- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
bii kahve faslıı yapsakmıı ne kızlar ben uyuyorumm yaa
2011 yazı :roflol::roflol::roflol:
çok bişi kalmadı yani
ay ilahiözlem güldürdün gı beni bu arada sıpaydi de bilgilerin eksikmiş yolladınmı
aslında geliğinliğimide giydirmek isterdim ama herkesin zevki farklı olduğundan caydım
bu arada göndereceğim çiçe3k gelinliğimin çiçeği değil bi arkadaşım evlenmişti ve çiçeğini bi başka arka verdi o da evlendi bana verdi bende evlendim benimde birine vermem lazım ondan dedim di yanii
birde aklıma geldi bi arkadaşım bize söz kurdelesinden yutturmuştu 5 kişi yuttuk beşimizde evliyiz ama kurdelesini yuttuğumuz arkadaş nişan attı
kahveler benden o zaman
afiyett olsun hepinizee
3 kupa kafe içtimmmm olumunekankayizsmile
kafe komasına gircem az kaldı :hulya:
Hemen hemen aynı döneme denk geliyoruz kanımca laelaelaelaelae
ohh iyii geldii valla
hemşoom iştee kaydirigubbakcemile5
3 kupa kafe içtimmmm olumunekankayizsmile
kafe komasına gircem az kaldı :hulya:
abartmışın sankim birazz
Güya irejidmeyim ha kaydirigubbakcemile3
aaaa ne güzel yaaa bi 2011 gelini daha :lepi:
ben 2 lediim du 3leyeyimm kaydirigubbakcemile3
kahvaltımı daha yeni yapıyom kar yağıyo oturdum cam kenarına bi elimde tepsi bi elimde pc varmı benden iyisi zemuszemus
benim aklımda hediyenin yanında kırmızı karanfil göndermek var... sonuçta kadınlar günü ve çiçek almayı severiz heralde hepimiz diye düşünüyorum... :sm_confused:
benim aklımda hediyenin yanında kırmızı karanfil göndermek var... sonuçta kadınlar günü ve çiçek almayı severiz heralde hepimiz diye düşünüyorum... :sm_confused:
klasik durur ama...
Kanser bagışı için bileklikler falan yapılmıştı ondan yapılsa aslında KK adına...
Kişiler alıp arkadaşalrına yollasa uzun iş mi dersiniz :umursamaz:
eğer hemen yapılırsa olabilir gönderim tarihine kadar elimize ulaşşsında
yani şöyle bişey hani twilight ta cullenların aile sembolu varda hepsinde o sembolu taşıyan aksesuarlar varya bizimde aynısı olsa harika olurr
klasik durur ama...
Kanser bagışı için bileklikler falan yapılmıştı ondan yapılsa aslında KK adına...
Kişiler alıp arkadaşalrına yollasa uzun iş mi dersiniz :umursamaz:
Kürklü aksesuarımız...
Bileklikde belki hoş olmaya bilir ama anahtarlıdka harika olur dimi zemuszemus
Bi ömür saklarım yaaaa
biraz zor olur sanki canım ya... kolay bulunabilen bişi olmalı bence...
o özel bilekliği kazen yaptırıp göndersin hepimize kaydirigubbakcemile3