- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 9
- 38
kuzum hakan fln yazıyor ne iş :jeyyar: görüşmeyeli hayırdır?
kızlar buraya pek bakamıyorum ama varım yani, unutmayın beni sakın kaydirigubbakcemile3
ben salı günü ameliyata giricem inşallah çekilişe kadar ayağı kalkarım da bakarım banaa kim çıkmışşş inşallah bana izmirden biri çıkaar hediyemi kendim götürmek isterm:icecream:
ben salı günü ameliyata giricem inşallah çekilişe kadar ayağı kalkarım da bakarım banaa kim çıkmışşş inşallah bana izmirden biri çıkaar hediyemi kendim götürmek isterm:icecream:
Şimdiden geçmiş olsun canım.olumunekankayizsmile
şimdiden geçmiş olsun canım ne ameliyatı olacaksın
umarım en kısa zamanda toparlanırsın a.s.
ALLAH şifa versin,inşallah başarılı geçer ameliyatın
şididen geçmiş olsun cnm allah şifanı versin ne ameliyatı olacaksın
sevgi cok gecmiş olsun hayırdır ne ameliyatı
şididen geçmiş olsun cnm allah şifanı versin ne ameliyatı olacaksın
Canım nasıl yane hastalandım diyelim onu kullandığım anda kesiliyor mu=?eyvahedigeldismile
hastalandığın günü biliyorsundur mutlaka geciktirici var ama adını eczaneye sor düğünde mesela sonra oluyor ama normal olmuyor bu sefer beklettiğin için kızıyor heralde kızgın azgın sular gibi geliyor yani çok oluyor normalınden....kaydirigubbakcemile3
canım çok geçmişolsun.acilşifalar diliyorumopuyorumnanaktanben salı günü ameliyata giricem inşallah çekilişe kadar ayağı kalkarım da bakarım banaa kim çıkmışşş inşallah bana izmirden biri çıkaar hediyemi kendim götürmek isterm:icecream:
ne diyorsun pasaklımmm :bbo: çok sevindimm çokkk hangi ara ne zamn oldu ayy konuşalım bir ara olumunekankayizsmileçok şey kaçırdın kuzum evleniyo sıpaydi hihoyyyt