• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

2 gündür çok yoğundum,bir türlü bu heyecanları yaşayamadım.bugün inşallah buradayım
herkese hayırlı kandilleropuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar nasılsınız hepimizin mevlüd kandili mübarek olsun Allahım yılına gününe kedersiz eriştirsin dualarınızda unutmayın bizleri

Oğlumu doktora götüreceğim, ama benim aldığım arkadaş bugün hediyesini kesin alacak. :) Umarım beğenir, ben çıkmadan almazsa geldiğimde öğrenebileceğim ancak..

Benim gönderdiğim hediyem şuan dağıtımdaymış
Sanırım öğlene kadar eline geçeropuyorumnanaktan
Umarım kurbanım da beğenir.

Benim hediyem daha yok, sağlık olsun bekliycez bakalım elbet gelecektir.

kızlar hepimizin kandili kutlu olsun Rabbim hepimize sevdkleriyle sağlık huzurlu dertsiz hastalıksız güzel bir ömür nasip etsin...

ecceem okadar pm attım bi cevap yazmadın kızzz
burnunu kuş ısırsın e mi?

ben de geç kalanlardanım. az önce verdim kargoya :( hiç bişey planladığım gibi olmadı :( benim hediyem ise gelmedi henüz. bekliyoruz bakalım :)

Günaydııııın opuyorumnanaktan

Hediyelerim sahibine yaklaşmış, sanırım öğlene kurbanıma ulaşmış olur, aradım kurbanımı konuştuk telefonda tabii ki adımı söylemedim merak etsin diye, buralara uğramadığı için sitem ettim ama neti kesilmiş, umarım hediyelerini beğenir opuyorumnanaktan

Bu arada hayırlı kandiller hepinize, Rabbi bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah :Saruboceq:

:roflol:

fatunuz dün akşam çıktıktan sonra atmışsın canım mesajı
bende sabah gördüm
gerek yok takip numarasına şimdilik

günaydınnnn
hediyelerime kavustum hepsini cok sevdim nalansu cooookkk tskler canım.
resimlerini aksama ekleyecem.

kargom transer merkezinde bugün esas adresine doğru yola çıkar
yarın 6 gibi elinde olur sanırsam
inşaalllaaahhh
ha bi tiyo işyeri adresini verdiyse işyerinden geç çıksın ev adresi verdiyse evden ayrılmasın....

yaaa benim hediyem daha gelmedi
bana gelen numarayla bakmaya çalıştım kargom nerde diye
onu da göremedim yaa mafoldumben mafoldumben

Back