8 mart kadınlar günü çekilişi ...

Bilmiyorum ki tam canım bana verdiğini söyledi ama gecikmeli gelecekmiş dedi artık kargoyla pek ilgilenmiyorum ama dediğim gibi geldiği gibi koyacağım :)
Berkin Elvan için Allah rahmet eylesin. Ailesine yakınlarına sabır versin.

Cumaya kadar bekleseydik keşke ben böyle bir şeyi kabul edemem ki sen neden gönderiyorsun gerçekten hiçbir önemi yok Bir daha ki çekilişte baştan kuralları kafaya vura vura belirtiriz sorun kalmaz bence :)

nasıl olur gecen hafta dememısmıydı gonderdım dıye coktan elıne gecmıs olması gerekırdı:KK50:
haber de mı vermedı sana hıc...
anlamıyorum :KK50:

Son düzenleme:
Bir kişinin hediyesinin hala eline ulaşmaması gerçekten üzücü oldu yani 8 Mart çekilişine katıldık ve neredeyse 1 ay önce listeye dahil olduk bu kadar önemsiz davranılmasının sebebi ne 5 gün oldu hala hediyenin gelip gelmeyeceği mualakta. Lütfen duyarlı olunması gereken bir durum sanalda olsa burada güzel dostluklar kuruluyor ve insanlar hiç tanımadığı insanlardan hediye sahibi oluyor ve mutlu oluyoruz. Şimdi diğer çekilişler için girip girmemekte tereddüt yaşayacak olan insanlar çıkacak mutlaka.

Cumaya kadar bekleseydik keşke ben böyle bir şeyi kabul edemem ki sen neden gönderiyorsun gerçekten hiçbir önemi yok Bir daha ki çekilişte baştan kuralları kafaya vura vura belirtiriz sorun kalmaz bence :)

üzüldüm şuan gerçekten ya bunun bi mazereti olamaz die düşünüyorum , ki sen hassas davranıp ilk günlerde kargoya vermiştin böle olmamalıydı ..
durumu olmayan zamanı olmayan yapamayacak olan katılmasa baştan keşke , kusura bakmasın arkadaş ama ben de sinirlendim kurallar baştan belliydi katilim umarım bundan sonra başına böyle bişey gelmez hakkını helal et sen yine de sıkma canını ya herkesin huyu suyu farklı ..

ben çalışıyorum diyerekten acaba vakit ayırabilirmiyim ayıramazmıyım diye düşünmedim değil yani.. çünkü hepimizde heyacanlı bir bekleyiş oldu yani ne gelecek nasıl bir şey diyerekten. Neyse sağlık olsun ...

canım senin hediyelerin niye gelmedi ama ya üzüldüm bende

nasıl olur gecen hafta dememısmıydı gonderdım dıye coktan elıne gecmıs olması gerekırdı:KK50:
haber de mı vermedı sana hıc...
anlamıyorum :KK50:

Bir kişinin hediyesinin hala eline ulaşmaması gerçekten üzücü oldu yani 8 Mart çekilişine katıldık ve neredeyse 1 ay önce listeye dahil olduk bu kadar önemsiz davranılmasının sebebi ne 5 gün oldu hala hediyenin gelip gelmeyeceği mualakta. Lütfen duyarlı olunması gereken bir durum sanalda olsa burada güzel dostluklar kuruluyor ve insanlar hiç tanımadığı insanlardan hediye sahibi oluyor ve mutlu oluyoruz. Şimdi diğer çekilişler için girip girmemekte tereddüt yaşayacak olan insanlar çıkacak mutlaka.

üzüldüm şuan gerçekten ya bunun bi mazereti olamaz die düşünüyorum , ki sen hassas davranıp ilk günlerde kargoya vermiştin böle olmamalıydı ..
durumu olmayan zamanı olmayan yapamayacak olan katılmasa baştan keşke , kusura bakmasın arkadaş ama ben de sinirlendim kurallar baştan belliydi katilim umarım bundan sonra başına böyle bişey gelmez hakkını helal et sen yine de sıkma canını ya herkesin huyu suyu farklı ..

merhaba kızlarr ....

esmersirine canım kargo takip nosundan bakarmısın ömerefeninannesine kargo gitmişmi ?

ömerefeninannesi karkoyu vermediysen bu satten sonra verme canım teşekkürlerr

Inaccessible_GirL kargonu ben göndercem canım :KK34:

Arkadaşlar herkesin duyarlılığı için çok teşekkür ediyorum bana kaza geçirdiğini söyledi hatta buraya da yazdı ki kaza geçirdiği zaman bile kadınlar gününün ertesi günüydü ben hiçbir zaman sorgulamadım çünkü hediye delisi felan değilim böyle olması gerekiyormuş böyle oldu ben kimsenin üzülmesini istemiyorum Cici de sorumlu olduğu için kendisinin yollayacağını söylüyor ama ben onun kurbanı olmadığım için kesinlikle istemiyorum bu onun suçu değil çünkü. Arkadaşın sadece bir daha yine böyle zorluk çekerse çekilişe katılma şansı olmasın istiyorum. Başta Cici olmak üzere herkese çok teşekkürler. Sizleri seviyorum :KK54: En Büyük KK

Arkadaşlar herkesin duyarlılığı için çok teşekkür ediyorum bana kaza geçirdiğini söyledi hatta buraya da yazdı ki kaza geçirdiği zaman bile kadınlar gününün ertesi günüydü ben hiçbir zaman sorgulamadım çünkü hediye delisi felan değilim böyle olması gerekiyormuş böyle oldu ben kimsenin üzülmesini istemiyorum Cici de sorumlu olduğu için kendisinin yollayacağını söylüyor ama ben onun kurbanı olmadığım için kesinlikle istemiyorum bu onun suçu değil çünkü. Arkadaşın sadece bir daha yine böyle zorluk çekerse çekilişe katılma şansı olmasın istiyorum. Başta Cici olmak üzere herkese çok teşekkürler. Sizleri seviyorum :KK54: En Büyük KK

canım benim gercekten üzüldüm cunku insan heyecanlanıyor merakla bekliyor :KK14::KK14:

arkadaşlar herkesin duyarlılığı için çok teşekkür ediyorum bana kaza geçirdiğini söyledi hatta buraya da yazdı ki kaza geçirdiği zaman bile kadınlar gününün ertesi günüydü ben hiçbir zaman sorgulamadım çünkü hediye delisi felan değilim böyle olması gerekiyormuş böyle oldu ben kimsenin üzülmesini istemiyorum cici de sorumlu olduğu için kendisinin yollayacağını söylüyor ama ben onun kurbanı olmadığım için kesinlikle istemiyorum bu onun suçu değil çünkü. Arkadaşın sadece bir daha yine böyle zorluk çekerse çekilişe katılma şansı olmasın istiyorum. Başta cici olmak üzere herkese çok teşekkürler. Sizleri seviyorum :KK54: En Büyük KK

:KK16::KK16::KK16:

Içimden geldigi için gönderiyorumm :KK34:

Bizde seni seviyoruz ....

canım bak önemli olan ne gönderdiği değil
önemli olan özenmek düşünmektir
arkadaş kaza geçirmiş cidden çok üzüldüm geçmiş olsun
ama bari desinki kaza geçirirdim şu zamana kadara gönderemem
o zaman herkes anlar maddi imkanı yoksa onuda anlarız hepimiz milyoner dğiliz
ama yolladım yok geldi gitti muhabbetleri üzücü yoksa oda bizim arkadaşımız ve üzlmesini istemeyz

HER ÇEKİLİŞTE BİRAZ DAHA KISITLAMA GETİRİYORUM BÖYLE ŞEYLERE SEBEBİYET VERMEMEK İÇİN AMA OLMAYINCA OLMUYOR .... SANMAYINKİ SADECE PROBLEM Inaccessible_GirL HEDİYELERİNİN GELMEMESİ ARKA YÜZÜ VAR BİRDE BUNUN HİÇ TANITIM TOPİNKİNİ OKUMADAN HEDİYE ALMAK İÇİN ALMIŞ OLANLAR ... KULLANILMIŞ ÜRÜNLER GÖNDERENLER KATILIM ŞARTLARINA UYGUN DAVRANMAYANLAR HEDİYESİ GELDİĞİ HALDE 10 KERE ARAMAMLA FOTO YÜKLEMELER VS VS VSS ....

ÇEKİŞİMİZ Inaccessible_GirL ARKADAŞIMIZIN HEDİYESİ GELİNCE KAPANICAK KIZLAR HAFTA İÇİ GÖNDERİCEM EN GEÇ CUMAYA ELİNDE OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM :KK34:

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ ...
EPEYDİR GİREMEMİŞTİM BEN KAPANDI SANIYORDUM KONU MEĞER HALEN ACIKMIŞ VE HEDIYE ALMAYAN ARKADAŞ VARMIŞ ÇOK ÜZÜLDÜM:KK20:
HEDİYELERİ GELEN DİĞER ARKADAŞLARIMDA GÜLE GÜLE KULLANSIN HEPSİ ÇOK GÜSELLER.
BU ÇEKILIŞTEDE YINE KURALLAR TAM UYULMADI ARTIK BIRDAHAKI CEKILIŞE INŞ:))

HEPINIZI SEVIYORUM KOCAMN ÖPÜYORUM:KK16::KK16::KK16::KK16:En Büyük KKEn Büyük KK

HER ÇEKİLİŞTE BİRAZ DAHA KISITLAMA GETİRİYORUM BÖYLE ŞEYLERE SEBEBİYET VERMEMEK İÇİN AMA OLMAYINCA OLMUYOR .... SANMAYINKİ SADECE PROBLEM Inaccessible_GirL HEDİYELERİNİN GELMEMESİ ARKA YÜZÜ VAR BİRDE BUNUN HİÇ TANITIM TOPİNKİNİ OKUMADAN HEDİYE ALMAK İÇİN ALMIŞ OLANLAR ... KULLANILMIŞ ÜRÜNLER GÖNDERENLER KATILIM ŞARTLARINA UYGUN DAVRANMAYANLAR HEDİYESİ GELDİĞİ HALDE 10 KERE ARAMAMLA FOTO YÜKLEMELER VS VS VSS ....

ÇEKİŞİMİZ Inaccessible_GirL ARKADAŞIMIZIN HEDİYESİ GELİNCE KAPANICAK KIZLAR HAFTA İÇİ GÖNDERİCEM EN GEÇ CUMAYA ELİNDE OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM :KK34:

Hayat için basit bir mesele ama içinde ben yer aldığım için gerçekten çok üzgünüm. Umarım diğer çekilişlerde katılımcılar bu kuralları göz önüne alarak hiçbir sorun yaşamaz.

dıyecek bısey bulamıyorum
yorumsuz.......................................

X