bende kızıma jile başladım.kırmızı yün aldım pek güzel oluyor.bu kış epey iş yaptım ben yaa..çıtırlaştıkça eski çalışkanlığımıza dönüyoruz galiba.kendime bir şal bir etol yaptım.eşime atkı yaptım.iki tane hediye atkı yaptım..şimdide kızıma jile başladım..akşamları atıştırmaktan kurtarıyor beni..tehlikeli saatlerde elime alıyorum..abla dediğini yaptım:))
bu arada canlar kızıma şapka örüyorum bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/81140-bunlarda-benim-orgulerim-4.html#post5459524
evet yapmışın şeker..bende üzülmüştüm yapamayınca o kadar da emek etmiştim diye. ne güzel görünüyor ama dimi pek janjanlı..cok güzel şapkan vallahi ben cok tembelim hic iş yapmadan oturuyorum siz birde calışıyorsunuz ben calışsam herhalde hic bir işimi yetiştiremem diye düşünüyorum bu arada kilo cizelgemi yaptım galiba akrep canım seninde haberin olsun dün olmayınca canım sıkıldı başım agrıdı neden yapamadık diye husel şimdilik bay:içelim:
:roflol::roflol:kız sen alemsin varya.unuttunmu:roflol:iyi geceler kızlar
bugünkü raporum sabah kahvaltı
öğlen unuttum yemeyi
akşamda bakla ve makarna
ve bollllll çayyyy
öptüm çıtırlar ŞenizŞeniz
nolduki yine problemmi var:uhm:tinkim analaşılmıştır canım Şeniz
her zaman burdayız
sen haftada birde olsa gel olurmu
sakın burayı dert etme
yeterki ayrılma bizden
canım benim Şeniz
kız hastasın ondandır solgunluğun..geçer o iyileşince.slm arkadaşlar akşamki yemeğim mercimek çorbası bir dilim k.ekmeyi az pilav tacuk çoban salatası iki bardak ayran biraz çok ama arkadaşlar yüzümde can yok ayranı o yüzden iki bardak yaptım iyice yüzüm soldu gören ruh gibi yüzün diyor
a.s.günaydıınŞenizgünaydın:))
luboşum kıs çok olan ayran değilki
ekmek ve pilavı çıkarsan spre olurmuş ama
günaydııınŞenizgünaydın kızlar,
akşam sadece mercimek çorba içtim. daha sonra da meyve yedim.
günaydıınŞenizgünaydın 8. takımın çıtırları
sabah kuru kayısımı yedim
sirkeli suyumu içtim
geçmişi okuyam sonra kahvaltı yapcam zaten kimse gelmemiş herhalde
:mymeka:ne kız bu şimdi yemek tarifi verip duruyon hem o ne ööle x takım felangünaydınlar ...... x takımımmm ..
.liliş ablam buda kebabın tarifi..http://www.kadinlarkulubu.com/kebaplar/257158-patlicanli-kebap-resimli.html
canııııım akşam iki kaşık ye yemeğini yatmadan öncede iç sirkeli sıcak suyunu benim gibi saat 6 da açılır gözün..yatmadan önce asla bişi yeme.mide dolu olunca sabah kalkmakta zorlanırsın şekergünaydın arkadaşlar ya ben cok zor uyanıyorum sabah kalkmak cok zor geliyor siz nasıl kalkıyorsunuz sabah kızı gönderince tekrar yatıyorum ve 9 da zor kalkıyorum bu arada kahvaltı 2 portakal ay cok mutluyum benimde kilo cizelgem var şimdi gidiyorum akşam yemegimi yapmaya sonra görüşürüz bay
yemeğini yapıp bize takılacaktır şekergünaydın selma
bu saattemi yapıyon kıs akşam yemeğini ......
delüüüüü dediği şeye bak:1no2:günaydın fıstık hanımlar
hüselcim istersen takıma girmiyim ben nedersin ben gelince tarumar olucaksınız
böğle dışardan devam edeyim ben maksat kilo vermek zaten değilmi yarışda olmasamda olur sizlerle beraber burda olmak yetiyor bana
duru canım benim ne demek tarumar olmak
dediğin gibi maksat birliktelik
1.lik hikaye işin esprili yanı yani
ama eğer paylaşım konusunda eksik kalacaksan her zaman bulunamayabilirim diyorsan böylede devam edersin
yani sen ne dersen öyle yapalıma.s.
günaydın nasıl gidiyor kızlar
geçtiğimizx hafta takımlar takımı ünvanını bizle paylaşmışsınız tebrikler
iyide olmuş iyice gaza geldik sayenizde hepinizi öpüyorum başarılarŞeniz
günaydın selma
bu saattemi yapıyon kıs akşam yemeğini ......
günaydın canıımŞeniz
anammm şunlarada bak gaza gelmişlermiş.. eteğimiz tutuştu desenize şuna
elinizden alıcaz maalesef bu seferlik paylaşmayla idare edindelikafadulden
Şenizgünaydın fıstıklar
aman ablam dikkatli ol üçüncü yeğenimizi sevmeyelim sonra:ecrin_bebek:bugün pazara gidecem asinin keçiboynuzundan alıcam
dediği gibi tok tutuyomu bakıcez bi
bnde nasıl olacek
selma burdasın meraba canım nasıl gidiyor neler yapıyosun :içelim:
güle güle kullan şekeeerkaydirigubbakcemile3ne yapayım arkadaşımın işi var bebegini bana bırakacak o yüzden yapamam diye şimdiden yaptım icim rahat olsun yemek olunca şimdilik bebege bakıyorum cok zor dün bebek düşünenler iyi düşünsün cok zor ben ce iyiki erkenden cocuklarımı dogurmuşum akrep eline saglık canım cok janjanlı süper:teytey:
zooor zor
vermyz ünvanımızı:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?