• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

asi kız niye hiç selam vermiyon? küstün mü bana:)
ben sana selam verdim abla ama sen ya görmedin yada geçmisi okumadın :) senden ses çıkmayınca bende bisi diyemedim facede okadar yazdım sana yanisenağlama

selam kızlar ben ancak girebildim öğlen de girdim ama o kadar çok yazmıssınız ki tamamını bile hala okuyamadım ancak akşama okur yorumlarımı yazarım bugun sabah ve öğlen 1 er dilim ekmek ve 2 şer kibrit kutusu kadar peynir yedim arada 1 er meyve ve 1 nescafe içtim bu kadar.... akşam sanırım sadece süt içecem ya da yoğurt yiyecem uyar mı hanımlar ? eve gidince muhabbete dalarım... yok okuyamadım bile ne olur biraz az yazsanız:)))
kuzum öle yapma lütfen exra yap lütfen :) salata da ye yani bünyeyi bu sisteme sokarsın lakin bırakınca hoppppppppp kilocuklar geri gelir yani yemek de ye ama suzuz ve 4 kasıgı geçmesin :) diyet değilde yeme düzeni yap olmamı mesela sporda yapıyorsun zati aldın cal diyelimki 1400 sporla bunun yaksan bünye direk gelen yiyecekleri kiloya dönüstürür hem kendine hem sporun yakabilecegi cal al hatta bi diyetisyene gitmeni siddetle öneririm .. bilmislik olmasın ama ben diyetle verdim ama dr bu diyet değil yasam tarzın olacak demisti:)) bende isyan etmisitim:)))

Asicim dikkatimden kaçmış canımcım. Kusura bamya. Ne ediyon? Artık ön teker olmuşsun:)
yok be abla nerdeeeeeee önteker olamadım hala 90 lara takıldım kaldım gerçi sükür bunada :)

seni yanıma bekliyorum abla bilgine hatırlıyonmu söz vermistin bizde ön teker olacaz die:) hatta abartıp bisiklet tekeri olacaz:)))

Heyyyyyyyytt misafirleri şutladım geldimmmmmmm..nabersiniz bakem? pek bişi yazılmamışşş..

Akrepçim doğru diyorsun da güneyde dediğin gibi oluyor benim annem de adanalı bilirim o yüzden misafire öyle çok çeşit yapılmaz..ama bu iç anadolu insanı öyle değil valla..

yine ben az çeşit yaptım..milleti bir görsen 7-8 çeşit neler neler..hoş ben de yaptım denemz poğaça buzluktan,börek buzluktan,elmalı pasta kaynanadan,mozaik benden..allah şu derin dondurucuyu bulandan razı olsun..

iyidir gülüm ya

şu diyet işine baya ısındım bu hafta daha hevesliyim

senden ne haber

bende arkadaşlara katılıyorum bencede eğer bebek düşünüyorsan vakit kaybetme

ikisi bir büyürler sonra daha zor oluyor benim kociş şimdi 3. cocuğu istiyor

napcamı bilmiyorum bayağı rahatlığa alıştım.......

3. müüüüüüüüüüüüüüü:1shok::1shok:..senin kociş çıldırmış olmalı azadcım yaaa...

Valla ben artık 2. yi bile düşünmüyorummmmmmmmm..allah çocuklarımıza uzun ve sağlıklı bir ömür versin...

selam kızlarr ya asicim haklısın diyet artı spor olayında ben gecen sene öyle güzel güzel verdim de bugun sabah acele cıktım... salata olacak bişey ayarlayamadım yani :( inşallah yarına bir sebze yemeği hazırlayacağım yoğurtlu filan...

Beni niye sormuyonnnnnnnnnn.:mymeka::mymeka::a015::a015:..pisssssssssss
uyyyyyyyyy kuzum senin misafir ve bicirikten dolayı sormuyom :) suanki durumunu tahmin ettim için:)) kız çitosum senide traktör tekeri ilan edimmi :)) azra abla ile ben bu takımın tekerleriydik ki hala öleyizde 3, tekerde sensin artıkın :))) senlede söz verek ön teker olacemmmmmmmmmmmm die olmamıııı:))

3. müüüüüüüüüüüüüüü:1shok::1shok:..senin kociş çıldırmış olmalı azadcım yaaa...

Valla ben artık 2. yi bile düşünmüyorummmmmmmmm..allah çocuklarımıza uzun ve sağlıklı bir ömür versin...

kız bebekken öyle olur insan hep öyle kalacak zannediyor

bebekken zorda büyüyünce iyi olur

hamilelik ve doğumdan korkuyom yoksa büyütmek zoruma gitmez .........herhalde

uyyyyyyyyy kuzum senin misafir ve bicirikten dolayı sormuyom :) suanki durumunu tahmin ettim için:)) kız çitosum senide traktör tekeri ilan edimmi :)) azra abla ile ben bu takımın tekerleriydik ki hala öleyizde 3, tekerde sensin artıkın :))) senlede söz verek ön teker olacemmmmmmmmmmmm die olmamıııı:))

et valla traktör az bile bize ya neyseeeeeeeeeee...offfffff içim daraldı şu halimize bak yavvvv..yiyiyp yiyip kilo almayanlara çok imreniyorum

ahhhh ahhhh eskiden bende üçünçü bebişi çok istedim kocişim istemedi peş peşe büyüyen bebekler çok iyi oluyor ama artık istemiyorum allahhütaala yazdıysa da başım gözüm üstüne ama isteyerek yapmam heralde

2 çocuk ideal bir rakam ama benim gibi 31 yaşında ilk çocuğunuzu doğurduysanız zor..düşünüyorum 35 de filan 2. yi yapsam ben 50 olduğumda o 15 olacak en iyisi tek çocuk ..

LUboş sen bu kiloyu ne kadar sürede verdin cicim?

he morcum canım öle ayarla yemeklerini tek gıdaya takılıp kalma çesit ossun :)) olsun ki ilerki evrelere hazırlık ossun:)))

çitoscum onlar bizim gibi değil ki bis çok yemekten ziyade yapıyoz ... benim kuzenim 2 ekmek yiyo sofrada ve kilosu 54 düsün :)) lakin hipertroid :( ben ise 2 dilim yiyom ve bu hallerdeyim aslında benimde suçum var geceleri kısır bile yapardım eskiden sindi ise gece süt içiyorum

teker olarak bu halden kurtulmayıııııııı istiyommm:)))))))))))))))))

bu arada kızlar yav siz dieceniz dengesi bozuldu bu kızın die:))) kızlar cidden ya yemek hazırlarken karnım öle bi acıkmıstı ki :) 1 keçiboynusu yedim hoppp midem doldu sanki:S sofrada da az yedim:))

bu arada maydonoz ve dere otu saplarını kaynattım içtim bunuda deneyim bari toksin atıcı hem iyi olar dere otuda yiyom öğünlerden önce allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm büyüksün verim su kılolarımı

aşk olsun ablam bir kaç gündür sabah akşam giriyorum bu günde eski düzenime döndüm gözündenmi kaçtım acaba
en zor günümde bile girdim bu konuda elimden geleni yapıyorum a.s.
olsun daha çok gel ben yinede artistlik yapayım dedim :delphin:

ne o kız bu yazının gerisi gelmemişya cadı :oklava:

insallah ablam keske gelsem :)) bu arada hani demistim ya tain olayını laf sokuyorlarmıs dün bunu söyledi kocisim:(

kafamçokkarıştı:fisfisfis:çok üzgünüm:

yeni yası kutlu olsunnnnn oğlusunun :)) insallah uğurlu hayırlı gelir yeni yası :)) annesi üzülme beya oğlusun yürüyo artık ne mutlu sana bu yasa bukadar iyi evlat yetistirdin:)))
sağol asicim allah seninkininde gelin olduğunu göstersin senağlama

kilo tablom

BAŞLANGIÇ KG 04.09.2008=94.6
TAHMİNİ KG 09.09.2008=92.0 _ 2.6
TAHMİNİ KG 15.09.2008=90.0 _ 2.0
TAHMİNİ KG 19.09.2008=87.4 _ 2.6
CUMA KG 02.10.2008=85.9 _ 1.5
CUMA KG 09.10.2008=84.0 _ 1.9
CUMA KG 16.10.2008=82.8 _ 1.2
CUMA KG 25.10.2008=82.1 _ 0.7
CUMA KG 31.10.2008=81.3 _ 1.2
CUMA KG 07.11.2008=80.2 _ 1.1