8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

valla alıştılar tabi bayanlar hem çalışsın, hem eve gelsin, yemek yapsın. iş yapsın, çocuk baksın. kocalarıyla ilgilensin. robot muyuz biz?
ben evlendiğim ilk yıllar herşeyi yetiştiriyordum. ama şimdi zorlamıyorum olduğu yere kadar.
iyi ki bizi düşünüp kadınlar gününü ilan etmişler. aslında hergün bizim günümüz.

kızlar pembe donları nasıl istediğnizi eklemeyi unutmayın. buraya yazanlar tanıtıma da eklesin.
sonra nasıl alalım diye zorda kalmayalım.

Songül Abla pupilist ve ggirly diye arkadaşımz bana detaylarını yollamış
Listeye Ekler misinolumunekankayizsmile[/B][/I][/B][/QUOTE]

evet evet ben de yolladim, cekilise katiliyorum ben de:)
ama Songul ablaya da yazmistim zaten:)
bi sorun yoktur umarim.

bende çıkıyorum birazdan herkese iyi akşamlar tatlı sohbetler!
kocaman öpücükler. opuyorumnanaktan

Herkese merhaba...
Bakıyorum da katılımcılar artıyor. Yılbaşı çekilişinden daha mı kalabalık olacağız acaba?

iyi akşaamlar kızlar benden bugünlük iş yeter evimee gideyiim opuyorumnanaktan

ooo bu ne hız canım böyle ama ben de merak ettim azcıkk ipucu vericen dimi aklinialirimsmile

vallahi arkadaş çok güzel çok şık bir şal örmüş kendim yapmayı isterdim ama yüne karşı alerjim var dokunamıyorum çokmu açık oldu ay fotoğrafını koysam ayıp olurmu acaba arkadaşımçok becerikli bir kadın görseniz okadar şık okadar ince örülmüş ki ben bayıldım ki çevremdekiler zevkli olduğumu söylüyor yalan deilse:)))
bana çıkacak arkadaşta çok zevkle takacaktır diye düşünüyorum

her zaman böleki zaten bi tek sabah kalabalık oluyor oda bi bakıp çıkıyorlar :icecream:

biz bugüün azcık muhabbett ettikk
yılbaşıı topiğinde iyidi sabahladığımızı hatırlıyorum kaydirigubbakcemile3

evet sabaha kadar ordaydık yani ben sabaha kadar beklemiyordum ama sabah bi açıp yatana kadar mübarek aklinialirimsmile

X