8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

TEŞEKKÜR EDERıM KIZLAR ÇOK TEŞEKKÜRLER ıNSAN KENDıNı YALNIZ hiissediyor ama mesajlarınızla moral buldum...CANINIZI DA SIKMAK ıSTEMEDıM ŞıMDı ıYı ...AZ KALSIN ÇOCUKLARIM BABASIZ KALACAKTI ALLAH KıMSEYE VERMESııN KOCALARINIZA KENDıNıZE VE ÇOCUKLARINIZA ıYı BAKIN ALLAH EMANET OLUN HEP ....Songül abla ne bilgisi yollayacağız Anahtarlık için mii???

Çekiliş için,

adınız-soyadınız:
adresiniz:
telefon no:
üye nicki:
bana acilen bu bilgileri özelden gönderin lütfen...

larisa anahtarlık çalışmalarımız ne halde kuzum?

canım ben cevap vereyim birkaç firmayla görüştük onlardan cevap bekliyoruz şimdi fiyat ve numuneyle ilgili

çokk geçmiş olsun canım ne hissettiğinizi az çok tahmin edebiliyorum benimde babam kalp krizi geçirmişti çünkü rabbim kimseye göstermesin inş :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bende annemin rahatsızlığı dolayısıyla pek yazamıyorum elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum bu aralar umarım kaçırdığım bir detay yokturohaoldumsmile

kızlar bende annemin rahatsızlığı dolayısıyla pek yazamıyorum elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum bu aralar umarım kaçırdığım bir detay yokturohaoldumsmile

hayırdır canım geçmiş olsun neyi var annenin

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KOCA HADİ NEYSE DE ANNE ÇOK ÖNEMLİİİ ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun canım...
ınşallah şimdi daha da iyidir...

bu arada arkadaşım bilgilerinizi hemen bana
özelden gönderebilir misiniz lütfen...

CANLARIM Mesajımı okumadınız sanırım..
bilgilerinizi bekliyorum...
bana özelden bilgileri göndermeyenler maalesef listeden çıkarılacak arkadaşlar...
bu kadar üstünde durmamın nedenini az çok tahmin edersiniz...
hediye alımında problem çıksın istemiyoruz...

lütfen göndermeyen bir kaç kişi zaten bana acilen özelden göndersin...

Son düzenleme:
Arkadaşlar farklı konuların adreslerini lütfen bu konuda paylaşmayalım ki,
konumuz dağılmasın...
şuan listeyi hazırlıyorum,

hayırdır canım geçmiş olsun neyi var annenin

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KOCA HADİ NEYSE DE ANNE ÇOK ÖNEMLİİİ ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN opuyorumnanaktan

Annemin tiroidi vardı nodül çıktı çok riskli ve tehlikeli bir durumda.
kötü düşünmek istemiyorum ama doktor hiç umutlu konuşmadı ne yazıkki.
yinede kendimi alıştırmaya ve ona destek olmaya çalışıyorum.
Biyopsi olacak onu bekliyoruz canlarım.Dualarınızı eksik etmeyin.

yolladım bende ablacım.

canımm allah acil şiflar versin hiç kötü düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…