8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

prensessb çok üzüldüm canım.

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

yeşimcim gelmedi hedayem canım beni çok beklettin ama!
seninki de gelmedi sanırsam.

speeedy haber et o zaman bana. yarın topicte olurum yine. kalırsan özelden mesaj at bana.

İyi birşey demek istemiştir heralde bilmiyorumkismile ben sadece kedi severi.Ayı köpek vs.pek sevmem.İyi günlerde kullan hediyelerini.Kediciklerin başına birşey gelirse benden bilebilirsinohaoldumsmile muhtemelen nazarım değmiştir.delikafadulden

Tamam canım akşam kaçta gideceğime bağlı erken gidersem zaten malesef. erken dönerim.
Bana kalsa hiç istemiyorum melodi ama başka birini bulamadm yerime

Herhalde iyi demiştir :1hug:
Başına bişey gelirse iki elim yakanda
nefesim ensende olur :jeyyar::jeyyar:
şaka bi yana canın sağolsun
Benim katil bonkör 4 tane almış para var huzur var
eee bide japon yapıştırıcı var olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

melyezit ve kallistecim benimde hediyem gelmedi. ama bugün gelecek sanırım.

eccem ve songül duyurmuştu burada. hediyesini yeni gönderenler hangi tarih alacağını söylesin özelden diye.

benim kurban yok buralarda. ben mesaj yolladım bugün eline alacak. umarım haberi olmuştur.

kıs spedy gel işte belkim görme şansım olur. yarım saatcikte olsa görmek isterim.
gel sana kahve ikram edeyim.
beni haberdar et mutlaka. mesaj at akşamda olsa yarın bakarım canım.

yeşimcim gelmedi hedayem canım beni çok beklettin ama!
seninki de gelmedi sanırsam.

speeedy haber et o zaman bana. yarın topicte olurum yine. kalırsan özelden mesaj at bana.

Hediyenin gelmesi an meselesi canım.Benim hediyemin ne zaman geleceği belli değil.Zaten arkadaşım pek takılmıyor topiğe.Sanırım yoğun dönemine demk geldi.Sen kime almıştın canım,hatırlayamadım

speedy-gonzales kediciklerine bayıldım.çooook güzeller.Şu ana kadar gördüğüm hediyeler arasında favorim kedicikler.Kedi objesine dayanamam.Keşke benimde olsasenağlama
ay kuzum....
sana da alırım ben lafı olmazz

ama ben seni çok sevdm sen beni sevmiyo musun???:gitme:

feda olsun sana gene alır yollarım ben
bı daha kı çekiliş ne zaman laaaa aklinialirimsmile

ebet ebet....
ne zaman...???

bu arada kızlar songül abla braz rahatsızmış eve dinlenmeye gitti

Teşekkürler fatunaz.eksik olma canımkaydirigubbakcemile3

ben bugun bana hedıye alan kankama bı paket hazırladım onu yollıycem içimden geldi çok geldı hemde..
opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

ya kızlar benım hedıyemde gelmedı aksılık olcakkı dun akşamdan berı tlfonum kartımı kabul etmıyor oglum kartımı ısırmış eee kargocular arasa bıle bana ulasamıcak üfff ya

Ben kımın kurbanıysam kargom neredeymış buraya gelmışmı ögrenebılırmısın sonrada bır arkadasla haber yollasan

akannehir ay artık hediyem gelsin kızkançlıktan çatlamak üzereyim.

kıslaaaaaaaar nereye kaçtınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…