ben pek don kolye muhabbetini anlamadım ama dün bana çıkacak arkadaşın hediyesini sipariş verdim umarım beğenir ben çok beğendim kullanabilsem ayynısını yaptırırdım ama kullanamıyorum
ben pek don kolye muhabbetini anlamadım ama dün bana çıkacak arkadaşın hediyesini sipariş verdim umarım beğenir ben çok beğendim kullanabilsem ayynısını yaptırırdım ama kullanamıyorum
selam tatlıımm..benim anca gündüz vaktim oluyo pcye.gece olunca kociş cebren ve ileyle zapediyoboshayallersmilesellammmmm
selam tatlıımm..benim anca gündüz vaktim oluyo pcye.gece olunca kociş cebren ve ileyle zapediyoboshayallersmile
biz gündüz tayfası zaten gece tayfasından daha neşeliyizz değil mi kızlarrrr
valla ben iki tayfaya da dahil olmak istiyorum aslına ama gece tayfasına denk gelemedimki bir türlü :roflol:
geçen çekilişte sağlık sebeplerinden fazla adapte olamadıydım ama bu sefer daha aktif olmaya karalıyımmguclubacismile
pembe donum ortalığı karıştırmış galiba,ama önceki sayfalarda bahsedilmişti bu defada pembe don olsun diye.benimde bu don çok hoşuma gitmişti.hediyelerime ekleyeyim diye düşündüm:kedi:
pembe donum ortalığı karıştırmış galiba,ama önceki sayfalarda bahsedilmişti bu defada pembe don olsun diye.benimde bu don çok hoşuma gitmişti.hediyelerime ekleyeyim diye düşündüm:kedi:
ben don alamicam malesef...
çünkü bulunduğum ilde böyle şeyleri bulamıyorum...
kend alışverişimi bile yılda 2 kez adanaya gidip oradan yapıyorum...
hedyemi büyük ihtimalle internetten sipariş edeceğim....
fatunuz nerdesin Mersinde falan mı?
Adana diyince aklıma ilk orası geldi de kaydirigubbakcemile5
aay yok birtanem nerde......keşke öyle olsa....
doğuda görev yapıyorum ben.....
yer olarak iran ve ırak a daha yakınım.....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3