8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

kimse de eskı heyecan yok sanırım ,bakıyorum ckıyorum ben de ,oyle sayfalarca suren yazılar nerdeee boshayallersmile

Kızlar hedıyelerın yanına bırde pembe iç çamaşırımı alıcaz üle yazmışsınız huhu cewap 123opuyorumnanaktan

Aceba ben ne renk alsam kurbanıma nasıl giyer aceba ne rengı sewerki dantellimi dantelsizmi bikinimi kidelikafadulden

En iyisi çekilişten sora alıcam iç çamaşırınıda kızlar aklinialirimsmile

severmi sevmez mi bilemicem ama allı güllü bişi almayı planlıyorum kaydirigubbakcemile3

Bence de ama tek don olmaz hediye
o yanına öylesine herkez de koyamayabilirkaydirigubbakcemile5

Canım dikkat çekiyor baksana maşallah :umursamaz:

tabiki canım tek don olur mu hiç. o sadece sembol demiştim ama sart değil tabii ki
amma cok don muhabbeti olmus kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar merhaba, bu sayfayı ilk defa açıyorum ve çekiliş hakında bi bilgim yok :sm_confused: yardımcı olursanız sevinirimm. yani nasıl nerden katılıcam kime hediye alıcağımı nerden öğrenicemm ??? hepsini istiyorum kaydirigubbakcemile3

Ben don almak isterdim ama kargoda adamlar bakmak istiyor ikinci defa rezil olmayı göze alamam valla.

Sen mesaj olarak katılacağını belirt yada songül hanıma mesaj at, daha sonra çekiliş yapılacak canım, sana bildirilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…