8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

benimde 1 haftadır ananem vardı onu dün götrüdüm evine dönüşte araba bozuldu eyvahedigeldismile çekici çağır otobüs bekle o soğukta dondum öksürüyorum şuan habire ıhlamur içiyorum :kahve:

eyvahedigeldismileherkes hastaymış, bende dahil ya öksürük olduk bizde , biraz azaldı ama Allah şifa versin hepimize..

günaydın hatunlar,geçmiş olsun herkes sümüklü heralde benim gibi kaydirigubbakcemile3

günaydınn bayanlar hemen geçmişi okuyup geldim de koskoca 2 günde yalnızca 6 sayfa yazılmış demek ki bu topiğin can damarı çalışanlarmış
onun dışında unuttuğum kimse varsa çok geçmiş olsun bende hafta sonu hep yattımm

eyvahedigeldismileherkes hastaymış, bende dahil ya öksürük olduk bizde , biraz azaldı ama Allah şifa versin hepimize..

bende çok fena öksürüyorum ya doktor bi şurup verdi o da 4 saatte bir iki gündür içiyom yarısından çoğu bitti bende hala tık yok geçmedi öksürük sen ne içiyosun geçsin die
günaydınnnnnn

kaç kişi olduk :nazar:

günaydınnn opuyorumnanaktan
+

günaydın hatunlar,geçmiş olsun herkes sümüklü heralde benim gibi kaydirigubbakcemile3

sanada geçmiş olsun canımm B]

ayh gecmis olsun tum hasta olanlara, kizlar iyi bakin kendinizee, iyilesin hemen.
herkese slm ve bol saglikli, muuuuttlluuuuuu gunler... :)

inş hemen iyileşiriz çok kötü yaaa hasta olmak

kızlar benim daha yeni haberim oldu birkaç gündür çokkk hastayım giremiyorum siteye bende katılıyorummmmmmmmmmmm

ahh canım benim bende mesaja cevap vermeyince üzülmüştüm dedim heralde bi aksilik var
çok geçmiş olsun senin neyin var sen de mi grip oldun yoksaa

geşmiş olsun canım.bende tam bir haftadır böbrek ağrısıyla kıvranıyorum.popom delik deşik oldu iğnelerden:sinifsinif: ahhhh ahhhh bu ara en çok ben anlarım herhalde hastayım diyenin halinden:çok üzgünüm:

kurbanım benm sende mi hasta oldun
biran önce iyi olursun inş kendine çokk dikkat et

kızlarrr bende giremedim kaç gündür herşey yolundamı bakalım :kedi:

yolunda canım
hem nerelerdesin sen kaç zamadr msn ye de girmiyosun yada denk gelmiyoz

kizlar gunaydin nasilsniz? yarin esim askerden geliyor zemuszemus

çokk sevindiim canım gözün aydın hadi rabbim bi daha da ayrtılık göstermesin size :Saruboceq:

günaydın kızlar hepinize gecmiş olsun aman dikkat edin kendinize öksürügü olan arkadaslar bi çorba kasıgı bala yarım cay kasıgı zencefil karıstırıp yesin günde 1 kere ben öyle gecirdim öksürügümü

günaydın kızlar hepinize gecmiş olsun aman dikkat edin kendinize öksürügü olan arkadaslar bi çorba kasıgı bala yarım cay kasıgı zencefil karıstırıp yesin günde 1 kere ben öyle gecirdim öksürügümü

ay n ebi çorba kaşığı nerdeyse bi kavanoz bal bitcek annem dayayıp duruyo zencefilli ama fayda etmedi bi de içim dışım bal oldu çok severim ya bende balı bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

pamugum eccem hoşgeldiniz canlar a.s.

salgın var sitede :roflol:

hoşbulduk canım evt ya baksana herkes hasta siz maske takında korunun gripten

356613ld6ueh185g.gif

X