8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

yaa bugün negüzel iş az olur aksama kadar kk da olurum diyodum ama iş yıgdılar önüme yaa cumarteside hiç gitmiyor yogun olmak alsanaalsanasmile

nerdennn baktın canım linkini yollarmıısn

linki yollamayı bir becersem. mizah bölümünde geyik sohbetleri ver. oarada yılbaşı kankaları diye başlık var oradan baktım.
şu link işini öğrenmem lazım.
birde hızlı resim yüklemeyi yapıyorum ama resimler sayfada açık olarak görünmüyor.
akannehir

linki yollamayı bir becersem. mizah bölümünde geyik sohbetleri ver. oarada yılbaşı kankaları diye başlık var oradan baktım.
şu link işini öğrenmem lazım.
birde hızlı resim yüklemeyi yapıyorum ama resimler sayfada açık olarak görünmüyor.
akannehir

link yollamak cok basit canım üstte www. olan kısmın üstüne gelip hepsini sececeks,n sonra Ctrl+C tusuna basıp yazı yazdıgın yere Ctrl+V yapacaksın.

resim yüklemek içinde resim yükleme siteleri var ordan yükleyecegin resme gözat diyorsun cıkan linklerden resim adresi sonu .jpeg olanı kopyalayıp sarı renk kare bi kutucuk var mause ile üzerine gelince grafik ekle yazar ona tıklayıp linki yine söylediğim gibi Ctrl+V yapacaksın işte bu kadar

birazdan arkadaşımın yanına gidicem. çok sıkıldım. sıcak çikolata içeceğiz.
sizin içinde içerim. :kahve:

ay sonunda becerebildim sağol arkadaşım süpersin.
burada denediğim için kusura bakmayın heycan yaptım birden.

yeni yıl hediyelerine bakyorum ne güzel seyler almıssınız kızlar. nasıl heycanlandım simdi. kafamda biraz daha sekillendi alacaklarım :)))

kızlar iyi akşamlar iyi tatiller.
pazartesi görüşmek üzre. öpüyorum kocaman. :)

ben de geldim hatunlar ama yok ki kimse :sm_confused: ee gündüz kaynatmışsınız baya yorgun düştünüz dimi aklinialirimsmile hsonu çalışanları da düşünün ya. akşama muhabbet edecek birileri kalsaydı bari :roflol:

kızlar benim daha yeni haberim oldu birkaç gündür çokkk hastayım giremiyorum siteye bende katılıyorummmmmmmmmmmm

X