8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

ne kadar güzel olmuş çiçek olayı yani birçok kişi kullandı bu çiçeği dah da anlamlı bence
ben söz kurdelemden kimseye yutturamadım
bana çıkan arkadaş olursa bi parça ona göndereyim belki o evlenir

kahvaltımı daha yeni yapıyom kar yağıyo oturdum cam kenarına bi elimde tepsi bi elimde pc varmı benden iyisi zemuszemus

benim aklımda hediyenin yanında kırmızı karanfil göndermek var... sonuçta kadınlar günü ve çiçek almayı severiz heralde hepimiz diye düşünüyorum... :sm_confused:

benim aklımda hediyenin yanında kırmızı karanfil göndermek var... sonuçta kadınlar günü ve çiçek almayı severiz heralde hepimiz diye düşünüyorum... :sm_confused:

klasik durur ama...
Kanser bagışı için bileklikler falan yapılmıştı ondan yapılsa aslında KK adına...
Kişiler alıp arkadaşalrına yollasa uzun iş mi dersiniz :umursamaz:

ama benim fikrimdi oo hatta kübrayla konuşmuştuk bozulur mu yapma olsa olur mu falan die yaa

klasik durur ama...
Kanser bagışı için bileklikler falan yapılmıştı ondan yapılsa aslında KK adına...

eğer hemen yapılırsa olabilir gönderim tarihine kadar elimize ulaşşsında
yani şöyle bişey hani twilight ta cullenların aile sembolu varda hepsinde o sembolu taşıyan aksesuarlar varya bizimde aynısı olsa harika olurr

selam hatunlar. nihayet Edirneye kara doğacak heralde bugün.:lepi: kimler camından kar izliyor bakalım

Kürklü aksesuarımız...
Bileklikde belki hoş olmaya bilir ama anahtarlıdka harika olur dimi zemuszemus
Bi ömür saklarım yaaaa

klasik durur ama...

biraz zor olur sanki canım ya... kolay bulunabilen bişi olmalı bence...
o özel bilekliği kazen yaptırıp göndersin hepimize kaydirigubbakcemile3

Kürklü aksesuarımız...
Bileklikde belki hoş olmaya bilir ama anahtarlıdka harika olur dimi zemuszemus
Bi ömür saklarım yaaaa

bende saklarım
anahtarlık, yaka iğnesi , kolye ucu
kalem falan yapılabilir

biraz zor olur sanki canım ya... kolay bulunabilen bişi olmalı bence...
o özel bilekliği kazen yaptırıp göndersin hepimize kaydirigubbakcemile3

evt bak o daha iyi olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…