8 mart kadınlar günü çekilişi ...

Uzun zamandir hic konusamadik canim seninle:)

Yegenin size kök sokturuyor desene:)

Canim o dedigin urunu biliorum hani yuzunde leke varsa (sivilce lekesi gibi ) onlari gideriyor canim ben bi dusunecegim bu gun yarin sana tam donus yaparim olurmu? Peki cildinde kurulul varmi? bide cildin sivelcilimi yaglimi lekeler varmi?[/QUOTE]

Canım cildim yağlı ama karma gibi de t bölgem sivilce ve siyah nokta problemim var. Yanaklarım hafif kuru bende çok fazla siyah noktam var burnumda ve çenemde. cilt bakımı yaptırıyorum en fazla 10 gün siyah noktalar geri dönüyor.
Tabi bazen tembellik yapıyorum. Cildimi temizlemiyorum. Şu an kullandığım üründe nıvea su bazlı yosunlu temizleme jelı ve nıvea agua serisi olan krem kullanıyorum..
Arada ozon yağı sürüyorum cildime ama çok kötü kokuyor yağ.
Cildimde leke var bunun için kimyasal peeling yaptırdım. Bir seans daha yaptıracagım.
Sivilceden kalma izlerde var. böyle işte biraz karışık oldu kusura bakma:)
he birde garnıer 3 bir arada var ya peeling onu kullanıyorum

Canim o dedigin urunu biliorum hani yuzunde leke varsa (sivilce lekesi gibi ) onlari gideriyor canim ben bi dusunecegim bu gun yarin sana tam donus yaparim olurmu? Peki cildinde kurulul varmi? bide cildin sivelcilimi yaglimi lekeler varmi?

Canım cildim yağlı ama karma gibi de t bölgem sivilce ve siyah nokta problemim var. Yanaklarım hafif kuru bende çok fazla siyah noktam var burnumda ve çenemde. cilt bakımı yaptırıyorum en fazla 10 gün siyah noktalar geri dönüyor.
Tabi bazen tembellik yapıyorum. Cildimi temizlemiyorum. Şu an kullandığım üründe nıvea su bazlı yosunlu temizleme jelı ve nıvea agua serisi olan krem kullanıyorum..
Arada ozon yağı sürüyorum cildime ama çok kötü kokuyor yağ.
Cildimde leke var bunun için kimyasal peeling yaptırdım. Bir seans daha yaptıracagım.
Sivilceden kalma izlerde var. böyle işte biraz karışık oldu kusura bakma:)
he birde garnıer 3 bir arada var ya peeling onu kullanıyorum[/QUOTE]

CANIM NE ÇOK ŞEY KULLANIYORSUN SEN ÖYLE:) MAKYAJDAN SONRA CİLDİNİ TEMİZLEMEN ÇOK ÖNEMLİ:) MESELA BEN DALİN KULLANIYORUM ARINDIRDIKTAN SONRA MAKYAJ TEMİZLİĞİNDE ÇOK İŞE YARAMIYOR AMA CİLDİNİ GÜZEL TEMİZLİYOR HER GECE YIKAYIP YATIORUM. HEM COK GÜZEL KOKUYOR HEMDE CİLDİ GÜZEL TEMİZLİYOR... ÖZELLİKLE GÖZ MAKYAJI TEMİZLİĞİNDE YANİ MİKROP KAPMASINI ÖNLÜYOR..SİYAH NOKTALAR İÇİN BEN AYDA BİR KEZ BURUN BANDI KULLANIYORUM WATSONS DAN ALMIŞTIM BAŞKA GÜNLERDE DE ÜŞENMEZSEM LİMONLA YOĞURDU KARIŞTIRIP BURNUMA SÜRÜYORUM DÜZENLİ KULLANIMDA ÇOK İŞE YARIYOR. KREM ÖNERİSİ DE YARINA ARTIK:)

katılım listesi

sbls
nissan
cici
vazgeçilmezim
esra
derinnn
tatlmmm
flzask2003
ınaccessible_gril
diloş7677
toredo
çagla2525
ömerefeninannesi
esmersırıne
cylntsdmr
cicek22
fulya1234
maadram
umran_63
bebekprenses
zeyy88

katılım devam ediyor ....

gunaydın hatunlar nasılsınız
Cumanız mübarek olsun hayırlı gunler herkeze

Günaydınnn kızlar. . Hayırlı cumalar.. . Sonunda 2 günlük tatil geldi
Akşama misafirlerim var. 2 gün dolu dolu olucak evim Çok mutluyumm o yüzden

günaydın canlar ....

hoşbulduk günaydınnnn=)

Erken kalktim yine bi ton ders calismam lazim
işin zor Alah yardımcın olsun
kimler gelecek canım:26::26:
Günaydınnnn herkeseee
Hayırlı cumalarrrrrrr.

hepicinize günaydın kızlar
hayırlı cumalar

herkese hayırlı cumalar RABBİM gönlümüzden geçenleri bi nasip eder inş

selam kizlar
off yorgunuuuum beynim vucudum...soyle ayaklarimi uzatip bi kahve keyfi yapasim var

herkese hayırlı cumalar RABBİM gönlümüzden geçenleri bi nasip eder inş

merhaba kızlar hepinize hayırlı cumalar

Günaydınnnn herkeseee
Hayırlı cumalarrrrrrr.

günaydın canlar ....

hoşbulduk günaydınnnn=)

hepicinize günaydın kızlar
hayırlı cumalar

Sizede hayırlı cumalar kızlar yeni gelenler de hoşgelmiş

Erken kalktim yine bi ton ders calismam lazim

Sana da kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…