8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

heyecanı güzel bakalım kim kime çıkıcak yaklaştıkça daha güzel olucak...hihoyyyt

banuu alkan okusaa gözlerii yaşarırdı ağlardıı mutluluktaan sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:
tamam bee istemiyom ben çiçek falan ama sevgininkini ben alsaydım
benim gelin çiçeğimide sana yollardım ama artık çok geçç
:jeyyar::jeyyar:

şahane bi fikir buldum...
Kim önce evlenirse o alsın cicegi...Evlenen kişi evlenmeyene göndersin ciceği nasıl zemuszemus

kim kimi ittiriyo bakiiim....sositososito

olumunekankayizsmile

KK Baskılı tişörtler gönderelim kaydirigubbakcemile3

aa ne tesadüfff mesleklerimizde aynı
bi tek renklerimiz farklı yani sen sarı ben kara

3 kişi mi daha kalabalığızz yaa

yaa benim aklıma kk ya özel bişey gelmiyo ama
k.k ya özel derken muhakkak bizi yansıtan bişeyler olucak hatıra saklıycaz bizde fikirlerimizi paylaşırız..boshayallersmilebayanssulusmile

şahane bi fikir buldum...
Kim önce evlenirse o alsın cicegi...Evlenen kişi evlenmeyene göndersin ciceği nasıl zemuszemus

olumunekankayizsmile

KK Baskılı tişörtler gönderelim kaydirigubbakcemile3

tamam iyi fikir önce de ben evlenceğime göre sevginin çiçeği bana benimki sana artık sende kime verirsen

ben ev hanımıyım ya ama çalışıyo gibiyim valla dışarı işleride benden soruluyor..

arkadaşlar 12 de oğlumu okula götürücem birazdan çıkıcam iyi günler şimdiden.kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanfırsat buldukça işlerden burdayım..

he valla bacımm başka kimler var
muhasebeciler ve muhasebeci olmak isteyenler haydii :roflol::roflol:

1 muhasebeci olana yanında muhasebeciler odası üye kartı bonus :roflol:

delikafadulden delikafadulden

[Bkaydirigubbakcemile5] [/B]

tamam iyi fikir önce de ben evlenceğime göre sevginin çiçeği bana benimki sana artık sende kime verirsen

tarih ni zaman :ecrin_bebek:

elleme canım pörtlediği gibi gider inşallah...eyvahedigeldismile
ay ilahiözlem güldürdün gı beni bu arada sıpaydi de bilgilerin eksikmiş yolladınmı

aslında geliğinliğimide giydirmek isterdim ama herkesin zevki farklı olduğundan caydım
bu arada göndereceğim çiçe3k gelinliğimin çiçeği değil bi arkadaşım evlenmişti ve çiçeğini bi başka arka verdi o da evlendi bana verdi bende evlendim benimde birine vermem lazım ondan dedim di yanii

birde aklıma geldi bi arkadaşım bize söz kurdelesinden yutturmuştu 5 kişi yuttuk beşimizde evliyiz ama kurdelesini yuttuğumuz arkadaş nişan attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…