bernde bu gün ilk hediyemi aldım inşallah kurbanım beğenir
katilimdende hiç ses seda yokk yahuu
Canım hediyelerde sayıya dikkat edelim haksızlık oldugunu düşündüğüm için adet sınırlaması getirdimKizlar bir soru sorucam.
Simdi herkes 4 tane yazdi ya begendigi esyalari
4 tasinden 2 tanesini secicez bu da tamamdir.
Ama sectigimiz esyalardan istedigimiz kadar alabilir miyiz. Bunun icinde belli bir sayi varmiydi?
selamlarr:):) ben hediyelerimi aldım yarın da kargolayacağım inşallah:):):)
bugün bana mesaj merhaba kurbanım diye mesaj atan sevgili arkadaşım. ilk kortum eşime gösterdim ahahasonra buradaki muhebbeti hatırladım. bol bol makara döndü sayende öpüyorum her kimsen:))
canım 2 tane hediye dendi iki tane olcak
örn makyaj malzmsi dendiyse heralde birkaç parça olur ama bluz dnmişse olmaz
bu benim fikrim tabi ciciye sor istersen
Tamam canim bende bunu sormak istemistim.:)
bende başladım bende almaya
Mahsallah bu ne hiz ben bakinmakla yetiniyorum daha:)
Canım hediyelerde sayıya dikkat edelim haksızlık oldugunu düşündüğüm için adet sınırlaması getirdim
Tamam canim sagol
sanırım ben de degilim
sayı derken:26: gözüm korktu senden canım
ooo hadi hayırlısı
gelsin hediyecikler
yarın postalayacakmısın:26::26::26:
anlamadım neden bu acele kı yanı bu cekilişlerde amac heyecanlanmak ve muhabbettir bu kadar erken gonderim olmamalı ayın sonuna dogru gondersen olmaz mı tatlım
Canım hediyelerde sayıya dikkat edelim haksızlık oldugunu düşündüğüm için adet sınırlaması getirdim
Ne güzel bitmiş haIrlıkların ama gönderim için erken canım senden biraz daha beklemeni rica edicem herkez hemen hemen yakın tarihlerde göndericek ...
Teşekkürler
rica ederimmTamam canim bende bunu sormak istemistim.:)
Mahsallah bu ne hiz ben bakinmakla yetiniyorum daha:)
pazartesi başla salı bitir diyetimi seninkide yoksaKizlar bende diyetteyim. Birde adet donemim yaklasti canim cikolata tatli ne varsa istiyor. Zor tutuyorum kendimi. Isin gicik tarafi da Gunduz canim istemiyor aksam istiyor; (
rica ederimm
:)())
pazartesi başla salı bitir diyetimi seninkide yoksa
Biri diyetmi dediii benimde bir türlü başlayamadıgım şu diyet haniii
Yok canim bu sefer karar verdim uyguluyorum. Her sey yiyorum dikkat ediyorum. Bugun kacamak yapatim ma patlamis misir yedim sifir tuzsuz yedim ama
Canim aslinda diyet demiyelim saglikli beslenme herseyden azar azarda olsa yemek. Tek sorun tatliyi oldukca azaltmak tuzuda tabi:))
afiyet olsun canımYok canim bu sefer karar verdim uyguluyorum. Her sey yiyorum dikkat ediyorum. Bugun kacamak yapatim ma patlamis misir yedim sifir tuzsuz yedim ama
Canim aslinda diyet demiyelim saglikli beslenme herseyden azar azarda olsa yemek. Tek sorun tatliyi oldukca azaltmak tuzuda tabi:))
sen kilolu değilsin kızValla bi diyette ben yapsam iyi olacak 3kilo versem fena olmaz.
günaydınnİlk günaydınnnn bendennnn
2.de bendengünaydın
İlk günaydınnnn bendennnn
hoşgeldin canım evet yedim
afiyet olsun canım
kaç kilosun merak ettim
sen kilolu değilsin kız
günaydınn
hastayım be yaaaa
günaydın
yednmi kısırları
hoşgeldin canım evet yedim