8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Katılacağını buradan bildir. Speedy Gonzales'e özelden gerçek adını, nickini, adres ve telefon numaranı yolla.
Songül'e de profil linkini at, tamamdır canım.

günaydın hatunlar,nasılsınız? ben dondan ziyade kendi yaptığım birkaç parça el emeğimide ekleyeceğim.bir çekiliş sonuçlansın kendi tarifine göre yapacağım

günaydın gızlaar yatağımdayım kalkmaya hiç niyetim yok :smiley-cool: soğuk bir istanbul sabahından merhba herkeşlere a.s. elimde gayfem üstümde picimalarım ohh keyife bak

Günaydın bayanlar...zemuszemus
bazı sayfalarda ne kadar karamsar mesajlar var ya,
hiç heyecan yok da,mesaj yazan yok da,yılbaşı gibi değil de...vs vs...
bayanlar daha çok vakit var,sanırım durgunluk ondan...CADIARZU
hadi hareketlenin biraz...aaaaahihoyyyt
KadınlarKulubunun melekleri böyle sessiz kalmazdı ama,:smiley-cool:
dur bakalım bekliyoruz hareket...
:teytey::sm_cool:hihoyyyt

günaydın kıslarrrrrrrr
ben bugün bayağı erkenciyim.sakaryalılar olaraktan buluşmamız var bugünn.alkisalkisalkis

Bu arada listemiz 70 kişi,yanlış saymadıysam...
hala duymayanlar olabilir,
Şubat 12 katılım son günü...
listemizin en son güncellenmiş halide 1.sayfada,bilmeyenlere hatırlatma...

Günaydın bayanlar... ıstanbul buz buz...

Kısmetsizkedi ne güzel havalara inat buluşun tabi zemuszemus

Songül abla dediğin gibi daha zaman çok. El birliğiyle duymayanlara duyururuz.

Son düzenleme:
sevgicik hakket keyfin gıcır ne ka güzell.opuyorumnanaktan.bende işlerimi bitirmeye uğraşıyorum.duygusalcım burasıda soğuk gerçekten.ammma söz konusu buluşma olunca kar tipi dinlemiyo insan

Ay ben kahvaltı yapmadım iyice halüsinasyon görüyorum. Kısmetsiz kediyi sakaryalı kedi yaptımkaydirigubbakcemile3 Durumum vahim kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

bende okuyorum okuyorum bu sakaryalı kedi kim? ilahi duygusal sen bi an önce bi şeler ye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…