- 25 Aralık 2006
- 3.851
- 1
- 49
gel tadlum bende çay keyfi yapıyorum.bi bardk veriim sıcak sıcakkherkese günaydın çok yoğun bir güne sabahın köründe başlamaktn yoruldum fırsat buldum bi okuyayım neler oluyor diye bide ben pijama kahve keyfine nasıl hasret kaldım ya
geçmiş olsun gülüm.çok dikkat et kendine.bol bol ıhlamur tüketmeye çaılş.:teselli:kızlarr sakın bugün hasta olmayın sabahtan beri doktor arıyorum en sonunda bi poliklinkte muayne oldum
bronşit olmulum bi dünya ilaç verdi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bu arada songül abla anneme turplu balı söyledim yapıyo şimdi
teşekkür ederim opuyorumnanaktan
bende hastayım hala yataktan çıkamıyorum istanbulda fena hava soğuk 1 saat oldu nerdeyse daha yatıyom:bbo:
gel tadlum bende çay keyfi yapıyorum.bi bardk veriim sıcak sıcakk
geçmiş olsun gülüm.çok dikkat et kendine.bol bol ıhlamur tüketmeye çaılş.:teselli:
evt bugün herkes kendi doktoru olsun acillerde tıklım tıklım
sağol canımm geçicek tabii kii
hem sen bize kıyamazsın yine de hepimize tek tek dersin günaydın diye çünkü sen bizi çokkk seviyosun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Olan vatandaşımıza oluyor...Allah hastalarımızı bu gün düşürmesin ne acile nede diğer bölümlere....
olumunekankayizsmile mucukssssss en mucuklusundaaaannn bayanssulusmile
veriim valla yanında tatlı bişiilerle keyif yapalım dışarıdaki soğuğa inatsağol ablacım o çaydsan bana da versenee
gel tadlum bende çay keyfi yapıyorum.bi bardk veriim sıcak sıcakk
geçmiş olsun gülüm.çok dikkat et kendine.bol bol ıhlamur tüketmeye çaılş.:teselli:
Antepde cok soguk bu gün...
Dün baya rüzgarlıydı... Şimdide güneş doğdu allan işi işte
ama güneşe ragmen buz gibi her yer
valla bana çıkcak olan kşii bekar ise gelin çiçeğimi yollamayı düşünüyorum don yerine
valla bana çıkcak olan kşii bekar ise gelin çiçeğimi yollamayı düşünüyorum don yerine
bizim buralarda çok soğuk güneş var ama hiçç faydası yok hele sabah ayazı felaketti yaa
hem yağmur hem soğuk
şöle yapalım çiçeğime talip çok havaya atayım arkama geçin yakalamaya çalşın nasıl olur kaydirigubbakcemile3
ne demek şekerim.her daim beklerim.vallahi yok demezdim ama çok uzak beyaaa bu sene çok heves ettim tayin için sakarya sakarya diye ama kısmet olmadıı artık hayal bile edemiyorumm ama kahvenide içmiş kaddar oldum mersi şekerim
bizim buralarda çok soğuk güneş var ama hiçç faydası yok hele sabah ayazı felaketti yaa
hem yağmur hem soğuk