TEŞEKKÜR EDERıM KIZLAR ÇOK TEŞEKKÜRLER ıNSAN KENDıNı YALNIZ hiissediyor ama mesajlarınızla moral buldum...CANINIZI DA SIKMAK ıSTEMEDıM ŞıMDı ıYı ...AZ KALSIN ÇOCUKLARIM BABASIZ KALACAKTI ALLAH KıMSEYE VERMESııN KOCALARINIZA KENDıNıZE VE ÇOCUKLARINIZA ıYı BAKIN ALLAH EMANET OLUN HEP ....Songül abla ne bilgisi yollayacağız Anahtarlık için mii???
larisa anahtarlık çalışmalarımız ne halde kuzum?
TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR ÇOK TEŞEKKÜRLER İNSAN KENDİNİ YALNIZ hiissediyor ama mesajlarınızla moral buldum...CANINIZI DA SIKMAK İSTEMEDİM ŞİMDİ İYİ ...AZ KALSIN ÇOCUKLARIM BABASIZ KALACAKTI ALLAH KİMSEYE VERMESİİN KOCALARINIZA KENDİNİZE VE ÇOCUKLARINIZA İYİ BAKIN ALLAH EMANET OLUN HEP ....Songül abla ne bilgisi yollayacağız Anahtarlık için mii???
kızlar bende annemin rahatsızlığı dolayısıyla pek yazamıyorum elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum bu aralar umarım kaçırdığım bir detay yokturohaoldumsmile
kızlar bende annemin rahatsızlığı dolayısıyla pek yazamıyorum elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum bu aralar umarım kaçırdığım bir detay yokturohaoldumsmile
TEŞEKKÜR EDERıM KIZLAR ÇOK TEŞEKKÜRLER ıNSAN KENDıNı YALNIZ hiissediyor ama mesajlarınızla moral buldum...CANINIZI DA SIKMAK ıSTEMEDıM ŞıMDı ıYı ...AZ KALSIN ÇOCUKLARIM BABASIZ KALACAKTI ALLAH KıMSEYE VERMESııN KOCALARINIZA KENDıNıZE VE ÇOCUKLARINIZA ıYı BAKIN ALLAH EMANET OLUN HEP ....Songül abla ne bilgisi yollayacağız Anahtarlık için mii???
Geçmiş olsun canım...
ınşallah şimdi daha da iyidir...
bu arada arkadaşım bilgilerinizi hemen bana
özelden gönderebilir misiniz lütfen...
hayırdır canım geçmiş olsun neyi var annenin
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KOCA HADİ NEYSE DE ANNE ÇOK ÖNEMLİİİ ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN opuyorumnanaktan
CANLARIM Mesajımı okumadınız sanırım..
bilgilerinizi bekliyorum...
bana özelden bilgileri göndermeyenler maalesef listeden çıkarılacak arkadaşlar...
bu kadar üstünde durmamın nedenini az çok tahmin edersiniz...
hediye alımında problem çıksın istemiyoruz...
lütfen göndermeyen bir kaç kişi zaten bana acilen özelden göndersin...
Annemin tiroidi vardı nodül çıktı çok riskli ve tehlikeli bir durumda.
kötü düşünmek istemiyorum ama doktor hiç umutlu konuşmadı ne yazıkki.
yinede kendimi alıştırmaya ve ona destek olmaya çalışıyorum.
Biyopsi olacak onu bekliyoruz canlarım.Dualarınızı eksik etmeyin.
yolladım bende ablacım.
canımm allah acil şiflar versin hiç kötü düşünme
EEE SONGÜL ABLA ECCEM DE KONUSUNU BİLDİRMİŞ BENİM Kİ NİYE SAKINCALI GÖRÜNDÜ....:bbo:
eccem in konusu bu topikle ilgili ki
yaa ben fransız kaldım ama konuya niye benim yazdığım mesaj söylendi ki
canlarım söyledi canım...Oda bir konu linki attı galiba o yüzden
kapiş olumunekankayizsmile