8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

kızlar hediye siparişi vermiştim diye daha önce söylemiştim kadın akşa mgetirdi şaşırdım ama ben haber vericektim falan kadın bende acele diye yaptım dedi neyse artık hemen sakladım bana çıkan arkadaş umarım beğenir ben çok beğendimde acep hediye fotosu koyabiliyormuyuz arkadaşlar

hepinize teşekürler pc yanımda olucak hastanedeki günler hariç takip edicem merak etmeyin

guatr ameliyatı olucam kendisi pek bi tembel hiçbi işe yaramıyor onu çekip çıkartıcaklar zemuszemus

canım pardon yazmışsına ben görememişim ,geçmiş olsun yeniden

melzeyit canım daha önce bi arkadaş koymuştu fotozunu sende koyabilirsin heralde..neydi don koymuştu evet harika bi dondu..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

71wv0.jpg

Herkese günaydınlar,hayırlı cumalar...
Sevgicim şimdiden geçmiş olsun canım,acil şifalar diliyorum...
hediyelerin fotosunu herkes hediyesini aldıktan sonra
yine bir topic açarım buraya ve paylaşırız....
şimdiden foto koymayın sakın...
heyecanını kaybetmesin çekiliş...

günaydın kızlar hastalara acil şifalar diliyorum

günaydın hatunlar,hayırlı cumalar,bol bereket ve huzur dilerim herkese...

tamam songül cüğüm koymuyorum bende sabahtan beri eklemeye çalışıyodum evet yeni bir topik iyi olur ne kaldı şunun şurasında 1,5 aydan az kaldı beklerim herhalde bilmiyorum nasıl bekleyecem ama:KK66:)):sm_cool::sm_cool:

şu çekiliş daha önce olsaydı keşke dubai de medikal fuarı var oraya tur götürüyorum ordan alırdım hediyeleri....

merhabalar çekiliş güzelleri nasılsınız bakalım. eccem uğradı mı buralara. hastaydı iyileşmiştir inşallah :Saruboceq:

şu çekiliş daha önce olsaydı keşke dubai de medikal fuarı var oraya tur götürüyorum ordan alırdım hediyeleri....

Çekiliş önce olunca da,daha farklı sorunlar yaşanıyor...
madem dubai ye gideceksiniz,
bir bayanın kullanabileceği,değişik birşeyler alabilirsiniz bence..
işinize kesin yarar...

ben salı günü ameliyata giricem inşallah çekilişe kadar ayağı kalkarım da bakarım banaa kim çıkmışşş inşallah bana izmirden biri çıkaar hediyemi kendim götürmek isterm:icecream:

canım çok geçmiş olsun. inş en kısa zamanda toparlanırsın. :Saruboceq:

evet songül ablacığım sende ANKARA DAYMIŞSIN ...Çok sevindim yarın ki kk toplantısına geliyor musun geliyorsan kesin yoğun işlerimden sıyrılır seni görmek için uğrarım....boshayallersmile

X