- 30 Nisan 2007
- 9.109
- 59
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol ablacığım.:sinifsinif:inşallah yakında düşer şu lanet taşlar da bende rahatlarım.
gözün aydın tatlım
saol canım yaaa.doğum ağrısı cekmedim ama sezaryan ameliyatı(dış gebelik yüzünden) ağrısına eşdeğer diyebilirim.allahtan bugün en azından şimdilik rahatım.bakalım ne kadar sürecek bu ağrısız zaman????insallah kurtulursun canim cok zor olur dogum agrisindan zor derler. Allah yardimcin olsun
:teselli: sanada geçmiş olsuna.s.iyi günler kızlar herkese geçmiş olsun,gerekten nazara geldik galiba.benimde belim tutuldu kımıldayamıyorum
ayyyy bacakalrım koptu koptu temizliğim bitti şimdi öldüm ama bende benneyaptımki
güle güle kirlen tatlımboshayallersmile offff offff biride gelse benim evi temizlese ne benim temizlik yapacak halim var ne yapmaya kalkıştığımda eşim izin veriyor.hem hasta hem pis oturup duruyoruz evin içinde
olumunekankayizsmilenaber hanımlar ...
ayyyy bacakalrım koptu koptu temizliğim bitti şimdi öldüm ama bende benneyaptımki
gözun aydın canım
herkese hayırlı sabahlar
kizlar gunaydin nasilsniz? yarin esim askerden geliyor zemuszemus
çok sagol canım.kaydirigubbakcemile5ayh gecmis olsun tum hasta olanlara, kizlar iyi bakin kendinizee, iyilesin hemen.
herkese slm ve bol saglikli, muuuuttlluuuuuu gunler... :)
bizde ana oğul kaç gündür hastaydık, canım bazende arada acıyorum sen yoksun...boshayallersmilekatıldın ha sende iyi olmuş,,,gene bir heyecan daha .....Biz bununda altından kalkarız nasıl olsa...opuyorumnanaktanolumunekankayizsmilea.s.Hayırlı çekilişler olsun herkese....Abla burdamısın çekilişe katıldın heeh özlemiştim seni huhu msn kapalı hep ya gürüşemiyoz uzun zamandır .Geçmiş olsunopuyorumnanaktan