8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

günaydınn tatlım
gece tayfası yine sakinmiş bu akşam yalnız kalmışın kuzum

aman sorma be canım. yok öyle bir tayfa ya. dün gece yaratmaya çalıştım ama yok bana mısın demedi kimse.. ahh ahh siz olaydınız olmazdı böle.. :gitme:

Sabah bir günaydın deyip kaçtım. Şimdi de hal hatır sormaya geldim. Nasılsınız, iyi misiniz?
Ben 12 Şubata çok var diye üzülüyorum. Kurayı müthiş bir merakla bekliyorum. Çünkü asıl heyecanlı olan şey kurbanımı araştırıp, gizliden izlemeye almak. Hani bir bahaneyle yazışmak, konularını ve mesajlarını aramak falan. Sonra bir de benim profilimi kimler ziyaret etmiş diye bakmak...Eh, tabii benim kime çıktığımı da ufak ufak araştırmam, tahmin yürütmem gerek.
Bak yine nasıl heyecanlandım ya...

bende elime almıştım kalemimi başladım araştırmaya ve buldum lugesya idi ipuculara uyan çaktırmadan hediyemi bekledim şaşırmış gibi yaptım:dance:

bende elime almıştım kalemimi başladım araştırmaya ve buldum lugesya idi ipuculara uyan çaktırmadan hediyemi bekledim şaşırmış gibi yaptım:dance:

Ben anlayamamıştım ya. Çünkü profilimde çok farklı isimler vardı. Ya ondadır ya şunda dedim ama olmadı...

ben ne yazıkki yılbaşında o heyecanı yaşayamadım. eyvahedigeldismileçünkü çıktığım arkadaş kuralar çekilir çekilmez siz bana çıkmışsınız kendinizi anlatır mısınız diye msj göndermişti bana. 3-4 gün sonra hediyem gelmişti. en korktuğum şey bu sefer de bana sen çıktın diye özel msj gelmesi lmaz:

aman sorma be canım. yok öyle bir tayfa ya. dün gece yaratmaya çalıştım ama yok bana mısın demedi kimse.. ahh ahh siz olaydınız olmazdı böle.. :gitme:

ahh canım kıyamam ben sana ya
bi dahaki seneye oluştururuz artık gece tayfasını da

bende çekilişi artık daha bi heycanla bekliyorum ablacım ya çarşıya giiyorum bi sürü bişeyler beğendim ama alamıyorum ya o daha kötü

kuzum geçmiş olsun.:sinifsinif: gitmedin mi sen daha doktora

sağol canım dün gittim özelden ilaç falan verdi dr bronşit olmuşsun dedi şimdi ilaçları içip bekliyorum geçmesini birde bal desteğim sürüyo

yok canım yok içmiyorum simili seveyrummmm :roflol:

iyi o zaman canımm

Ben anlayamamıştım ya. Çünkü profilimde çok farklı isimler vardı. Ya ondadır ya şunda dedim ama olmadı...

bende anlamamıştım
ben küçük böcüğe çıkmışım hediye geldi üstünde isim yoktu sonra torbayı bi açtım
küçük böcüğün hazırladığı süs paket çok sevinmiştim yaa :asigim::asigim:

oo seninki kötü olmuş tatlım bu sefer herkes daha bi bilinçli ya o yüzden mesaj gelmez

off kıyamam kuzum ya öksürürken canın da acıyordur bronşitse. zencefil çok iyi derler öksürüğü kesmek için. bronşları yumuşutıyormuş. dene istersen canım

Evet bazı arkadaşlarımız herhalde topicden bilgi almadıkları için,
yani bilmedikleri için diyeceğim kendileri hemen haber vermişler,
ki ben hemen hemen her sayfada bunu belirttim,çünkü yaptığımız çekilişin
heyecenı orada...herkes kime çıktığını bilirse ne anladım o çekilişten ben...öyle değil mi ama...Yılbaşı çekilişinde hediye almayan hiçkimse kalmadı...
herkes hediyesini aldı,ama geç ama zamanında..
ama lütfen bu çekilişte daha özenli olalım...
hem hediyelerimizde,hemde gönderiminde....
gönderiminde sorun yaşamamak için,kesinlikle ptt kargoyla göndermeyelim....
elbette ulaştırıyor ama geç ulaştırıyor ve
hediye paketlerini açıp bakıyorlarmış...
onun için,yurtiçi,aras ya da mng kargodan birini seçelim...

mafoldumbenbende çekilişe yoğunlaşmıştım çok heyecanlıydım çarşıları geziyordum kızlarımla neler alabiliriz diye kızlarımda bıcır bıcır küçüçük ..Onlarda başladı fikir vermeye kii telefon geldi eşim kalp krizi geçirmiş acilde hemen gelin dediler iki gün hastanelerde kaldım ALLAH KıMSEYE VERMESıN kendinize çok dikkat edin çok zor...mafoldumben

merhabalar kızlar benimde zamanım fazla olmuyor,sabah kahvaltı derken,öğlen okula gidiyoruz anca aralarda bakıyorum, birde akşam bakabiliyorum.

aa çok geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım...
İnşallah şimdi daha da iyidir...

bu arada arkadaşım bilgilerinizi hemen bana
özelden gönderebilir misiniz lütfen...

çok geçmiş olsun. inş şu anki durumu iyidir. Allah beterinden saklasın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…