8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Sanırım çoğumuz evliyiz bunun biza yararı yoki kii kocaişlerimize var :jeyyar: onlar seviniyo lugesyanın bana aldığı yılbaşı donu herakşam üstümde malesef :eek:

Yani her hediyeye don mu ekleyeceksiniz şimdi,
nedir bu don merakı anlayamadım,hayırdır bayanlar...!!

kızlar bu donun tamamen pembe olanını aldım,bakalım şanslısı kimboshayallersmile

PEMBE-FIRFIRLI-KULOT-VE-SIYAH-KOLYE__21455792_0.jpg

kesin sana ben çıkıcam

ben de eklicem kesinlikle tabi bana kazen çıkmazsa :roflol:

yani inş bana kazen çıkmazz ya bende hediyeme don eklemek istiyorum

bende düşünüyorum :)
bence KK nin hediye sembolü olsun :))) herkes eklesin zemuszemus

tamam olsun pembe don :lepi:

hemm bayanlar bu don muhabbeti ilgi çekiyo
sabahtan beri konuyu okuyanbile yoktu ama bir resimle olay tamam aşağıya bakın kaçç kişi okuyo şimdi

sabahtan beri konuyu okuyanbile yoktu ama bir resimle olay tamam aşağıya bakın kaçç kişi okuyo şimdi

canım hele dün isyan edicektim topikte ya bi allahın kulu yazmazmı :umursamaz: 5 kişi var 9 kişi var ama kimse yazmıyo alsanaalsanasmile hiç bişey sinir oldum bende ya don muhabbeti geçince herkes burda bence koymayalım don yerine daha değerli bi hediye koyulabilir bu sefer don yerine 1 kolye koyalım o daha uygun kadınlar günüe yada küpe?

yani tezgahlarda satılan 1 liralık kolyeler bile o kadar göz alıcı ki benim fikrim bu

canım hele dün isyan edicektim topikte ya bi allahın kulu yazmazmı :umursamaz: 5 kişi var 9 kişi var ama kimse yazmıyo alsanaalsanasmile hiç bişey sinir oldum bende ya don muhabbeti geçince herkes burda bence koymayalım don yerine daha değerli bi hediye koyulabilir bu sefer don yerine 1 kolye koyalım o daha uygun kadınlar günüe yada küpe?

ahh ben hafta sonları bi girebilsem varyaaaa

yani tezgahlarda satılan 1 liralık kolyeler bile o kadar göz alıcı ki benim fikrim bu

olabilir aslında ama herkesden fikir almak lazım ama yinede donun yeri ayrıı yaa :jeyyar.

don olmasın dememin sebebi zaten i don faslı geçirdik 1 e karar verdik 2 gelmişti yani bu sefer daha değişik olsun isterdim ben şahsen :kahve:

bende düşünüyorum :)
bence KK nin hediye sembolü olsun :))) herkes eklesin zemuszemus

Bence de ama tek don olmaz hediye
o yanına öylesine herkez de koyamayabilirkaydirigubbakcemile5

Canım dikkat çekiyor baksana maşallah :nazar::umursamaz:

valla canım ben yazdım bir iki cümle ama baktım cevap veren muhabbeti devam ettiren yok.. bilmiyorumkismile hsonu ne yazıkki çok durgun bu topik. koley işi güzel bir fikir ama şu dezavantajı olabilir. belki hediye olarak kolye gibi aksesuar almayı planlayanlar vardır. ama kimse don almaz heralde asıl hediye olarak :roflol:

ben ne derseniz uyarım kızlar dün üşendim valla pc basına gecmeye haftanın 6 günü basında olunca evde üşeniyorum acmaya

ben pek don kolye muhabbetini anlamadım ama dün bana çıkacak arkadaşın hediyesini sipariş verdim umarım beğenir ben çok beğendim kullanabilsem ayynısını yaptırırdım ama kullanamıyorum

X