Uzun zamandir hic konusamadik canim seninle:)
Süpersin canım ben tek sıkıntım bir krem olsun istiyorum sürdükçe cilt tonumu eşitlesin. beni solgun göstermesinSagol canim aklimda bulunsun
Hosgeldinn
Cancagizim ben bb kremi garniere karsilik olarak soyledim makyaj ve cilt bakimi ile cok ilgiliyim sikintini soylersen elimden geldigince sana yardimci olabilirim:)
Bunun için bana önerebilceğin bir ürün var mı
Kiehl' s duydum yorumları okudum gece serumu çok güzel diyorlar. hatta mağazasına gittin mi testerlerini verip sürüp deniyorsun daha sonra memnun kaldığın bir ürün varsa alabiliyorsun. Bu sayede ürünlerini denemiş oluyorsun.
Çünkü ürünleri oldukça pahalı gece serumu 119 falan diyor. ama baya gidiyormuş
Süpersin canım ben tek sıkıntım bir krem olsun istiyorum sürdükçe cilt tonumu eşitlesin. beni solgun göstermesin
Bunun için bana önerebilceğin bir ürün var mı
Kiehl' s duydum yorumları okudum gece serumu çok güzel diyorlar. hatta mağazasına gittin mi testerlerini verip sürüp deniyorsun daha sonra memnun kaldığın bir ürün varsa alabiliyorsun. Bu sayede ürünlerini denemiş oluyorsun.
Çünkü ürünleri oldukça pahalı gece serumu 119 falan diyor. ama baya gidiyormuş
Canim o dedigin urunu biliorum hani yuzunde leke varsa (sivilce lekesi gibi ) onlari gideriyor canim ben bi dusunecegim bu gun yarin sana tam donus yaparim olurmu? Peki cildinde kurulul varmi? bide cildin sivelcilimi yaglimi lekeler varmi?
evet canım haklısın yiğenim ben de kalıyorda
yiğenim tutturdu yerimi açın yatcam diye
bizde açtık annesiyle yattı bizde eşimle odamızageldik mecburen
bu saatte eşim uyuyayım bari dedi bende size bakıyorum öyle
Canim o dedigin urunu biliorum hani yuzunde leke varsa (sivilce lekesi gibi ) onlari gideriyor canim ben bi dusunecegim bu gun yarin sana tam donus yaparim olurmu? Peki cildinde kurulul varmi? bide cildin sivelcilimi yaglimi lekeler varmi?
bende katılmak istiyorum hediye vermeye bayılırımmmmmm.................. :13:
hoş geldin canım
günaydın canlar ....
gunaydın hatunlar nasılsınız
Cumanız mübarek olsun hayırlı gunler herkeze
hoşbulduk günaydınnnn=)
işin zor Alah yardımcın olsunErken kalktim yine bi ton ders calismam lazim
kimler gelecek canım:26::26:Günaydınnn kızlar. . Hayırlı cumalar.. . Sonunda 2 günlük tatil geldi
Akşama misafirlerim var. 2 gün dolu dolu olucak evimÇok mutluyumm o yüzden
Günaydınnnn herkeseee
Hayırlı cumalarrrrrrr.
selam kizlar
off yorgunuuuum beynim vucudum...soyle ayaklarimi uzatip bi kahve keyfi yapasim var
herkese hayırlı cumalar RABBİM gönlümüzden geçenleri bi nasip eder inş
merhaba kızlar hepinize hayırlı cumalar
Günaydınnnn herkeseee
Hayırlı cumalarrrrrrr.
Günaydınnn kızlar. . Hayırlı cumalar.. . Sonunda 2 günlük tatil geldi
Akşama misafirlerim var. 2 gün dolu dolu olucak evimÇok mutluyumm o yüzden
günaydın canlar ....
gunaydın hatunlar nasılsınız
Cumanız mübarek olsun hayırlı gunler herkeze
hoşbulduk günaydınnnn=)
hepicinize günaydın kızlar
hayırlı cumalar