlısı bu gün cok yedim bu hafta hic konsantre olamadım gezmekten bakalım cuma neler olacak baştan hızlı verdim kilolarımı sanki şimdi yavaşladı spor yok markete alışverişe gittik orda bir saat gezdim lütfen kızmayın banaklava:
umarım o işin yağ eriten terleten iştir şeker:jeyyar:ben cıkıyorum husel iyi geceler cok işim var ugraya bilirsem sonra ugrarım bay
ablam sendemi yaa hem gün boyu aç gez hemde kadayıfı hüplet:1no2:sabah yemedim öğleyin yemedim :1no2:
tüm gün koşuşturdum
akşam yemeğinde
bir kase çorba
üçbeş çatal göveç
bol bol brüksel lahanası karışık salata
ve malesef bir porsiyon cevizli kadayıf :1no2:
canım benim yaaa beynim dondu okurken..allahım korusun yaaHerkese merhaba bugün sabah çok kötü bişey yaşadım düşündükçeiçim acıyor ve ağlıyorum..
akşam geçmedi ve erken yattım şekerŞenizakrebim başının ağrısı geçmedi heralde cnm yoksa sen bu kadar ara vermezdin yazılarına inşallah sabah kalktığında hiç bir şeyin kalmaz
aytenim bonçuğumuz nasıl oldu cnm msn de de göremiyorum seni inşallah düzelmiştir
selam kızlar öncelikle hastalarımıza geçmis olsun der ve sözlerime baslayım...
yine nöbetteyium lakin pc yeni elime geçti aliş basındaydı bugun kadın doğumcumla görüstüm yani manevi ablamla ama üzüldüm haberlerine diyarbakıra gitmeyi düsünüyormus ankara ya gelse ne güzel olurdu :)
kendisinin tıp bilgisinden yararlandım anlattım tek tek oda korkma dedi ama incelemekte yarar var dedi yarın osm ye gidecez nasıp olursa..
mavi kusum iyi ama bitkin biraz ve asırı ilgi istiyor kucuktan inmiyor öp beni sev beni diyo kuzum:) yani sükür diyorum ucuz atlattık...
ve çitoscum geçmis olsun canım senin oğlan 2 aylık oldu demi artık dönmeyi becerir annesi keske yüksege koymasaydın desemde tabi geç sen iyisini bilirsinde bi uzmana göster en güzeli... kötü haber tellalı değilimde benim sahit oldum bi durum var komsumuzun kızı 3 aylıktı bebegi bessige koyarken annesi düsürmüs ve bebek 2 gün ağlamıs acile kaldırıldında kafa tasında çatlaklar ve zedelenme olmus sonucu zaten berbattı.. sen en iyisini bilirsin canım ama ne olurr ne olmaz bi göster annesi ... ve lütfen oğlusumuza cici bak :) geçmis olsun canım tekrarını yasatmasın rabbim.. ve çitos çerezcim kız bisi cidden söyleyim oğluna ait resimleri kaldır yani nazar neyim dağer ben inanıyorum buna
ve kızlar tesekkür ederim hepinizden:))
arepcim sana gelince kusum evet sismanınm ve sexy hatunum :)))) aksini iddea edeni yakarımmPP kuzum bu toplumda illa saygınlık için 38 kanunu yok buna kara verdim bence beni kilom yüzünden elestirilere maruz bırakanlar kendi aciz hastalıklı fikirlerini ruhlarını ortaya koyuyor yani ben abes değilim onların cismleri ve fikirleri abes:))))
ha bu halimin bana - avantajları var astımım kilo ile hos hal almıyor yani kısacası mükemmeliyet bi deri bie kemikte olsaydı emin ol makaka maymunları süper sexy olurdu:)))
kendime saygın olmayınca etrafın saygısıda kalmıyor ben güzelim kardesim bunun harici varmı? yok ! eee sorun ne sorun insanların 38 kanun:))) yağlarından ne ka nefret edersen oka senden uzaklasmazlar diyo bazı terapistler cidden de doğru sanırım :) ben nefrett ettikce bende kaldılar:) kalsınlar bisicik olmaz onlardo beni seviyorsa gitmeki isticekler sonunda :) çünki iyligim için:)
sindiii ne saçmalıyo bu deli diyeceniz :))) ama cidden öle kızlar biz nefret ettikce onlar takılıyor bize:) vucuduna ne ka saygın olursa oka sonuçlar güzel olur midene ne ka saygın olursa oka sağlam olur :) tabi benim çiğerler emininm saygı beklicek bendenPP neyse kızalar diyet olayı bende bozuldu yemek kültürümüz kalmadı resmen yemegi yiyip yatağa giriyorum çünki taakatim kalmadı gözlerim mosmor oldu:) ama halimden memnunum kızım iyi ya gerisi önem arz etmiyor:))) annem bugun biraz iyi gibiydi ve biraz uyudum sağolsun ali beyde bakmak gibi bisi yaptı ama onuda anlıyorum oda nöbetde sürünüyor onca pislikle uğrasıyor ne kadar yavrusu olsada o kosturuyo ben evde bekliyorum o orda bizi düsünüyor artı işi artı onca dosya yani onun beyni daha çok yoruluyor :) neyse polyanna olmaya basladım yavas yavasPPP