8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Hatunlar ne unuturuz sizi,
ne de unuttururz kendimizi...
nerede olursanız ulaşırım ben size merak etmeyin...
Listemiz 1.sayfada,sanıyorum ki
çekilişi bu listeyle yapacağız...
adres ve telefonlar tamamdır,1-2 kişinin sadece tel noları kaldı...

8 Şubat da son katılım onaylarını özel mesajla almaya başlayacağım sizlerden...
12 Şubat çekilişe katılımın son günü...
bir mani olmaz ise 12 Şubat akşamı çekilişi yaparım ya da
hafta sonu,
onu o zaman kararlaştırrıız hep birlikte...
en geç 15 Şubat da herkes kime hediye alacağını öğrenir ve
hediye maratonuna başlarız ...
hediyelerimizi özel kargo şirketleriyle göndereceğimiz için
(aras,yurt-içi veya mng)
ulaşımda sorun yaşanmayacağını umarak
1 Mart da herkes kargoya vermiş olsun ki
8 Marttan önce elimize geçsin...

ben salı günü ameliyata giricem inşallah çekilişe kadar ayağı kalkarım da bakarım banaa kim çıkmışşş inşallah bana izmirden biri çıkaar hediyemi kendim götürmek isterm:icecream:

ben salı günü ameliyata giricem inşallah çekilişe kadar ayağı kalkarım da bakarım banaa kim çıkmışşş inşallah bana izmirden biri çıkaar hediyemi kendim götürmek isterm:icecream:

Şimdiden geçmiş olsun canım.olumunekankayizsmile

şimdiden geçmiş olsun canım ne ameliyatı olacaksın
umarım en kısa zamanda toparlanırsın a.s.

ALLAH şifa versin,inşallah başarılı geçer ameliyatın

Şimdiden geçmiş olsun canım.olumunekankayizsmile

şimdiden geçmiş olsun canım ne ameliyatı olacaksın
umarım en kısa zamanda toparlanırsın a.s.

ALLAH şifa versin,inşallah başarılı geçer ameliyatın

hepinize teşekürler pc yanımda olucak hastanedeki günler hariç takip edicem merak etmeyin
şididen geçmiş olsun cnm allah şifanı versin ne ameliyatı olacaksın

sevgi cok gecmiş olsun hayırdır ne ameliyatı

şididen geçmiş olsun cnm allah şifanı versin ne ameliyatı olacaksın

guatr ameliyatı olucam kendisi pek bi tembel hiçbi işe yaramıyor onu çekip çıkartıcaklar zemuszemus

çok geçmiş olsun Alah acil şifalar versiiiiinn ....

Canım nasıl yane hastalandım diyelim onu kullandığım anda kesiliyor mu=?eyvahedigeldismile

hastalandığın günü biliyorsundur mutlaka geciktirici var ama adını eczaneye sor düğünde mesela sonra oluyor ama normal olmuyor bu sefer beklettiğin için kızıyor heralde kızgın azgın sular gibi geliyor yani çok oluyor normalınden....kaydirigubbakcemile3

geciktiricisler senin dediğin gibi çok oluyor sonradan ama farlutal bıraktıktan tam 6 gün sonra normal bi şekilde oluyosun sıpaydi bulamazsan prımolut al ondan al

iyi akşamlar kıslar keyifler nasıl acep .bugün uğrayamdım.çünküm teyzemin dr kontrolleri vardı.

canım çok geçmişolsun.acilşifalar diliyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…