Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugün oğluşumun doğum günü kızlar :çok üzgünüm:
ilk defa bizlerden ayrı bir doğum günü kutlayacak kutlayacağız senağlama

dogum günü kutlu olsun oglunuzun canım cocuklar büyüyor büyüdükce korkularda büyüyor bana göre allah hepsine hayırlı uzun ömür versin canıma.s.

selam 8.takımın süperrrrrr kızlar ben bu gün kendimiiyi hisdiyorum .öğlen kızımı okula bıraktıktan sonra oğlanıda kayınvalideye bıraktım birazcık gezdim sonra kuaföre gittim kişsel bakım yaptırdım kendime misssler gibi oldummmm sonra kayınvalidede yemek yedik geç geldik kızım ve eşim hemen yatılar bende ortalı toparladım oğlanla uğraşıyorum geçmiş okumaya çakıştımenson pes ettim hemen yazayım dedim
azracım hoşgeldin canım tilki gibi dönüp dolaşıp ensonunda gene buraya geliyoruz kaderimiz bizim neyazık ama inşallah bu son olur ve yaza kadar toparlanırız biraz
lili ablacım allah oğluna soğlıklı mutlu güzel ömürler versin inşallah
akrep canım beni nezaman listeye yaacaksın bakem
anam şu yazıyı yazana kadar soğan suyunu iki defa telef ettim yeniden yapıyorum şimdi

iyim canım ne güzel yürüyüp geliyon öğle imkanın varsa hergün yürü bence benim yok bebişden dolayı
bursanın neresinde oturuyorsun

bursanın yıldırım ilcesindeyiz yürüyüş bandında yaptım aslında cok güzel yürüyüş yerleri var burda yalnız hava çok soguk o yüzden biraz havalar ısınınca sabah yürüyüşe cıkacam bay öptüm

cok güzel şapkan vallahi ben cok tembelim hic iş yapmadan oturuyorum siz birde calışıyorsunuz ben calışsam herhalde hic bir işimi yetiştiremem diye düşünüyorum bu arada kilo cizelgemi yaptım galiba akrep canım seninde haberin olsun dün olmayınca canım sıkıldı başım agrıdı neden yapamadık diye husel şimdilik bay:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…