8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Ben yanlış anladım benneyaptımki

ya çok özür dilerim , bu bizim yörede çok sık kullanılan bir deyimdir,yanlış anlaşılacağım , anlamayacağınız cidden hiç aklıma gelmedi.saygısız biri değilimdir ,yapmamda ,lütfen yanlış anlamayın beni

ya çok özür dilerim , bu bizim yörede çok sık kullanılan bir deyimdir,yanlış anlaşılacağım , anlamayacağınız cidden hiç aklıma gelmedi.saygısız biri değilimdir ,yapmamda ,lütfen yanlış anlamayın beni

çok hoşsunuz yaa...
bu sık kullanılan bir deyimdir... birini bir yere bağlama gibi bir durum olsa belki bana eşşek dedin diyen çıkar da bahsedilen böyle bir şey değil...
işi sağlama almaktır bu deyimin anlamı...
ben çok severim deyim ve atasözlerini zemuszemus
sıkma canını sen :teselli:

tamam arkadaşlar,
yanlış anlaşılabilir de,anlaşılmayabilir de...
kapattık bu konuyu ve tatlıya bağladık...
hadi bakalım konuya dönelim...

merhaba kıslar nasılsınız!
songül hn son onay mesajı ne zaman göndereceksiniz. umarım benim izin dönüş tarihime denk gelir.

8 Şubatta başlarım göndermeye,
herkes bana 12 sine kadar döner,
12 sinde de çekilişimizi yaparız...

selam millet, ahali bizim kızlarrr
uzun süredir giremiyorum ne oluyor ne bitiyor takip edemiyorum, işlerm çook çokk yoğun.h.sonları okulum varrr. kursum varr full doluyum..........................özlüyorum siteyi ama elimden geldiğince girmeye çalışıyorum.....öpüyorum hepinizi.

oh rahatladım. izin dönüşüme denk geldi çok iyi oldu.
merakla bekliyorum kimi çekeceğim diye.
umarım aldığım hediye ile mutlu ederim.

pembe kürklü anahtarlık için kampanya başladı.
isteyen alıp kendisine çıkan arkadaşının hediye paketine koyacak.

Derin nasılsın canım hiç karşılaşmıyoruz.
iyiym canım benim sen nasılsın=?çokk yoğunum işte giremiyorum eskisi kadar akşamları ders çalışıyorum yemek ders h.sonu kurs falan çok yoğunum o yüzdende siteye giremiyorum ama arada takip ediyorum. :) bana arada sırada özet geçersin artık sıpaydim. çekilişe katıldım sana özelden msj attım sen aldın dimi mesajımı?

iyiym canım benim sen nasılsın=?çokk yoğunum işte giremiyorum eskisi kadar akşamları ders çalışıyorum yemek ders h.sonu kurs falan çok yoğunum o yüzdende siteye giremiyorum ama arada takip ediyorum. :) bana arada sırada özet geçersin artık sıpaydim. çekilişe katıldım sana özelden msj attım sen aldın dimi mesajımı?

Anladım canım ev+iş+kurs falan derken zaman kalmaz senin için.
Bilgilerini aldım ekledim Songül Ablada Canım kaydirigubbakcemile3
Bende iyiyim kuzum ne olsun Şeniz

derincim hem iş hem ev hem de ders brova valla iyi yürütüyorsun.
ben işten eve gelince yemek+bulaşık pilim bitiyor.

derincim hem ev hem ders brova valla iyi yürütüyorsun.
ben işten eve gelince yemek+bulaşık pilim bitiyor.
Valla kızlar benimde pilim bitiyor sinir sahibi insan oluyorum eyvahedigeldismile eşimde az kaldı benim bu durumuma isyan etmesine kaydirigubbakcemile3 ne yapalm 2,5 sene böyle idare edicez artık

buradayım buradayım da oku oku bitiremedim ki geçmişi
geçen okumadan sorayım dedim ne var ne yok bi gelişme var mı diye kimse cevap vermedi
bende mcbur okudum şimdi son alınan kararlar neler diye :nazar:

X