Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydıııınnn
topik çok cansız ya hediyesi gelmeyen kaldımı
Herkesin tamamlandı canım bir tek benim kaldı topikte bitmiş oldu Başta Cici olmak üzere herkese teşekkür ederim. Herkesin Kadınlar Günü kutlu olsun. Gelecek çekilişlerde görüşmek üzere herkes kendine iyi baksın
senin hediyen gelene kadar bitmiş sayılmaz canım
Herkesin tamamlandı canım bir tek benim kaldı topikte bitmiş oldu Başta Cici olmak üzere herkese teşekkür ederim. Herkesin Kadınlar Günü kutlu olsun. Gelecek çekilişlerde görüşmek üzere herkes kendine iyi baksın
canım daha bitmedi herkesinki tamamlanmadan kapanmaz !Herkesin tamamlandı canım bir tek benim kaldı topikte bitmiş oldu Başta Cici olmak üzere herkese teşekkür ederim. Herkesin Kadınlar Günü kutlu olsun. Gelecek çekilişlerde görüşmek üzere herkes kendine iyi baksın
gecikmeli oldu ama k bakma cnmb cuma gunu araba kazası gecirdimm
valla benimde gelmedi ama hediyesi yoldadr kurbişin
günaydınnn herkesee ....
buz gibi bir izmir sabahından sıcacıkk günaydın
senin hediyen sana ulaşmadımı canımvalla benimde gelmedi ama hediyesi yoldadr kurbişin
geçmiş olsun canım iyisindir umarımgecikmeli oldu ama k bakma cnmb cuma gunu araba kazası gecirdimm
günaydııınngünaydınnn herkesee ....
günaydın canımgunaydin herkese hayirli haftalar dilerim
gunaydin cicim
buz gibi ist. sabahindan islak gunaydiiin
Günaydin güzel bir gun geçirmemiz dileğiyle omerefenin annesi gecmis olsun canım
günaydınnn herkesee ....
gunaydin herkese hayirli haftalar dilerim
senin hediyen sana ulaşmadımı canım
geçmiş olsun canım iyisindir umarım
günaydııınn
Ankarada yağmurlu kiii
günaydın canım
Kızlar selam
Heyyo hediyelerim geldi ve inanılmaz begendim yani şöyle söyleyebilirimki ancak beni tanıyan bi insan bu kadar güzel hediye gönderebilirdi tam zevkime uygun
Sanırım adaşım oldugu için ELİF beni anlamış kendimi tanıtışımdan :))
Kendisine sizlerin huzurunda öncelikle teşekkür ediyorum ve akşam iş çıkışı ilk fırsatta kendisi ilede mesajlaşacağım
Resimleri paylaşıyorum kızlar
günaydınnnnnnnnn
eee hala iki kisinin hediyesi ulasmadi mi :26: