- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
günaydınn tatlım
gece tayfası yine sakinmiş bu akşam yalnız kalmışın kuzum
bende elime almıştım kalemimi başladım araştırmaya ve buldum lugesya idi ipuculara uyan çaktırmadan hediyemi bekledim şaşırmış gibi yaptım:dance:
aman sorma be canım. yok öyle bir tayfa ya. dün gece yaratmaya çalıştım ama yok bana mısın demedi kimse.. ahh ahh siz olaydınız olmazdı böle.. :gitme:
Sabah bir günaydın deyip kaçtım. Şimdi de hal hatır sormaya geldim. Nasılsınız, iyi misiniz?
Ben 12 Şubata çok var diye üzülüyorum. Kurayı müthiş bir merakla bekliyorum. Çünkü asıl heyecanlı olan şey kurbanımı araştırıp, gizliden izlemeye almak. Hani bir bahaneyle yazışmak, konularını ve mesajlarını aramak falan. Sonra bir de benim profilimi kimler ziyaret etmiş diye bakmak...Eh, tabii benim kime çıktığımı da ufak ufak araştırmam, tahmin yürütmem gerek.
Bak yine nasıl heyecanlandım ya...
kuzum geçmiş olsun.:sinifsinif: gitmedin mi sen daha doktora
yok canım yok içmiyorum simili seveyrummmm :roflol:
bende elime almıştım kalemimi başladım araştırmaya ve buldum lugesya idi ipuculara uyan çaktırmadan hediyemi bekledim şaşırmış gibi yaptım:dance:
Ben anlayamamıştım ya. Çünkü profilimde çok farklı isimler vardı. Ya ondadır ya şunda dedim ama olmadı...
ben ne yazıkki yılbaşında o heyecanı yaşayamadım. eyvahedigeldismileçünkü çıktığım arkadaş kuralar çekilir çekilmez siz bana çıkmışsınız kendinizi anlatır mısınız diye msj göndermişti bana. 3-4 gün sonra hediyem gelmişti. en korktuğum şey bu sefer de bana sen çıktın diye özel msj gelmesilmaz:
ben ne yazıkki yılbaşında o heyecanı yaşayamadım. eyvahedigeldismileçünkü çıktığım arkadaş kuralar çekilir çekilmez siz bana çıkmışsınız kendinizi anlatır mısınız diye msj göndermişti bana. 3-4 gün sonra hediyem gelmişti. en korktuğum şey bu sefer de bana sen çıktın diye özel msj gelmesilmaz:
aa çok geçmiş olsun canım.mafoldumbenbende çekilişe yoğunlaşmıştım çok heyecanlıydım çarşıları geziyordum kızlarımla neler alabiliriz diye kızlarımda bıcır bıcır küçüçük ..Onlarda başladı fikir vermeye kii telefon geldi eşim kalp krizi geçirmiş acilde hemen gelin dediler iki gün hastanelerde kaldım ALLAH KİMSEYE VERMESİN kendinize çok dikkat edin çok zor...mafoldumben
mafoldumbenbende çekilişe yoğunlaşmıştım çok heyecanlıydım çarşıları geziyordum kızlarımla neler alabiliriz diye kızlarımda bıcır bıcır küçüçük ..Onlarda başladı fikir vermeye kii telefon geldi eşim kalp krizi geçirmiş acilde hemen gelin dediler iki gün hastanelerde kaldım ALLAH KİMSEYE VERMESİN kendinize çok dikkat edin çok zor...mafoldumben
teşekkür ederimm....SİZLERDEN UZAK OLSUN
mafoldumbenbende çekilişe yoğunlaşmıştım çok heyecanlıydım çarşıları geziyordum kızlarımla neler alabiliriz diye kızlarımda bıcır bıcır küçüçük ..Onlarda başladı fikir vermeye kii telefon geldi eşim kalp krizi geçirmiş acilde hemen gelin dediler iki gün hastanelerde kaldım ALLAH KİMSEYE VERMESİN kendinize çok dikkat edin çok zor...mafoldumben