kızım canım uyutmadı gece 1 de bır kulak agrısı oldu 4 e kadr mızmızlandı ve pepe ve canım kardeşım ızledık 4 e kadr snra ben artık uyumuş kalmışım babasıyla ızlemışler 5e kadr ve bu uykusuzlukla ıse geldım(
bencede bayabı kalabalık olduk sayfamız boş kalmıcak ış :))
Kızlar pazartesi çekilişe katılım son bulacak 07/02/2014 kadarda adres bilgileri tamamlanmayanları ve aktif halde katılmayanları çıkartmak zorunca kalıcam listeden hafta sonuda çekiliş yapıp 10 şubatta hepinize msj atıcam sanırım en heycanlı yeri de burası
bu gün çok yoruldummmmmmmmmmm 10 kişilik bi misafir ağırladım
ama çok güzeldi değdi yorulmama
herkese mutlu huzurlu geceler
hımmm kimler geldi bakalım canım
günaydınnnn sevdiceklerim
nasılsınız bakalım
bugün uykumu aldım işe geç geldim sabah ogluşumla yatakta oynaştıkk koklaştık kahvaltısını yaptırdım öyle geldim azcık çalışıp koşa koşa ogluma gitmek istiyorum yine veee en güzelll yanıda bu çalıştıgım son cumartesiii
hadı ya cok gecmiş olsun yavruya simdi nasıl?kızım canım uyutmadı gece 1 de bır kulak agrısı oldu 4 e kadr mızmızlandı ve pepe ve canım kardeşım ızledık 4 e kadr snra ben artık uyumuş kalmışım babasıyla ızlemışler 5e kadr ve bu uykusuzlukla ıse geldım(
vauuwwwKızlar pazartesi çekilişe katılım son bulacak 07/02/2014 kadarda adres bilgileri tamamlanmayanları ve aktif halde katılmayanları çıkartmak zorunca kalıcam listeden hafta sonuda çekiliş yapıp 10 şubatta hepinize msj atıcam sanırım en heycanlı yeri de burası
günaydıın
güzel bi pazar günü olsun herkes için
iyi pazarlarrrr kızlarrrrr
teyzemler yiğenler derkenken baya kalabalıktık çok iyi oldu ama yaaaa
insanın ailesi de bi başka oluyo
esrammm senin migrenmi tuttu yoksa hıhhh bitanem
geçiyormu hiç canım ya
7 gün 24 saat başım ağrıyor
ağrıyla uyanmadığım gün çok az
neden sordun canım
bu arada sevindim ailenle güzel vakit geçirmene
hiç aklıma geldi canım öyle