bu hafta sanırım hepimizde bir motivasyon eksikliği var
hiç hoş olmadı kızlar
1.lik 3.lük üstüne sonunculuk
gülüyoruz ağlanacak halimize
bu hafta herkese söylüyorum bakın
cumaya hepiniz bir hedef belirteceksiniz buraya
o hedefe ulaşmak için yaptıklarınızı yediklerinizi içtiklerinizide gün gün yazacaksınız
akrebim kilo alanlara çarpı atıyon ya sen
bu hafta şunuda yapsan
günlük olarak sporunu ve listesini yazmayanlar içinde bir istatistik oluştursan
cuma gününe kadar ve listesini vermeyenler o hafta için çarpı alsın
1 gün liste vermeyen o hafta için çarpı alcak
4 hafta sonunda her hafta en az 1 çarpısı olana güle güle desek
tabi evinde internet olmayan arkadaşımız varsa belirtsin onlar için hafta sonunu affedelim
ama interneti olan herkes
ama herkes
7 gün boyunca tam liste versin
gün boyu giremeseniz bile gece kaç olursa olsun bir 5 dk ayırabilmelisiniz arkadaşlar
ben de kendi adıma hepiniz için bir sayfa hazırlayacağım
gün gün listenizi kayıt edeceğim
ve cuma günleri kritiğini yapacağız hep birlikte
dökecez kirli çamaşırları anlayacağınız ortaya
bakalım cidden çabalayıpmı vermemişiz yoksa gereken özeni göstermiyormuyuz
sorunumuz nedir çözümü nedir paylaşalım
çözmeye çalışalım
ve listemizi gün boyu olcak şekilde tek bir seferde yazalım
haa tabi aralarda da danışmak paylaşmak adına yazılır ama en son tek bir düzenli liste hazırlayalım
evet uygulamamıza bugünden itibaren start verilmiştir
gün sonunda yada ertesi gün listelerimiz verilecek
evinde net omayıpta haftasonu giremeyenlerse bir kağıda yazsın ve online olabildikleri zaman eksik listelerini versin arkadaşlar
helal hüsel ablam topla bizi iki de tokat at... bu ne ya(( yarından itibaren mi başlayacaz ne yaptık ne yeddik yazmaya?
duru arkadaşına ne gerekiyosa yapalım gıcık herifler şu erkekler...üzüldüm ya çok fazla üzüldüm... ne kadar iyisin o kadar ezilirsin zaten bu dünyada çirkef olacaksın daaa o da insanın içinden gelecek... her gün başka bi habere sinirleniyoz ya hiç iyi olmuyo böyle...
emredersin gaptanımmm..
bravo şeker tabiki doğru artık toparlanmamız lazım..
kız delüüü güldm evet ama sinirlerim bozuldu da güldüm..birimiz değil hepimiz kilo almışız.
yes canım bugünden
şimdi düşünüyorum nasıl bişi yapim şöööle güzelinden bi grafik hazırlim şekillendirim kafamda
kız sen nerden çıktın..Çok üzgünüm çoookslm kizlarr
akrepcim canim benim seni oldurecem yakalarsam haberin olsun ne ortaligi karistiriyon kiz gormem sandinda yazdin dimii
hepsini okudumm bizim takima isyan ettirmissin ehh ben biliyom bugunlerde giremiyom oyuzden simdilik kurtuldun ama yakaladimmi seni bittiginin anidir
bu arada sanki ben eksi birseyler gordum ya kilomu aldin ne butun haftayi yiyerekmi gecirdinn cok uzuldum hahahahahhahahaaaaaaaaa
arkadşlar benim bu gün misafirim vardı o yüzden pek katılamadım bu gün bir tabak tavuklu erişte 4 kurabiye yedim akşam yemedim şimdi gidip yürüyüşümü yapacam sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?