- 20 Ekim 2007
- 12.734
- 40
- 52
bende zaten işini sağlama alman anlamında kullanmıştım ablacığım aksi aklıma bile gelmez,yanlış anlaşıldıysam özür dilerim
biliyorum gülüm de,
yanlış anlayan olmasın diye açıklık getirdim...Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende zaten işini sağlama alman anlamında kullanmıştım ablacığım aksi aklıma bile gelmez,yanlış anlaşıldıysam özür dilerim
biliyorum gülüm de,
yanlış anlayan olmasın diye açıklık getirdim...Şeniz
Ben yanlış anladım benneyaptımki
ya çok özür dilerim , bu bizim yörede çok sık kullanılan bir deyimdir,yanlış anlaşılacağım , anlamayacağınız cidden hiç aklıma gelmedi.saygısız biri değilimdir ,yapmamda ,lütfen yanlış anlamayın beni
teşekkür ederim, bir yandan iş bir yandan okul bir yandan evlilik çokk zorrselam derin. sana derslerinde başarılar.
iyiym canım benim sen nasılsın=?çokk yoğunum işte giremiyorum eskisi kadar akşamları ders çalışıyorum yemek ders h.sonu kurs falan çok yoğunum o yüzdende siteye giremiyorum ama arada takip ediyorum. :) bana arada sırada özet geçersin artık sıpaydim. çekilişe katıldım sana özelden msj attım sen aldın dimi mesajımı?Derin nasılsın canım hiç karşılaşmıyoruz.
iyiym canım benim sen nasılsın=?çokk yoğunum işte giremiyorum eskisi kadar akşamları ders çalışıyorum yemek ders h.sonu kurs falan çok yoğunum o yüzdende siteye giremiyorum ama arada takip ediyorum. :) bana arada sırada özet geçersin artık sıpaydim. çekilişe katıldım sana özelden msj attım sen aldın dimi mesajımı?
Valla kızlar benimde pilim bitiyor sinir sahibi insan oluyorum eyvahedigeldismile eşimde az kaldı benim bu durumuma isyan etmesine kaydirigubbakcemile3 ne yapalm 2,5 sene böyle idare edicez artıkderincim hem ev hem ders brova valla iyi yürütüyorsun.
ben işten eve gelince yemek+bulaşık pilim bitiyor.
kuzum hakan fln yazıyor ne iş :jeyyar: görüşmeyeli hayırdır?Anladım canım ev+iş+kurs falan derken zaman kalmaz senin için.
Bilgilerini aldım ekledim Songül Ablada Canım kaydirigubbakcemile3
Bende iyiyim kuzum ne olsun Şeniz