tamam canım birazdan çaldırcambanada cağrı bırak esraaaa çatlarım meraktan bırakmazsan küserim hemm
saydır bence işe yarıyorHahaha bende saydırsam bir arar bir mesaj atar mı acaba bu çekiliş valla yetim kaldım
benim hedişlerim geldi katilim ESRA1982 mişşşşş canım benim o kadar sohbet ettik ama hiç farkettirmedi bile birazdan fotoları yüklerim kesene bereket canımm
teş.ederim
sana yazmışım meğer
Hayırlı olsun. Güle Güle kullan canım :)
Esracım ellerine sağlık seninde kesene bereket :)
Resimleri bekliyoruz canım
Umramcim hediyelerini guzel gunlerde kullan esracim kesene bereket..
canım hediyelerin çok hoşbizede gelsin bi an önce hediyelerimiz di mi kızlaaaarrr
esraaaa kesene bereket kuzu açılışı yaptın valla süpersin
ya sayfaya hiç uğramayan kurbanlar katiller var onları napcazz :18:
buarada herkese hayırlı cumalar canlarr :)
senden şüphem var benim çok pisBen birinde yollicam hic erken yollayasim yok
beğendinmi canımfotoğrafları paylaştım kızlar
sanada yollayımmı aynadan canımümran güle güle kullan hediyelerini . . Esra kesene bereket. . Aynaya bayyıllllldımmm bitttim resmen
teşekkür ederim canımumran güle güle kullan canım cok güzeller esranın eline sağlıkk
teşekkürler canımÜmran canım hediyelerin çok güzel hepsi birbirinden güzel güle güle kullan bitanem Esracığım seninde kesene bereket Nevresim takımı çok güzel tam özel günler için kullanılmaya uygun...
günaydııınhaftanin son is gununden gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiinn
umraaann gule gule kullan canim hediyelerini
esraaa eline kesene bereket canim
sağol canım benimcanım hediyelerin çok hoşbizede gelsin bi an önce hediyelerimiz di mi kızlaaaarrr
esraaaa kesene bereket kuzu açılışı yaptın valla süpersin
ya sayfaya hiç uğramayan kurbanlar katiller var onları napcazz :18:
buarada herkese hayırlı cumalar canlarr :)
Umramcim hediyelerini guzel gunlerde kullan esracim kesene bereket..
hepsini çok çok çok beğendim tekrardan teşekkür ederim eline koluna sağlık kesene bereket canım
senden şüphem var benim çok pis
beğendinmi canım
sanada yollayımmı aynadan canım
teşekkür ederim canım
teşekkürler canım
günaydııın
güle güle kullansın canım beğendinmi
hepsini çok çok çok beğendim tekrardan teşekkür ederim eline koluna sağlık kesene bereket canımArkadaşımın dediği gibi özel günlerde senin nevresim takımını sericem
güle güle kullan canım
zevkini bilmek çok zor tabiii o yüzden bende malum kendi zevkime göre alıverdim
tabi canım iyi yapmışsın ve hepsi bir birinden güzeldi en çokta çikolatalarımkaşıklaya kaşıklaya yedim sevgili katilimmmm
benimde bugün hediyelerim sevgili kurbanımın eline geçmek için dağıtıcı ya verilmiş
ciddi söylüyorum canım ya özelden yolla adresini öğleden sora yolayım dışarı çıkcamcanımsınn teşekkür ederim
bugün biri daha hediyelerine kavuşacak. . Gelsin fotolar
aynen canımbugün biri daha hediyelerine kavuşacak. . Gelsin fotolar
Ümran hediyelerini güle güle kullan..
Esracım kesene berekett hepside güzeller zevkli arkadaşımmm
ciddi söylüyorum canım ya özelden yolla adresini öğleden sora yolayım dışarı çıkcam
kim canım sana mı gelcek yoksa sen mi yolladın
benim senden şüphem vardı ama:26::26::26:
sağol canım benimmmmÜmran hediyelerini güle güle kullan..
Esracım kesene berekett hepside güzeller zevkli arkadaşımmm
Ümran kurbanına hediyelerini yollamış onun için demiştim canım. . Ben daha kutumu kaplayamadım
Ayrıca çok teşekkür ederim yüreğiii engin denizler kadar büyük esrammmbelki bi yerde denk gelirde alırım bende
bugün biri daha hediyelerine kavuşacak. . Gelsin fotolar