• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 sene sonra ilk aşkımla yeniden...ne olur bana yardım edin...

İzmir'e gelmeden önce sizi msn e eklemesi ilginç. Sizin için mi geliyor, gelmişken mi görecek acaba? Bir de sırf meraktan soruyorum, 8 yıldır görmediğim birinin msn ini bulamam ben, nasıl oluyor?

bizim çok ortak arkadaşımız var onunla hatta erkek kardeşi benim arkadaşım msn adresini bulmak onun için çocuk oyuncağı olsa gerek :))))) eklediğinde konuşurken izmire gelicem yakında 1 ay sonra falan geldiğimde görüşürmüyüz dedi tabiki görüşürüz dedim mutlaka haber ver dedim kesinlikle haber vericem dedi benim içinmi gelicek bilmiyorum senin için gelicem demedi ama kış günü izmire gelmeside ilginç :))

bizim çok ortak arkadaşımız var onunla hatta erkek kardeşi benim arkadaşım msn adresini bulmak onun için çocuk oyuncağı olsa gerek :))))) eklediğinde konuşurken izmire gelicem yakında 1 ay sonra falan geldiğimde görüşürmüyüz dedi tabiki görüşürüz dedim mutlaka haber ver dedim kesinlikle haber vericem dedi benim içinmi gelicek bilmiyorum senin için gelicem demedi ama kış günü izmire gelmeside ilginç :))

izmire gelmeyi düşünüyorum gezmek için dedi iş için falan değil yani...

faceden bulmuştum olarıda...kardeşini ve diğer arkadaşları..

anlayabiliyorum seni bunları ben de yaşadım aşk denen şey tüketilen birşey evlendikten sonra roller değişiyor daha farklı şeyler yükleniyor.. aşk dışında seni ona bağlayan neler var bunları düşün ailesini geçmişi geleceği.. aşk dayanılmaz birşey ama geçince yaşandıkça tadı tuzu kaçabiliyor..

Back