8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

selamlar bayanlar, hep takip ediyorum sizi ilk baktığım yer burası oluyor da yazmaya fırsatım olmadıama katılacağım yakında aranıza... umarım herşey yolundadır...hihoyyyt

Kaç kişi olduk acaba 100 ü geçtik mi merak ettim opuyorumnanaktanbilmiyorumkismile

iyi günler kızlar herkese geçmiş olsun,gerekten nazara geldik galiba.benimde belim tutuldu kımıldayamıyorum

insallah kurtulursun canim cok zor olur dogum agrisindan zor derler. Allah yardimcin olsun
saol canım yaaa.doğum ağrısı cekmedim ama sezaryan ameliyatı(dış gebelik yüzünden) ağrısına eşdeğer diyebilirim.allahtan bugün en azından şimdilik rahatım.bakalım ne kadar sürecek bu ağrısız zaman????

ayyyy bacakalrım koptu koptu temizliğim bitti şimdi öldüm ama bende

Son düzenleme:
ayyyy bacakalrım koptu koptu temizliğim bitti şimdi öldüm ama bende benneyaptımki

güle güle kirlen tatlımboshayallersmile offff offff biride gelse benim evi temizlese ne benim temizlik yapacak halim var ne yapmaya kalkıştığımda eşim izin veriyor.hem hasta hem pis oturup duruyoruz evin içinde:nazar:

güle güle kirlen tatlımboshayallersmile offff offff biride gelse benim evi temizlese ne benim temizlik yapacak halim var ne yapmaya kalkıştığımda eşim izin veriyor.hem hasta hem pis oturup duruyoruz evin içinde:nazar:

saol tatlım bende elleyememiştim bi süre inşaatla ilgilenmekten ev inşaat oluyo eyvahedigeldismile ne yapcam ben bilmiyam bilmiyorumkismile

Kızlar herkeş hasta yahu neden ki bu nazar oldu heralde bizlere benimde idrar yollarım rahatsız :hulya::Saruboceq:

ayh gecmis olsun tum hasta olanlara, kizlar iyi bakin kendinizee, iyilesin hemen.
herkese slm ve bol saglikli, muuuuttlluuuuuu gunler... :)

Abla burdamısın çekilişe katıldın heeh özlemiştim seni huhu msn kapalı hep ya gürüşemiyoz uzun zamandır .Geçmiş olsunopuyorumnanaktan
bizde ana oğul kaç gündür hastaydık, canım bazende arada acıyorum sen yoksun...boshayallersmilekatıldın ha sende iyi olmuş,,,gene bir heyecan daha .....Biz bununda altından kalkarız nasıl olsa...opuyorumnanaktanolumunekankayizsmilea.s.Hayırlı çekilişler olsun herkese....

X