günaydın canımgünaydın kızlar
özletme kendini ama berenimçok fazla aktif olamıyorum ama aklımdasınız iş ev derken yorgunluk çöküyor uyumak istiyorum tek istediğim uyku çok mu şey istiyorum ya
günaydınGünaydın kızlar herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorum.
günaydın canmmmohh bol günaydınlı bir gün oldu bugünSizlere kocamann Gnaydın arkadaşlar
:2: hasta hasta gunaydiiiiiiiiiiiiin :2:
Günaydın kızlarçekilişe girmem uğur getirdi bana sanırım 1 yıldır aralıksız iş arıyorum. . her başvurum hüsranla sonuçlanıyordu. .
Ama geçen hafta başvurduğum işe bu pazartesi itibariyle başladım. .o yüzden sık sık giremiyorum.
Gündüzleri olmasa akşamları fırsat buldukça burada olucam
ÇOK YOGUNUMMhani aktif olmayan kişileri çıkaracağız ya çekilişten
ben bir kişiyi tespit ettim
cici yi çıkartalım diyorum
zira günaydını bile akşam üzeri yazıyor
NEE OLDUUUU KUZUU GEÇMİŞ OLSUNN:2: hasta hasta gunaydiiiiiiiiiiiiin :2:
ÇOK SEVİNDİM CANIM GÖZÜN AYDIN HADİ HAYIRLISIGünaydın kızlarçekilişe girmem uğur getirdi bana sanırım 1 yıldır aralıksız iş arıyorum. . her başvurum hüsranla sonuçlanıyordu. .
Ama geçen hafta başvurduğum işe bu pazartesi itibariyle başladım. .o yüzden sık sık giremiyorum.
Gündüzleri olmasa akşamları fırsat buldukça burada olucam
GÜNAYDINNNNNN NERELERDESİNN SEN BAKİMMMMohh bol günaydınlı bir gün oldu bugünSizlere kocamann Gnaydın arkadaşlar
SAOL CANIM SANADA ADRESİN HALA GELMEDİ CANIMGünaydın kızlar herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorum.
BENDEE BENDEE İSTİYORUMMçok fazla aktif olamıyorum ama aklımdasınız iş ev derken yorgunluk çöküyor uyumak istiyorum tek istediğim uyku çok mu şey istiyorum ya
GÜNAYDIN CANIMMgünaydın kızlar
TAMAM HEPİNİZİ İZMİRE BEKLİYORUMacaba hediyeleri elden mi teslim etsek üzerine de bi pasta keseriz 8 mart cumartesi ye geliyor hem deeee :)))))
AKIL VERİYORUM İŞTEN CIKALIMBahar gelmeden yorgunluğu geldi banahiç çalışasım yok. . sürekli uyumak istiyorumm
Akıl verin bana ne yapayımm
hani aktif olmayan kişileri çıkaracağız ya çekilişten
ben bir kişiyi tespit ettim
cici yi çıkartalım diyorum
zira günaydını bile akşam üzeri yazıyor
kızlar slm herkes güzel bir gun diliyorum...
Bugun o kadar mutluyumki...
ömrü yollarda gecen bırı olarak sonunda metromuz açılıyor:) hemde kesin hemde haftaya:d
esracım senle aynı güzergahlarda olabılırız.
herkese günaydınn mutlu huzurlu bir gün olur inşallah