8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

ben pek don kolye muhabbetini anlamadım ama dün bana çıkacak arkadaşın hediyesini sipariş verdim umarım beğenir ben çok beğendim kullanabilsem ayynısını yaptırırdım ama kullanamıyorum

demek sipariş ettin ne aldın ki acaba bi ipucu verirsin dimii

ben pek don kolye muhabbetini anlamadım ama dün bana çıkacak arkadaşın hediyesini sipariş verdim umarım beğenir ben çok beğendim kullanabilsem ayynısını yaptırırdım ama kullanamıyorum

Sana ulaşamadım kaç gündür bana detaylı bilgilerini yollar mısın
Listeden seni çıkarmıştık eksik bilgi yüzünden yerimseniben

canım biz yılbasında da bi çekiliş yapmsıtık ve yılbası sembolü diye kırmızı camasır eklemişti biçok kişi hediyesinin yanına bundada pembe don koyalım hediyelerin yanına dediler don muhabbeti burda geliyor bayanssulusmile

ooo bu ne hız canım böyle ama ben de merak ettim azcıkk ipucu vericen dimi aklinialirimsmile

geçen çekilişte sağlık sebeplerinden fazla adapte olamadıydım ama bu sefer daha aktif olmaya karalıyımmguclubacismile

Bayanlar Bazı bana detay göndermeyen Arkadaşlara Özel msj gönderdim.
Zaman daralıyor ve benim araya bide sözüm girecek bu nedenle acil toplamak istiyorum.
Sorun yaşanmaması Adına yerimseniben

Etrafınızda göndermeyen Var İse Lütfen Bana Yollamasını İletin.
DEtaylarınızda 1 tane bile eksik olsa eklemiyorum geri dönüş yapıyorum.yerimseniben

melzeyit sen ekli değilsin dönüşünü bekliyorum Lütfen

pembe donum ortalığı karıştırmış galiba,ama önceki sayfalarda bahsedilmişti bu defada pembe don olsun diye.benimde bu don çok hoşuma gitmişti.hediyelerime ekleyeyim diye düşündüm:kedi:

ben hediyemi çekilişten sonra almak istiyorum
çünkü dikkat ettim bazı arkadaşlar takı kullanmıyor mesela...
bazıları fincan vazo gibi şeyleri tercih etmiyor bazılarının renk tercihi daha parlak renklerken bazıları daha koyu renk tercih ediyor

pembe donum ortalığı karıştırmış galiba,ama önceki sayfalarda bahsedilmişti bu defada pembe don olsun diye.benimde bu don çok hoşuma gitmişti.hediyelerime ekleyeyim diye düşündüm:kedi:

canım eğer çekilişte ben çıkmazsam sana o donu bana tek olarak gönder sen kaydirigubbakcemile3

ben don alamicam malesef...
çünkü bulunduğum ilde böyle şeyleri bulamıyorum...
kend alışverişimi bile yılda 2 kez adanaya gidip oradan yapıyorum...
hedyemi büyük ihtimalle internetten sipariş edeceğim....

ben don alamicam malesef...
çünkü bulunduğum ilde böyle şeyleri bulamıyorum...
kend alışverişimi bile yılda 2 kez adanaya gidip oradan yapıyorum...
hedyemi büyük ihtimalle internetten sipariş edeceğim....

fatunuz nerdesin Mersinde falan mı?
Adana diyince aklıma ilk orası geldi de kaydirigubbakcemile5

bende hediyem için çekilişi bekliycem aklımda bikaç bişey var ama bi yapılsın cekiliş begeni dogrultusunda bişey olması daha hos olur

X