EEE SONGÜL ABLA ECCEM DE KONUSUNU BİLDİRMİŞ BENİM Kİ NİYE SAKINCALI GÖRÜNDÜ....:bbo:
merhabalar ben geldim nasılsınız arkadaşlar
bu aralar pek ugrayamıyorum yogunum varmı bi degişiklik falan bayanlar
selam kıslaaaaarrr
dün sakaryalılar olaraktan sıcacık buluştuk.bugün de anca evişifelan derkene uğrayamadım.nassınız bakemmopuyorumnanaktan
sağolasın hoşbuldukopuyorumnanaktankısmetsiz iyidir canım hoşgeldin a.s.
:kedi::kedi:utandım teşküürrr ederriiiimmopuyorumnanaktanevet gördüm bende,
hepiniz çok şekersiniz,opuyorumnanaktan
sende hoşsun yani...bayanssulusmile
mafoldumbenbende çekilişe yoğunlaşmıştım çok heyecanlıydım çarşıları geziyordum kızlarımla neler alabiliriz diye kızlarımda bıcır bıcır küçüçük ..Onlarda başladı fikir vermeye kii telefon geldi eşim kalp krizi geçirmiş acilde hemen gelin dediler iki gün hastanelerde kaldım ALLAH KİMSEYE VERMESİN kendinize çok dikkat edin çok zor...mafoldumben
çok geçmişolsun kızlar..allah acilşifalar versinnnkızlar bende annemin rahatsızlığı dolayısıyla pek yazamıyorum elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum bu aralar umarım kaçırdığım bir detay yokturohaoldumsmile
nasıl başlasam bilemiyorum..keyfimi kaçıran bir olay oldu ve sinirlerim çok bozuk bir süre interneti kapattırmaya karar verdim.....şuan ellerim titriyor çok ama çok kötüyüm üzülerek aranızdan ayrılıyorum ...listeden çıkmak zorundayım lütfen beni bağışlayın
SÖNGÜL ABLA BEN YAZDIM ADRES BıLGıSı O YÜZDEN ÜSTÜME ALINMADIM LıNKı SıZE YOLLADIM ADRESı DE SPEEDY GONZALES E SıZE DE YOLLAYAYIM OK...BAŞKALARINA YAZDINIZ SANDIM PARDON :kedi:
SONGÜL ABLA YOLLADIM ADRESı SıNıRLENME TAMAMkaydirigubbakcemile3