Yani her hediyeye don mu ekleyeceksiniz şimdi,
nedir bu don merakı anlayamadım,hayırdır bayanlar...!!
songül ablaa ben eski nickimle Debbiesuee bende katılmak istiyorum hala dönmedin bana boshayallersmile
kızlar bu donun tamamen pembe olanını aldım,bakalım şanslısı kimboshayallersmile
ben de eklicem kesinlikle tabi bana kazen çıkmazsa :roflol:
bende düşünüyorum :)
bence KK nin hediye sembolü olsun :))) herkes eklesin zemuszemus
Sanırım çoğumuz evliyiz bunun biza yararı yoki kii kocaişlerimize var :jeyyar: onlar seviniyo lugesyanın bana aldığı yılbaşı donu herakşam üstümde malesef
hemm bayanlar bu don muhabbeti ilgi çekiyo
sabahtan beri konuyu okuyanbile yoktu ama bir resimle olay tamam aşağıya bakın kaçç kişi okuyo şimdi
canım hele dün isyan edicektim topikte ya bi allahın kulu yazmazmı :umursamaz: 5 kişi var 9 kişi var ama kimse yazmıyo alsanaalsanasmile hiç bişey sinir oldum bende ya don muhabbeti geçince herkes burda bence koymayalım don yerine daha değerli bi hediye koyulabilir bu sefer don yerine 1 kolye koyalım o daha uygun kadınlar günüe yada küpe?
yani tezgahlarda satılan 1 liralık kolyeler bile o kadar göz alıcı ki benim fikrim bu
bende düşünüyorum :)
bence KK nin hediye sembolü olsun :))) herkes eklesin zemuszemus
hemm bayanlar bu don muhabbeti ilgi çekiyo
sabahtan beri konuyu okuyanbile yoktu ama bir resimle olay tamam aşağıya bakın kaçç kişi okuyo şimdi
selam kıslar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım hele dün isyan edicektim topikte ya bi allahın kulu yazmazmı :umursamaz: 5 kişi var 9 kişi var ama kimse yazmıyo alsanaalsanasmile hiç bişey sinir oldum bende ya don muhabbeti geçince herkes burda bence koymayalım don yerine daha değerli bi hediye koyulabilir bu sefer don yerine 1 kolye koyalım o daha uygun kadınlar günüe yada küpe?